Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

27468. cc2f665987 (válaszként erre: 27467. - Dius81)
2009. júl. 15. 08:39

Szia!!:))

Köszönjük szépen jól!!Ma mentünk volna belgyógyászatra mert az meg a fogászat még hiányzik de egy emberrel és egy kismanóval elindulni kész rémálom!Szó szerint!!A meleg kicsit kiüt de amúgy nincs baj:):):)

Ti hogy vagytok??

27467. dius81
2009. júl. 15. 08:32

sziasztok!

mizujs veled manócska, jól vagytok?

27466. cc2f665987
2009. júl. 15. 08:26
Szép jó reggelt!!!:))))))
27465. Noémi 23
2009. júl. 15. 08:23

Sziasztok,

na ma még melegebb van, voltam a zöldségesnél és kész vagyok, most reggeli aztán medence...aztán felmosás, és főzés...sült csirke lesz.

Amici megette a paris.krumplit...de mostanába nem nyitja nagyra a száját csak egy kis rést hagy és azon kel betennem a kanalat...nem tudom azért csin mert nem kéri?? de utána nyeli és nem köpi ki....ha nem kéri akkor kidugja anyelvét...nem tudom:( nehezen eszik mostranéba, tápit viszont issza.ínem is adok neki sok kajcit...

na megyek amici felébredt..nem lesz medence.

27464. v.kler
2009. júl. 15. 07:50
Tettem fel képeket! :-)
27463. v.kler
2009. júl. 15. 07:42

Ma évfordulót ünneplünk! :-)) Ma 1 éve, hogy megcsináltam a tesztet, és megtudtam, hogy Pindurkám a pocimban van! :-)))))))

Mennem kell, Pindurkám hiányol!

Puszi Mindenkinek!

27462. v.kler
2009. júl. 15. 07:41

Most volt a tv-ben, hogy egy nő meghalt nem sokkal a szülés után. Császározták, és elvágták a beleit. Ikrei születtek..két gyönyörű szép fiú! Csak anyuka nélkül kell felnőniük...:-(((

Emlékszem, nálam is gyanakodtak olyanra, hogy nem e megsérült valami belső szervem,és ezért voltam lázas...na de szerencsére ez nem igazolódott...

27461. v.kler
2009. júl. 15. 07:38

Sziasztok!

Pindurkám itt van mellettem a hordozóban, és el van a csörgőjével..addig gyors írok pár sort! :-)

Dius! Remélem most már Petra hamar meggyógyul! Gratula a 3dik foghoz :-) Bitzony..hőségriadó! Mi is nem soká elmegyünk egy kicsit sétálni, amig egy kicsit hűvösebb van...

Tanchee! Pindurkám kétszer ébred éjszaka enni, és szerintem ez így is lesz egy jó ideig. Hamar vissza szokott aléudni, és én is kezdem megszokni az éjszakázást! :-) Jajj, olyan drága Regi! Azon a képen olyan kis zabálnivaló, amikor a váladon van, mosolyog, és kint van félig a nyelve! :-))

Nebosszancs! Nem semmi Vercsi baba! Kis drága, már üzenne nekünk? :-) Jajj, olyan jó az a kis medence! Lehet mi is beszerzünk ilyent! :-)

Moncsi! Szerintem Dorci a meleg miatt ilyen! Pindurkám se hizott annyit az elmúlt két hétben, mint szokott..pedig állandóan cicin lenne az utóbbi napokban..tuti a meleg miatt van. Próbáltam neki adni tápszert, hátha kevés neki már a tejcsi, de nem kell neki..

Én is puszilom Dorci babát!

Noémi! Remélem ma már jobban vagy! Ez a hülye meleg mindenkit megvisel, a kis babákat még jobban! Puszi a kisHercegnőnek! :-)

Virág! Lacika nagyon édes abban a kocsiban! Milyen nagy fiú!!! :-))

27460. dius81
2009. júl. 15. 06:59

sziasztok, szép jó reggelt.

Jól aludtunk, Petra tegnap 8kor fürdött f9 helyett,mert nagyon fáradt volt, f9kor már aludt, egyzser éjfél körül megébredt bedugtam nek i a cumit és 4.45ig aludt, akkor evett és azóta alszik.

Ne, nagyon evett tegnap, a betegség a meleg meg biztos a torka is bántja, de majd ma.

bár a meleg marad, sőőőőőőőőt.

hőségriadó?!

tegnap délelőt volt utoljára láza, azóta semmi.

lekopogom.

kopkopkop

a heti babalátogatós bulink elmarad, doki mondta inkább ne vigyük Petrát, mert még a kicsi is elkaphatja,azt meg nem akarom.

Nem baj, az apuka úgyis most délutános, majd megyünk jövőhéten:)

Már alig várom,. hogy lássam a kis Vikit:)

27459. tari
2009. júl. 15. 05:39

Katica jobbulást a kutyusodnak!

