2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Halihó:)
Én nem kaptam asszem hétfőn kapom.....én örülök ha a családival 60.000 kapok:(( sajnos.(((
Sziasztok!
Hófordulós babáknak sok-sok boldogságot! :)
Sziasztok!
Nagyon boldog névnapot kívánok Petra babának és boldog hófordulót Lőrinek!
Puszi!
A bruttó béred 70 %-a az alap, eből vonják le jövedelemadó-előleget, a nyugdíjjárulékot, magánnyugdíjpénztári tag esetén a magánnyugdíjpénztári tagdíjat.
Maximalizálva van a Gyed összege, a mindenkori minimálbér 2x, azaz most 71500*2=143000 és ennek a 70%-a a plafon 100100 Ft és ebből vonják a fent említett járulékokat.
na mentem, ezer a dolog....
puszi mindenkinek és még1x köszi
Ja bocsika
nem...
én tudom:(
nekem nagyon kevés, a fizumhoz képest persze.
most kaptam 67000-et.
Igen, én kaptam.
én is úgy tudom, hogy így számolják.
áhh, Márk anyósnál van Apjával, Petrával meg most keltünk fel.
muszáj volt aludnom egyet, annyira fájt a fejem.
Valaki kapott már GYED-et?
Szerintetek a bruttó bér 70%-át nézik? És ebből van még levonás, vagy hogy van most?
Szia, nincs mit, ez természetes:)
Gyerkőcök randalíroznak???
Szia!
Hát azt nem mondanám, hogy teljesen meggyógyult, mert azért még köhög, de láza nincs már, és éjszaka is tud aludni rendesen, nem köhögi fel magát!!!
De azért javulgat:)
Sziasztok lányok!
Nem tűntünk el teljesen, mindig olvaslak benneteket.
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Kedit! Igazán nincs it köszönnöd! :-) Hát nem a legjobb az énekhangom, de Lalám szereti! :-) Gratula a fogycskákhoz!
Katica! Köszi a dicséretet! Imádom ahogy kacag. olyan édes! :-) Remélem veletek is minden renndben! :-)
Hajni! Örülök, hogy jól telt az éjszakátok! Már akkor gyógyultnak lehet mondani Kittit! Ugye? :-)
Moncsi! Sajnálom, hogy megint rossz éjszakátok volt...csak a cumi lehet az oka! :-( Drukolok, hogy hamarosan minden a régi legyen! :-)
Sziasztok!
Petrának boldog névnapot kíívánunk:)))
Lőrinek boldog hófordulót:))))))))
Dorka most is sokszor kelt éjjel:(((
Sziasztok!
Mindenki akinek ünnepelni valója van sok boldogságot kívánunk: Reni és Kat
Köszönjük a köszöntéseket!
Petrának is boldog névnapot kívánunk!
Nekünk sajnos nem sok jó éjszakánk van mostanában, az esetek többségében mellettem köt ki éjszaka! :(
Viszont kint van a két alsó fogacska!
Sziasztok!
Jó éjszakánk volt, Kitti fél7 kor kelt, szopizott, és még aludt fél8ig. Most a kiságyban játszik!!!
Petrának boldog névnapot kívánunk!!!
Lőrincnek boldog hófordulót kívánunk!!!