2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Na csajok jó éjt nektek és a kis pici szuszógóknak is!
Puszi
Kifogás még nekem is van, szerencsére:)))))
De legalább van mire fogni, hogy miért zabálok annyit mint egy ló!!!!!!
Nekem még kifigásom van, szoptatok :)
66? az jó, nekem az már végeredménynek is jó lenne.
Milyen magas vagy?
Köszi Rékus a köszöntést!
Biztos pelenkakiütés ez? Annak már ennyi idő alatt egy jó krémtől el kellett volna múlnia, sztem, de nem akarok belekotnyeleskedni!
Pár napja csak este jutok el a gépig, akkor meg nincs erőm visszaolvasni mindent, írni még annyi sem.
Szóval sok puszi minden babának, ak most lett fél éves!
Jobbulást a gyengélkedőknek!
Gratula az új fogacskákhoz! Nekünk még mindig nincs.
Csak ámulok, bámulok, hogy fejlődnek a babák itt.
Persze Regi is. Olyan kis huncut mostanában :)
Nagyon ügyesen üldögél. A babakocsit mindegy, hogy mennyire döntöm, nem dől hátra csak ül mint a cövek! Sőt hintáztatja magát és röhög.
Szia!
Igen ne is mond! Szerencsére Boti még nem tudja kérni mert akkor tuti nem jövünk haza póni nélkül. :) Ott volt Tomi bátyja az 5 éves kisfiukkal és hááát nagyon pici kellett neki hogy megvegye neki. Úgy tud könyörögni! :))) Ha ezek ketten rázendítettek volna... Atyám!!! :)))
Sziasztok!
Kittikének Boldog Félévességet,és sok-sok puszit!
Katush,gyógyulja meg hamar,de jó,h Kircsike már jobban van!
Kler,biztos nagyon szép volt a park... :)
Pandurka kis tünci a képen! :)
Mi nem javulunk,csak egyre rosszabb lett a kiütés,úgyh holnap doki! :(
Puszi
Sziasztok!
Elég zsúfolt hétvégénk volt... Tegnap elmentünk Botinak venni ruhákat meg erre-arra. Még este apa elment stábbulira én meg 22:30-ig küzdöttem Botival, hogy elaludjon és miután letettem akkor kezdtem el kitakarítani, hogy ma ne kelljen. :) Reggel pedig elmentünk a dabasi lóvásárba nézelődni. Hehehe :)))) Ha a Tomin múlt volna lóval jövünk haza. :) Aztán szó szerint meg se álltunk estig. Rokontól-rokonig mentünk... Ja! Meg kaptam apától egy új telcsit. :)))
Szóval hulla fáradt vagyok. :(
Dius!!! Aztamindenségit! :))) Petra fenomenális!
Nagyon-nagyon büszke lehetsz rá! Csókolgasd körbe a nevemben kérlek!
Hajni! Gratulálok Kittikének a második fogacskához! :) Ment a privi...
Noémi örülök, hogy elmúlt a szájpenész! :)
Andic én sajnos nem tudok tippet adni mert Boti meg csak a gyümiket eszi szívesen. A főzelékeket úgy kell beletömni de gyümi jöhet minden mennyiségben. Biztos megszokja előbb-utóbb! Kitartás!
Katush jobbulást neked!
Kler de jó nektek! :)Pindurka nézelődött? Élvezte már? :) Egyszer mi is megnézzük ha arra járunk a rokonoknál! :) Pindurka imádnivaló! Puszi
sziasztok!
Akkor jövőre hozzunk össze ott egy babatalit
Amúgy a park mellett strand is van, ott is van olyen csúszdás rész, mint Szoboszlón, csak kicsit kisebb
Helló!!!
Mi is úgy tervezzük, meg aztán beiktatnánk egy kis fürdést mondjuk Szoboszlón!
Már mi is beszéltük hogy megyünk.
Jövőre Hajni mehetünk akár együtt is,ha úgy gondolod.Bár mi lehet hogy ott is alszunk valahol.Azt mondják hogy van valami hotel szerű a vadasparkban,talán ott.