Az Én cicámnak a fülébe ment toklász de ki tudta venni a doki,nagyon nehezen viselte, utána fülcseppet kellett Neki adni, hát nem volt egyszerű:)

27458. tari
2009. júl. 15. 05:33

Noémi a paradicsomos krumplis kaja hogy ízlett Aminak?Szandrát még a hideg is kirázta tőle utána egy falatot sem volt hajlandó enni belőle!

Hihetetlen mértékben fejlődnek a pindurik!:))

Babucimat se tudom pelusozni, öltöztetni... folyamatosan forgolódik, amikor már nem tetszik a hason fekvés akkor sír, hogy fordítsuk vissza és egy pillanat múlva megint úgy fekszik!:))

27457. tari
2009. júl. 15. 04:56

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de ha Apa itthon van akkor nemigazán kerülök gép közelébe!

Hogy bírjátok ezt a hőséget?

Szandra baba elég jól eszik, alszik, virgonckodik!:))Nagyon örülök, hogy jobban van már!

Pénteken kontrollra megyünk és valószínüleg a 4.honapos oltást meg fogja kapni, ugyanis egy kis hízás volt a követelménye a dokinak.Azt mondta addig amig nem gyarapszik nem adjuk be.Szerintem hízott!:)Azt mondták, hogy az itthoni mérlegünkkel ne mérjem mert minden mérleg más és más!De nem bírom ki mert ma megfogom mérni!

Tegnap egész nap a szőnyegen pucérkodott vagy csak egy pelusban volt!Így aránylag jól viselte ezt a szörnyű időt!

Mi már annyira nem viseltük jól!

Párom kb. 1órája elment dolgozni és alig aludt valamit a meleg miatt!A klímát Szandra miatt nem merjük bekapcsolni!

2009. júl. 14. 16:53
Az előző "vé" Vercsi kódolt üzenete a fórumos baba-társainak. Ide ültettem az ölembe, olyan élvezettel püfölte a billentyűzetet, annyira édes,most reklamál, hogy még üzenne... :)))
2009. júl. 14. 16:50
27454. Lukasikmoncsi (válaszként erre: 27452. - A7f41877f6)
2009. júl. 14. 14:51

Igen.

De mikor legutoljára mértem a szopizást (kb.2 hós volt Dorci) akkor max.80-at szopott,többet soha,inkább kevesebbet.De ha 80-at veszem meg a táp az még akkor sem túl sok.

27453. 3530c3fcb5
2009. júl. 14. 14:22

Sziasztok, hát egész nap most kerültem ide, nem tudok most sem sokat írni, kihasználom, hogy Kiara elaludt végre,és kicsit pakolászok, reggel óta fent volt, nem aludt semmit, szerintem ő sem bírja a meleget. Most alszik, de vajon meddig... 2-3-ként akar kajcsizni, de olyan 100 ml-et eszik, végülis nem aggódok mert sűrűbben eszik, tehát az adagját megeszi. :))))

A kutymákom is jól van, tegnap kiműtötték a lábából a toklászt most jól van, leszámítva hogy a kanült már kioperálta magának. Nem tom mit mond majd a doki, az esti kontrollnál :)))))

Nah megyek is Kircasukám már fel is ébredt, amint tudok visszaolvasok!! :))))

27452. a7f41877f6 (válaszként erre: 27451. - Lukasikmoncsi)
2009. júl. 14. 13:53
mármint szopizik és utána 50-75 g tápszert eszik?
2009. júl. 14. 13:49

Sziasztok!

Tanchee,nálunk is egy-másfél óra a szopi,de én elvagyok vele:))Bár néha tényleg fárasztó.

Miért kéne felkelteni?Felébred ha éhes,nem?Nekem nem lenne szívem.

Heni,Botikának jobbulást!

Nomi gratulálok a -8 kg-hoz!!!Ügyi vagy nagyon!!

Katus jobbulást a kutyusodnak!!

A miénk lábába is volt toklász,de nem kellett műteni a doki ki tudta szedni.

Kler Pindurkának puszi:))

Dorci mostanában az éjjeli kelés után már nem akar visszaaludni:((Úgyhogy most megint éjjeli szopizás van.

Ja és nappal nem is akar enni:((Cicizik és utána ilyen 50-75 grammokat eszik:(((Sztem az nagyon kevés,nem?Már 4.napja csinálja ezt:((

27450. a7f41877f6
2009. júl. 14. 13:22

Regi magához képest korán kelt 6:30kor. eljátszott magában majdnem egy órát, aztán evett és megint játszott. Sőt aludt fél órát. Aztán újra evett, játszott és most megint alszik. Kíváncsi vagyok meddig!

Volt a védőnő, nem mondott sok újat. A hozzátáplálásról beszélt, meg hogy reggel ne hagyjam sokáig aludni, mert ennie kell. Hát, nem tudom. Akkor ébresszem fel? Ha éhes lenne szerintem felkelne. Nem?

Legalább reggel aludjon sokáig, napközben úgysem szokott. Vagy akkor aludna nappal ha korábban kelne? Most már nem tudom...

Amúgy nagyon tetszett neki, jó nagy és szépen fejlődik.

