2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!
Heni köszi hogy gondoltál ránk:))))
Amúgy Boti már rendesen tud ülni,hogy etetőszéket vettél?
Noémi biztos nagyon jó lesz kicsit kikapcsolódni:))Én sem bírnék Dorci nélkül huzamosabb időt!
Sajos én már nem fogom még egyszer átélni a terhességet,pedig nagyon imádtam!!
Tari remélem minden rendben lesz és nem kell kórházba mennetek!!!
Hát Dorci ma se nem eszik se nem alszik:((((Csak ordít de azt nagyon:(((
Csak ölben van el és ahogy megérzi hogy le akarom tenni már ordít:((
Hajni azért kellett a neurológiára menni mert mikor Dorci megszületett nem tudták rajta elvégezni a kötelező vizsgálatot.2 hósan visszamentünk és azt mondták hogy kötöttek az izmai a karjaiban és most kellett visszavinni,és minden oké volt szerencsére:))
Mennem kell mert most aludt fél órát de már megint sír:(((
Nincsmit, de akkor végülis megitta!
A fiam volt ilyen rossz gyógyszerevő, az mindenben megérezte az ízét,nem tudtam átverni!
Először nem írtam jól mert azt kapja amit Te írtál!
Köszi hogy megkérdezted!
Szia!
A barátnőm gyógyszertárban dolgozik, és ezt ajánlotta: Multikid szirup vassal! Remélem tudtam segíteni, próbáld meg, hátha ezt jobban szereti!
annyira örülök, ma fele akkora sincs a zaj,mint tegnap.
még el is lehet viselni.
remélem ennél már csak jobb lesz, bár amikor aszfaltoznak az állítólag megint hangos lesz:(
nem baj, kibírjuk, csak egyszer legyen vége.
Heni, nálatok mizujs?
zaj?
sziasztok!
sajna nem tudok neked segíteni Tari.
A banánnal óvatosan, mert ha még nem adtál neki és egyszerre sokat adsz lehet fájni fog utána a pocija. Hasfogó:(
Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat:), egyenlőre megúsztuk a kórházat!Holnap döntik el véglegesen, hogy mi legyen!
Noémi gratulálok a bravúros fogyáshoz :))) Én sosem lennék erre képes!Mindig csodáltam azokat az embereket kiknek ennyi kitartásuk van!
Bár lehet, hogy lemegy rólam most pár deka, mert az idegességtől nemigazán van étvágyam!
Szia tari,
remélem jó lesz az eredmény....
Nekem sincs jobb ötletem m kajával keverni...banánnal esetleg annak elég erős az íze, nem??
Ami reggel 20-at, de. 60at evett..most 160-at végre....de 5 ször kakilt..eddig sztem fájt a hasa....
Sziasztok!
Voltunk vérvételen és ortopédián is, szegénykém nagyon sírt de hamar megvigasztalódott!
Holnap vissza kell mennünk a dokihoz akkor lesz meg az eredmény!
Az étvágya sajnos nem jobb, ma még csak 200ml tápit és fél üveg gyümipépet evett.
Adnom kell Neki multivitamint és 4hónapos kortól csak a vitakid-et kaptuk de annak szörnyű az íze szinte hányingere van tőle!
Már próbáltam keverni itallal, kajával de nem megy így sem!
Van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne beadni Neki?
Vagy nem tud valaki valami tisztességesebb ízesítésűt 4hónapos kortól?
csajok, szoktatok régi zenéket hallgatni?
az új naplómba benne vannak a régi kedvenceim.
jajj de jó nektek:)
mi is készülünk az új élmányfürdőbe tatabányára.
nem tudom mikor jutunk oda, de nagyon szeretném.
hétvégén megyünk megint a kertbe pancsolni, pihenni:)
Haliho csajok:)
Köszi a dícséretet:)))
FOGYTAM 7 KG-T MÁR:)))))))))))))))) Tény minden nap tornázok és jó formán már zöldség, gyümin és husokon élek, néha kis sajt vagy joghurt....de nem is vagyok éhes ebben a melegben:)))
Amici alszik....este 7 től aludt reggel n6 ig:))) aztán evett 140, után 8 körül 20 at:((((bizony 20-at...és nemrég 60 at és kb egy fél barackot, aminek a másik fele rajtam landolt..közben sírt, kakil, nyüglődött...remélem most alszik egy jót.))
Én meg kiteregetek, aztán meg is vagyok, elkezdek pakolni m a hétvégre elutazunk Dorogra:))) megyünk Ádussal az élményfürdőbe:))) Amicire a nagyszülök vigyáznak, már alig várom:))) Kis kikapcs...bár csak 3-4 óra..nem egész nap, azt nem is bírnám nélküle.)
na, sehol senki?
gondolom mindenki babázik és milyen jól teszitek:)
sziasztok, szép napot.
