2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sajna nekem mennem kell, gyorsan főzök valamit meg eszek is, mire ébred Törpi, addigra én kész legyek, viszem dokihoz. Éjjelente, azaz már este amikor leteszem aludni olyan mintha fulladna a gyerek, állandóan felriad, hogy nem kap levegőt. És olyan hangokat ad ki köhögés nélkül, mint egy kruppos gyerek. Nagyon rémisztő, agyon aggódtam magam az elmúlt éjjel.
Majd még remélem jövök, bár ma teljesen egyedül vagyok, Apa 10-22ig dolgozik, még a fürcsit is egyedül kell csinálnom :(
Vigyázzatok magatokra Anyukák és a Babócákra is! :))
Puszika
Hát ez az! :) Sétálgatok a lakásban és látja merre jártam mert végig ott vannak a cseppek... :)))
De én emiatt nem bírom melltartó nélkül. :( Ahogy átázik a póló fázik nagyon.
Gondolkodtam a tejgyűjtőn csak el kéne menni venni. Állati kíváncsi lennék mennyi folyik el így egy nap. :)
:))) Ugye milyen vicces? Velem is ez van :))) A párom szokott is hülyéskedni, hogy ne lőjem le :))) Bolond :)))
Meg amikor átölel az ő pólója is olyan a két cicinél :))
Szia Nebosszancs!
Én is kipróbáltam hogy milyen itthon melltartó nélkül de képzeld, volt olyan, hogy elkeztem gondolkodni, hogy kaja idő van lassan és el is kezdett dőlni a tejcsi úgy, hogy a pólóm derékig tiszta tej volt. :) Fürdésnél meg spriccel és úgy kell fordulnom, hogy ne fröcsköljek össze semmit! :))) Hihihi! :)))
Ez azért tényleg furcsa hogy 2 hónapig rá se néznek a babákra... De hát ha arrafelé ez bevált...
Akkor szerintem ne aggódj hogy nem eszik eleget pláne ha kijön belőle. Maximum mindig add oda mindkét cicit. A tápszer nálunk még azért is baj volt mert annyira megfogta a kis hasát, hogy 1 teljes napig nem termelt semmit a pelusba és üvöltött. :(
Sziasztok Anyukák!
Látom a szopizásról van szó. Nekem a védőnőm azt mondta, hogy minden etetés után fejjem le azt a cicit, amiből evett, a másikat hagyjam. A kórházban meg azt mondták, hogy mindkét cicit le kell fejni, mert együtt termelődik, nem csak abba amelyikből evett. Ehhez képest és hol fejem, hol nem, és hol mindkettőt, hogy csak az egyiket :))) Ahogy épp érzem. Ha a mérésnél látom, hogy sokat evett, akkor tudom, hogy sokat fog aludni is és van ideje termelődni. Ha kevésnek gondolom, akkor nem fejem, hogy legyen bőven.
Andic: Az én babám is este bolondozik az evéssel. Tegnap pl fürcsi előtt egy órával megevett 90-et, aztán fürcsi után még 100-at. De napközben megvan 4-4,5 óra két evés között.
Én azt olvastam, hogy nem szabad hordani otthon semmilyen melltartót, mert az elnyomja a bimbót és sokkal nehezebb a szoptatás. és nekem bevállt, itthon nem hordok melltartót. És azóta tényleg könnyebb és több is termelődik, mert nem nyomom el. És én sem tudom, hogy a teának vagy a bogyónak köszönhetem-e a sok tejet, de nem is számít, a lényeg, hogy van :)
Jovoheten el is megyek majd egy maganorvoshoz vele. Mert a korhazba csak 2 honap (!!!!) utan kell visszavinni, sokak babajat nem is latja orvos, csak 2 honapos korban. Na meg le akarom meretni, hogy fejlodik-e rendesen.
Az en babam is megeszik mindent, aztan persze kihanyja pl ma reggel a teat.
Szia Andic!
Én adtam tápszert egy darabig mert ugyanígy voltam mint te!!! Kiderült, hogy nem is azért eszi mert éhes maradt hanem azért mert olyan bélpoklos, hogy mindent megeszik amit elé raknak. Soha nem köpi ki magától se a cumit se a cicit és aztán meg jön a bukás, hányás vagy hasfájás a túl sok kajától. :( Nem lehet hogy csak simán veled szeretne lenni? Dokit nem tudod megkérdezni mit tanácsol? Gondolom van nektek is gyerekorvosotok.
Sziasztok!
Ugy latom masnak is gondot okoz a szopi.
Az en babam estenkent orankent ehetne. Tegnap szopi utan lefejtem a masik cicimet es csak 20 ml jott le :( Nem tudom, hogy egyaltalan jollakik-e a babam.
A sogornom azt tanacsolta, hogy estere adjak neki 30 ml tapszert is, ha megeszi, akkor tenyleg nem lakik jol az anyatejjel.
Na lepuhenke egy kicsit Ami mellé, mert ma 5kor keltem...holnap jövök.
Szép, sétálós délutánt mindenkinek.))))
Szia drága Kler.))
Ami is alszik:)))
Én is csak azt csinalom amit ajánlottak..én is fejtem...aztán tanácsolták ne tegyem, pihenjek helyette és igyak, igyak, igyak...a gyerkenek amennyi kell annyit "generál" a ciciben és akkor nem elsz több vagy kevesebb...pont annyi ez a kereslet, kínálat elve...nekünk mondom eddig bevált.
