2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Helló csajok, vagyok kicsit.
Márk büntetésben van:(
Előbb nem fogadott szót, most mondtam nem gépezthet.
Kircsinek boldog hófordulót! :)
Remélem jól vagytok! Pusza!
Örülök, hogy tetszett! :-))
Erre a borus napra kell egy kis vidámság...
Nálatok milyen idő van?
:-) Bizony, én is ezt gondoltam..
Aztán eszembejutott, hogy Pindurkám egyedül van, és mégis leköti minden időmet..mi lenne ha ikreim lenének????? 4X öröm, de a gond is az! Minden elismerésem az ikres anyukáké!
Az egyik ismerősöm most hármas ikreket vár! :-)
:) De vagyok amikor tudok...
Max. addig borul a pálma vagy szakad a függöny de vagyok! :D
Szia Dius! :)
Puszi a két manónak! :)
Sziasztok!
Nebossz,Dorka ugyanezt csinálta pár napig:((((Én sem tudtam mi a baj,a csajok a fogára tippeltek.3-4 napig tartott de foga még mindig nincs:))))))))
Kler,Dorkának látszik a BCG helye.
Lalika stramm kis srác meg sem fogja érezni!!!:)))
Hajni örülök hogy Kittike jobban van:)
Heni jó hogy jöttél:))))))))Már mindenki hiányolt:))))))))
Itt is be van borulva:(((((Olyan nyomasztó:(((((
henike már én is hiányomtalak..nem könnyű a Picikékkel.))))
OOO megint szigetelés....basszus:(((
Köszi csajok:))
Iszom a teát.....
Sajnos ebben nem tudok segíteni mert Botinál még nem volt ilyen. Zabál. :)
Mikor jött a foga akkor is evett rendesen kanállal, inkább a cici volt nehézkesebb.
Sziasztok!
Nálunk ismét semmi különös szerencsére. :) Viszont lehet ma sem tudok sokat jönni mert újra kell szigetelnünk a házat és ma hozzák az anyagokat aztán valamelyik nap el is kezdik csinálni. Az ideg szétver miatta mert egyszer már megcsináltattuk családtaggal és hát olyan is lett. :( Mindegy most újra szakemberrel és talán ki is fog nézni valahogy nameg a fűtés számlától sem kapok agyvérzést mint idén. :(
Hajni! Örülök, hogy Kitti jobban van! Remélem az esti ünneplés is jól sikerült! :)))
Kler kemény kiscsávó Pindurka, reméljük egyáltalán nem fogja meghatni a dolog! :) Sajnos ha muszály beadni... :(
Sziasztok!
most, hogy végre nincs Apa Márk ólálkodik a gépnél.
Úgyhogy ma sem leszek sokat, meg főznöm, takarítanom kell, meg ugye itt a két manó.
Katica!
Kiarának boldog héthónaposságot kívánok!
Betegeknek jobbulást.
Szia, Hajni!
Örülök, hogy Kittike jobban van! :-)
Bizony, ilyenkor mi alszunk rosszabbul. Múlt héten, amikor beteg volt Kincsem fél óránként kelltem, és néztem, hogy nem e lázas...
Azért oda is küldöm a gyógypuszikat, biztos ami biztos! :-)
Szia, Andic!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Nem csoda, hogy elaludtál! Biztos nem esett nagyott, ha csak 1 percig sírt!
Remélem hamarosan teljesen meggyógyul a kis Mária! Mennek a gyógypuszik!!!
Sziasztok!
Az ejszaka megtortent az elso balesetunk. Maria kb ejfelig sirt almaban, majd felkelt, megetettem es jatszott. Eltelt fel ora, egy ora, masfel ora, amikor elkezdett almosodni. Olben nem aludt el, beraktam a hintaagyaba es ringattam. Annyira faradt voltam, hogy nem tudom hogyan, de elaludtam....egyszer csak egy koppanasra riadtam fel, kiesett a hintaagybol. Egy percig orditott, de utana lenyugodott. Annyira megijedtem! Hogy lehetek ilyen hulye?!
Nebossancs, az en babam keveset eszik. A multkor a dokino azt mondta, hogy ne eroltessem az eveset, ha nincs etvagya. Lehet, hogy a foga miatt nem eszik. A no szerint nem baj, ha egy-ket napig alig eszik, nem lesz tole semmi baja.
Nekünk jól telt az éjszakánk. Csak reggel fél7től forgolódott Regi. Úgyhogy 7kor ébresztőt fújtam. Evett, közben elaludt. Amikor beraktam az ágyba persze felkelt.
Kicsit játszott, de már megint alszik.
Nálunk olyan borongós idő van. A házban is olyan sötét van, hogy szinte villanyt kell kapcsolni.