Van nálunk egy vendég kisfiú, tök jól eljátszanak a Márkóval.
Petra most aludt el, gyorsan megcsinálom az ebédet.
Ja, asszem jön a 3. foga a kiscsajnak:)
Sziasztok!
Nagyon jól aludtunk, ugyan Kitti még alszik szokás szerint.6.15kor evett, aztán szunya vissza, én meg elmentem a boltba, ha felébredt akkor meg elmegyünk együtt piacolni. Most nincs az a nagy meleg, szerencsére!
Vasárnap lesz apa szülinapja, grillpartit szervezek, de meglepi lesz, nemtudja csak azt h. mi 4-en leszünk, közben meg hívtam vendégeket. Remélem örülni fog:) Olyan izgi, tegnap már majdnem elszóltam magam!
Jó reggelt!
Úgy látszik ma én vagyok az első! :-)
Remélem mindenki jól van! Ma talán nem lesz olyan meleg...Pindurkám alszik, megy a mosás, főzni sem kell, így gyors leültem a gép elé!
Pindurkám se fordult még meg, azaz egyszer hasról hátára, de azóta se csinálta! Viszont oldalra már nagyon ügyesenforog..onnan pedig már csak egy kicsi kell, és meg lesz a fordulás! :-)
Tari! Gondolok rátok! Remélem nem kell bent maradnotok!
Heni! Köszi! Ti is hiányoztok! Dehát Anyuka vagyok, és most csak az én kis drágámért élek! :-)
Noémi! Zabálnivaló kislányod van, de ezt Te is tudod! :-)
Mennem kell..PUSZI MINDENKINEK!!!
Na megyek én is a kisfiam mellé szunyálni.
Jó éjt!
Dius nem tudom még mindig megnyitni! :((( Pedig nagyon-nagyon kíváncsi vagyok!!! Jéé Petra tolat? ! :) Mennyire tündéri lehet. Zabálnivaló lehet, megnézném. :)
Katush jobbulást neked! Kiara kemény csaj remélem nincs hőemelkedése!
Noémi örülök hogy tetszik Ádusnak az új hely. Annál jobb nincs is mikor nyugodt, boldog és elégedett egy melóhelyen valaki. Sok sikert hozzá! Amiról pedig az új képek nagyon édesek! Szétzabálgatnám annyira cuki! Dögönyözd meg helyettem is egy kicsit. :)
Kler hiányzol ám mostanában, hogy Pindurka így lefoglal! :) De ha helyettünk vele foglalkozol egye-fene megbocsájtható! :))))
Angel remélem Jázmin már jobban van! Én most Nurofen szuszpenziót akarok venni az oltásig mert állítólag sokkal jobb mint a kúp... Kíváncsi leszek.
Moncsi sajnálom, hogy nem múlt el viszont az, hogy nem fogja zavarni nagyon jó hír! Gondoltam rátok.
Tari ez nem jó hír! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és ne kelljen bent maradni! Feltétlenül mesélj majd mert izgulok értetek!
Andic gratula a forduláshoz! A kislányod nevére én is kíváncsi vagyok már nagyon! :)
Hajni ne izgulj, Kitti is lazán meg fog fordulni csak még tök jól el van hanyatt. :) Rákészül a dologra. Boti azóta csinálja mióta azt játszottam vele, hogy a lábánál fogva forgattam. :)
Helló!
Jól eltűntem délelőtt de nem volt szándékos, egyik percről a másikra elfogyott :) a kábel TV és a net is. :( Napozó idő meg ma nem adatott meg úgyhogy felkerekedtem Botival és elmentük etetőszéket venni. :) Meg van, igaz nem az amit akartam hanem egy sokkal jobb. Boti is imádja. :)
Én meg örültem mint majom a farkának. :)))
És hát tényleg bele kell nyugodnom, hogy a kisfiam rohamosan nő. Tényleg kúszik. :) Letettem elé 1 méter távolsára a kedvenc micimaciját és megszerezte! Mondjuk kutyául elfáradt abba az 1 méterbe de nem adta fel. :)
Változó, nekem a fiam nem fogadott el, csak 1 fajtát. De tudok olyat, akinek mindegy volt.
Most Kittinek aventot használok. Minden az.
Csajszim ma is nagyon sokat aludt, déletőtt 2 órát, délután 2,5 órát.Legalább én is pihentem egy kicsit du.
Jó éjt mindenkinek!