De midnenkinek ugy a legjobb ahogy csinalja.))) És ez így van jól.)))
Sziasztok!!
Kihasználom az időt, amig alszik a kis drága! :-)
Én is lefejem a cicit, amit meghagy a kicsi..nekem ezt tanácsolták...Bár nem tudom, hogy jól csinálom e?? Kezd egyre teltebb lenni a cicim! :-)
Katush ha megette a 60-at ciciből miért fejed még le????
Akkor kell csak ha nagyon feszít és fáj, nem? ha tele marad...de ezek szerint a cicid pont annyit termel amennyire szüksége van...én nem fejem, nem is ajánlotta sem a dokinő, sem a védőnő...azt mondták engedjem h Ami szabályozza be magának..és akkor annyi fog mindig termelődni amennyi kell neki. és Így van...
Aztán lehet én csin rosszul....de eddig rendben voltunk.
Sziasztok:)
Én is bimbóvédővel szoptatok...de nekem van annyi mindig amennyi kell neki. Most 60-at eszik egy kajcira. Bár reggel 5kor 30 at evett és bealudt..de nem erőltetem...legközelebb bepótolja, nőtt 1 hét alaltt 20 dkg ugyhogy fejlődik:)))
Én is a homeot szedem, én nem iszok teát...csak rengeteg folyadékot....
katush, nekem is volt tegnap, hogy csak 30 volt az egyikben és a másikr ais át kellett tennem, pedig én egy szopira egy cicit szoktam adni..nem szabad ezen idgeskednünk..tudopm nehéz...:( de ittam sokat, ma már érzem az a deles cicim:))) tele van:)))
Katica! Ne idegeskedj ezen nekem a mai napig van néha ilyen. Először csak 10 jön aztán lehet legközelebb 60! Ne aggódj!
Egyébként nekem mikor kezdett elmenni a tejem elolvastam a neten egy csomó oldalt és mindenhol lehetséges okok között említették a bimbóvédőt. :( Akkor szoktunk le róla. Nem tudom mennyi az igazság alapja és tényleg ez volt-e az ok de azóta 200g van egy ciciben. :) Nem próbáltad leszoktatni Kircsit???
Sziasztok!
Előre is szép napot mindenkinek! :)
Én is szedem az Urtica Urenst és szerintem is jó! :) Habár nem igazán tudom eldönteni hogy az segít vagy a tea. Nameg minden reggelt Actimel-lel kezdek és annyira szuper! Tényleg jó erőt ad, jobb mint a kávé! :)))
Annyira szép idő van ma is. Már alig várom a délutáni sétát! :)
Persze próbáld ki, ha nem jön be van ricinus communis is, nekem az a tuti. Próbáltam az urticat is, de lett No1.
Sört nem szoktál inni?
na még az jó nálunk...
Sziasztok!
Katica 530 ft és egészségpénztárra is lehet kapni.
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!!
Dtrr meg tudod mondani mennyibe kerül ez a bogyó??
Sziasztok lányok!
Annyira ég a pofám, hogy ezer éve be sem néztem, de egyedül vagyok az Ákossal, egyszerűen nincs időm rá!
Ne haragudjatok!
De jól vagyunk, minden a legnagyobb rendben. Az idő gyönyörű, nagyokat sétálunk minden nap!
Akinek nincs elég teje: Urtica Urens 5ch napi 2X5golyó (homeopátiás)
Csodát tesz! Én esküszüm rá!
a tápszerünk Nestlé Beba HA start, a ml-t nem tudom, mert nincs mérlegünk.
Teákat próbáltam, de semmi.
homeost szedek- ricinus c.-t
Meg sört iszom minden nap egydobozzal )alk.mentest természetesen)
Helló!
Hazaértünk az ultrahangról! Boti teljesen egészséges, tökéletes kiscsávó! :))) Semmit nem találtak még egy kis eltérést sem szerencsére. A csomói pedig tényleg nyirokcsomók és állítólag normális, sőőt jó jel ha van mert így védekezik a fertőzések ellen. Valószínüleg most, hogy voltunk a kórházban bekaphatott valamit és az ellen dolgozik vagy a BCG oltás... Szóval minden happy! :) A dokinőnek meg annyira tetszett, hogy össze-vissza puszilgatta meg szeretgette és az mondta, hogy nagyon hasonlít rám! Végre egy valaki! :))
Virág ez nem semmi! :)))) Hűűha van étvágya a picinek! Nagyon szuper hogy így beindult a tejcsid csak a túlevéssel tényleg vigyázz nagyon mert akkor bizony dupla hasfájás jön utána. Én már csak tudom sajnos. :(
Én mindig lefejem a felesleget és megy a frigóba! A főzelékekbe nagyon jó lesz! :)
Én is meglepődtem ma éjjel mert Boti egy ciciből 140g-ot tudott kivarázsolni. Ennyi még nem volt soha! :) Lehet hogy mostmár visszaállhatunk majd a felváltva cicizésre. Jó lenne...
Sziasztok!
Azt hiszem beindult a tejcsim!Déli ebédje 250g volt!
Fáj is neki a pocija.Most már figyelnem kell mert túleszi magát:(