Ennek megfelelően nincs is kedvem semmit csinálni.
Kaja maradt tegnapről, ki is vasaltam mindent, meg végig pórszívóztam mindent, úgyhogy mára csak a fürdőszoba takarítást tervezem.
Remélem kicsit nagyobb élet lesz itt ma!!!
sziasztok!
Láttom még mndig vannak betegek, sőt újak is. Jobbulást nekik!!!
Kler, nekünk is látszik a BCG helye, nagyon sokáig csúnya volt. Szerintem mi jobban félünk ezektől a szuriktól, mint a gyerekek. Gyorsan túl lesz rajta.
Nebosszancs, én is a fogára tudok gondolni. Bár nekünk még nem nagyon volt gond a kanállal. De tegnap például nem akart enni Regi főzeléket. Kivettem a székből, az ölembe ültettem, akkor meg kérte. Nagy élmény volt egyik kézzel tartani, másikkal etetni miközben forgolódott:)
Szegény Kittike! Remélem most már minden rendben lesz!
Sziasztok!
Kitti jól aludt, csak én nem, dehát így van ez, ha beteg a gyerek:( Nem tudom hányszor felkeltem, hogy megnézzem lázas-e, de szerencsére nem volt az!!!!
Este elaludt a cicin, de mikor beadtam a kúpot, felébredt, és elég soká aludt vissza!
Most reggel jókedvűen ébredt,nem is köhögött, úgyhogy remélem a gyógyulás felé haladunk:))))))))
Szia, Noémi!
Örülök, hogy jobban van Ami, de annak nem, hogy Te viszont beteg lettél! :-( Biztos annyira aggódtál Amiért, hogy rád ragadt a betegség...Igyál sok teát, és egyél gyümit! Biztos hamar rendbejösz Te is! Mennek a gyógypuszik! :-))
Jó reggelt!
Remélem mindenki jól aludt! beleértva a bateg babákat és mamákat is! :-)
Mi jól aludtunk! Igaz, most valamiért kétszer is voélt febnt Pindurkám, persze csak cici is kellett neki! Tipikus pasi! :-)
Köszönöm lányok a válaszokat! Úgy látszik több az olyan baba, akinek látszik, mint akinek nem. Na de nem baj, meg fogja újból kapni, csak hát sajnálom szegényt, hogy újrta szuri kell neki...:-( Egyébként nekem azt mondták, hogy 1 éves koráig kell megkapnia az ismétlést! Nálunk úgy van, hogy összevárnak 10 kisbabát, akit oltani kell, és majd értesítenek. hogy mikor kell menni. Nem is a mi orvosunk adja be, hanem a tüdőgondozóbol jön valaki...
Hali csajok,
Jobb éjszakánk volt....de mára meg én lettem beteg:(((
Nebossz nem lehet h jön a foga és csipi vagy esetleg szájpenész nekem akkor csin ezt Ama...
Remélem már minden babóca gyógyulgat!
Lányok, megint csak egy kis segítségre lenne szükségem, azaz tanácsra...
Vercsi babám napok óta ordít és sír ha kanállal próbálom etetni... és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj??? :(( Hónapok óta eszik kanállal. Már amikor közelítek felé az előkével, tudja, hogy evés lesz és már akkor elkezd ordítani. De amint meglátja a cumis üveget vigyorog és nyitja a száját, abból eszik rendesen. Szerintetek miért csinálja ezt? Mi lehet a baj? Reméle tud valaki segíteni!
Jó éjt mindenkinek!
Jajj csajok mennyi kis beteg! :( Olvasok-olvasok és csak nézek... :( Nagyon sok gyógyító puszi mégegyszer!
Az oltást szerintem mi sem adatjuk be. A védőnőnk sem ajánlotta, sőt!
Kler! Nekünk látszik az oltás úgyhogy sajna nem tudok segíteni de nekem anno azt mondták 6 hós kontrollon ha nem látszik azonnal oltják. :( Nem mondtak semmit hogy mire készüljetek?
Moncsi! Gratula az újdonsült anyucinak és sok boldogságot kívánok!
Hajni! Nagyon gratulálok nektek az évfordulótok alkalmából és még rengeteg ilyen szép napot kívánok! Kitti? Ja amúgy nagyon édesek a képek! :))
Katush szegénykém! :( Gondolom, hogy kivagy de próbálj megnyugodni. Szerintem a 100g végülis reális lehet ilyenkor már. Boti is alig hízik pedig zabál egész nap. Forgatni meg próbáld szerintem játékosan veled együtt és nem lesz baj. Ha megvizsgálják és doki szájából hallod, hogy nincs baj te is megnyugszol legalább. Remélem legalábbis hogy így lesz! Fel a fejjel!