2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
na, szóval leírom mert most már biztos.
apának új munkahelye van (terveink szerint ideiglenesen).
Nokia-komárom.
12 órába telefon fog összeszerelni.
ez van.
majd lesz jobb.
fizetés meg kell.
Lehet én is liberót fogok legközelebb... Müllereset még nem mertem kipróbálni. :S Milyen? Tescost próbáltam de nekem nagyon vastagnak tűnik. :( A helen harper viszont szuper volt de anyu azóte se kap a profiban. :(
Szerintem ez totál gyerekfüggő amúgy, hogy mennyire és meddig látszik! Ne szomorkodj mert nincs okod rá, Kitti gyönyörű szép pötty ide vagy oda! :))) Nameg amúgyis hamar eltűnik majd. :)
Az nagyon jó!!!!
De ez is olyan érdekes, hogy mikor megszületett nem volt ott, kb 3 hetes volt mikor kezdett kijönni!
Szia!
Én nem próbáltam!
Ja, Heni, én anno az Auchanban vettem Helen Harpert a fiamnak! Cirka 5 éve:)
Sziasztok!
Ti probáltátok már az Auchan ill a Tesco által forgalmazott pelenkákat, szuper jók és olcsóbbak mint a többi.A tesco-s-ból csak a lila jó, aminek a csomagolása most zöldre változott.
Én is most Liberot vettem, meg müllereset, de van még pampers is bőven! Nagyon be vagyok tárazva!
De nemhiszem, hogy attól van!
2,5 évesen még látszott? Elszomorítasz:(
Igaz Dius azt mta, növesszek neki frufrut, és majd nem látszik!
Kajára nem hiszem talán pelenkát kéne váltani... Egyre jobban útálom ezt a pamperst. :(
Most nézem Beni régi képeit mikortól nem látszik neki. 2,5 évesen még rendesen látszott. :(
Lehet.
Vmire tuti allergiás a kis bőre!
Vmi új kaja esetleg???
Remélem. Már egy ideje nem is nőtt a kerülete sem.
Most mondok vmit, egyszer rátettem egy papírzsebkendőt a fejére, körberajzoltam a foltot és kivágtam a zsepiből.mindig azt teszem rá, és úgy nézem, hogy nőtt e.lehet dilis vagyok:)
Én úgy emlékszem, hogy 2-3 éves korában szép lassan elhalványodott aztán teljesen eltűntek. Egy megmaradt ami a halántékánál van de az se piros szerintem még el is tűnhet.
Kittinek is tuti gyorsan felszívódik! :)