27449. a7f41877f6
2009. júl. 14. 13:16

sziasztok!

"oltásos" babák jól vannak? remélem most már túl lesznek rajta!

kler, hiányzol innen, de megértem, én is csak néha jutok el oda, hogy írjak is, ne csak olvasgassak. Pindurka még mindig olyan aktív éjszaka, vagy hagy pihenni egy kicsit?

dius, Ti ezekkel a fogakkal jól belehúztatok! Talán már több foga van, mint az összes többi babának összesen!

27448. dius81
2009. júl. 14. 12:59
ésssss, már kint a hegye, előbb láttam:)
27447. virag0406 (válaszként erre: 27444. - Dius81)
2009. júl. 14. 10:23

Három fog!Nem semmi!!

Mi jövőhéten megyünk szurira.az első szurinál semmi gond nem volt.Se láz,se nyafi.A másodiknál du négytől másnap de-ig extra nyafi volt.Remélem most nem lesz semmi .

27446. Noémi 23
2009. júl. 14. 10:22

Nekem Amici mikor 2őt kapott sem volt nyűgős..legalább azt jól bírjuk..mert a meleg nem....igáig nyüszögöt.t..most végre bent a hüvi szobába elaludt.))) végre.

A kaját rám köpi, fini barackot imádta eddig, két napja összezárja a száját...5kor evett 170-et, 7kor 30-at és 10 kor 50-et:(((( jó 10 kor fél barackot kb lenyelt a másik fele rajtam:((((

nagyon fáradt vagyok...a fejem szét szakad, nagyon meleg van...és amici is nagyon nyűgős..remélem most alszik 1-1,5 órát:(

27445. virag0406
2009. júl. 14. 10:20

Tari!örülök hogy Szandi jobban van,és hogy már jobban eszeget.

Nebossz!Jó a medencétek.Mi is ilyet néztünk ki csak azon nem voltak virágok az alsó részén,hanem egyszínű volt.De csak nem vettük meg.

Kler!Puszi picurnak!

27444. dius81
2009. júl. 14. 10:08

szia, most mentek a 4 hósra?

sajna nekem Petra mindig nyűgös az oláts napján és éjszakáján.

igen, jön a 3.:)

27443. virag0406
2009. júl. 14. 10:06

Sziasztok!

Kis beteg,lázas babuciknak jobbulást.A szopikázós babáknak,és Anyukájuknak piros pontot.Amúgy minden szépséges fórum babucinak millió pusszantást!

Nomi!Jó a hajad színe,bár szőkén is jó volt.(és nem öregít)NYOLC KILÓ MÍNUSZ!Gratulálok!Nagyon kitartó vagy!Megérdemled hogy csinos anyuka,és feleség legyél!

Dius! nem semmi Márkó!Kis eleven!Petrácskának megint jön a foga?!

Hajni!Gratulálok Kittike szép anyatejes baba!

Tanchee!Sajna én nem tudok mit mondani a szoptatásra!Mikor Lackó szopizott Ő is húzta rendesen.

Heni!Botikám édes ahogy a medencében ül.Mitől van neki "szájgenyája"?Vagy a genya szájpenész?Egy kicsit én is tartok nehogy Lackónál is előjöjjön,ezért szoktam neki a boraxos ecsetelővel hetente a száját tisztogatni.

A három hónapos szuri minket is megviselt rendesen,remélem jhéten nem lesz semmi gond a kis hercegemmel.

Katica!jobbulást a kutyusnak!

Kircsike?

27442. dius81
2009. júl. 14. 09:43

Szia heni, ti is betegek vagytok.

Pedig nem is találkoztak a drágáink:)

Mizujs nálatok az útfelújítással?

itt elég elviselhető már a zaj, csak néha indul be valami masina, amúgy ok.

27441. Heni86
2009. júl. 14. 09:38

Sziasztok!

Az éjszaka egész jól telt kb. mint máskor csak Boti most még tovább aludt reggel és hamarabb vissza is szenderedett. Megint kellett neki kúpot adnom mert elkezdett felkúszni a láza. :(

Remélem délutánra kutya baja se lesz és mehetünk pancsolni ebben a hőségben. :)

27440. dius81
2009. júl. 14. 08:57

Sziasztok!

Köszi Hajni az érdeklődést.

Márk kicsattan a zegészségtől, Petrának meg "csak" 38 most a láza, remélem a tendencia marad.

Amúgy most viszonylag jól van.

Éjjel viszont megébredt, adtam neki enni, megevett kb. 80at és éktelen sírásba kezdett, alig tudtam megvigasztalni.

reggel meg 7ig aludt.

most az ágyon játszik az üres pelusos zacsival.

Bizony, nagyon meleg lesz ma meg holnap.

27439. Noémi 23
2009. júl. 14. 08:55

jó reggelt,

nagyon meleg van...a péknél voltam meg lehet sülni már most:((

most reggeli..aztán vasalás. Már kész a fürdő takarítás és a rend rakás...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook