2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Szia!
Nekünk nincs már cici,helyette tápi van.
Reggel 6-7-kor:tápi
10-kor :tápi
fél kettő:főzelék husival,
(közte gyümi)
ötkor :főzi zöldségekből,vagy tejpép
este :éjszakai tápi
Ma este méredzkedés!Szerintem nem igen hízott,de bizti 9 kiló felett van.
Szia!
A krumplit én is anyatejjel hígítottam, de magában nem volt nyerő!!!
Napi programunk:)
reggel 6körül cici, fél 10 körül megint cici, 13 körül cici+husis főzi, 17 körül vmi gyümi vagy tejpép, 20 körül cici!
De azt vettem észre, hogy délben már nem akar cicizni, inkább enné a szilárdat, úgyhogy sztem hamarosan elmarad a déli cicizés, sajna:(
Ja, ma megtudtam vmi okosságot, igaz lehet hogy ti tudjátok! Az olyan ételekhez, ami görcsöt, vagy "szelet" csinál a bébiknék, lehet tenni egy kis borsikafüvet,mert az megszünteti!
A krumplit anyatejjel hígítottam, de nem ette meg magában. A védőnő azt mondta, hogy a levével hígíthatom.
Krumplival eszik minden zöldséget.
napi kaja:
8-9 óra: szopi
13 óra: szopi
17 óra: főzelék vagy gyümölcs husival
20 óra: szopi
Persze az időpontok csak körülbelüliek. Ha korábban kezdődik a nap, akkor délután plusz egy gyümölcs adag van.
amiket eszik általában: alma, banán, sütőtök, sárgarépa, krumpli, brokkoli, paradicsom, csirkehusi (ennyi jutott eszembe)
Sziasztok!
Én sem volta mostanság,úgyh minden hófordulós és névnapos babácskának sok boldogságot így megkésve is!!! :)
Kler,néha én is annyit tudok szerencsétlenkedni,h már fáj,volt olyan nap,h minden kiesett a kezemből!A borsóról meg nem tudok nyilatkozni,mert mi még nem próbáltuk!
A sütőtökig jutottunk!Holnap megpróbálkozom a krumplival!
Tényleg azt,ki,h csinálja?Mivel hígítjátok?
Ha van egy kis időtök,leírjátok,h kinek,h alakul a napja kajaügyileg? Előre is köszi! :)
Így van!
Van rajta mit fogni:))))))
Ma már semmit ne csinálj szerintem csak ölelgesd Lalimanót abból baj nem lehet! :)))
Ne is mond előre félek ettől az utazástól pedig nem is mi megyünk. Ha este későn jön már akkor hiányzik. :( Mindegy, muszály...
Akkor ha kicsit előbb indulunk a Kikában összefutunk. :)
Gratula a barátnődéknek és drukkolok, hogy erősek legyenek a picik és 3 hét múlva örömhírt kapjanak róluk! :)
Érdekes, hogy egy ilyen csúnya szürke színnek is hogy tud örülni az ember nem? :))) Bár a lényeg alatta van. Remélem majd a gázszámlán érezhető lesz a különbség.
Attól tartok egyébként, hogy mi is ugyanígy járunk, hogy majd ekkor meg akkor de az ember csinálja ahogy tudja aztán szép lassan rendben lesz. :)
Remélem hogy egyszer szép lesz, bár attól még messze vagyunk! :(
Drukkolok, hogy jó idő legyen mert az most mindkettőnknek jól jönne! :))
Mesélj majd mi volt a méreckedésen!
Olyan vihar volt nálunk, hogy még a net is elment. Most is dörög és villámlik... :(
A kőműves sem tudta kint folytatni úgyhogy a nappaliban kész a terméskő és az ajtó előtt a járólap. :)
A kiságyat pedig teljesen le kellett tennem már mert Boti végre hajlandó ott is rendszeresen felállni és kevés híja volt, hogy kizakózzon.
Mi is nagyon szorítunk értük! :-)))
Várjuk a képet Kircsike ruhácskájáról! :-))
képzeljétek most volt itt a barinőm férje, hozta a keresztelő rucit, kicserélték, és olyan csini baba benne, majd ma teszek fel róla képet! :))))
ÉÉÉs megműtötték a barátnőmet!!!! Már 4-en vannak, azt mondta a doki, hogy a 3 piciborsszemből egy elég gyengus, de úgy néz ki kettő elég erős ahhoz hogy megtapadjon a méhfalon. 2 hét múlva már a teszt is kimutatja a babucikat, és 3 hét múlva UH. Addigra kiderül megmaradtak-e. :)))) NAgyon izgulok értük!!!!
Nincs mit:)))
De ma már tényleg ne csinálj semmit:)))
Jó súlyban van, néha érzem is a karomon!
Szia!
Köszi a meglepit! :-))) Máris jobb a kedvem!
Tényleg jó sulyban van Kitti! :-) Puszi neki! :-)
Sziasztok!
Megvolt a mérlegelés, 8200 gramm a kiscsaj:)
Nem is csoda, jó étvágya van!!!!
Kler, ez tényleg nem a te napod volt!!!!!!
Moncsi, milyen ügyes Dorka, Kitti még nem akar állni!
Katica, éhes lettem én is most hogy olvasom egy kis rántott sajtra, pedig nemrég ebédeltem:))))
Tanchee! Most néztem a naplódat! Láttam a képeket! Olyan édes Regi, ahogy alszik! :-)
Sokszor én hosszú percekig állok a kiságy mellett, és nézem ahogy Pindukám alszik! :-)))
Tanchee!
Úgy látom, hogy ti sem unatkoztatok a hétvégén! :-) Biztos jó lehetett az osztálytalálkozó! :-) Örülök, hogy jól vagytok! Puszi a huncut Reginek! Egyébként Pindurkám is állandóan megfordul az ágyban, ő a zenélő-forgó játékot akarja leszerelni! :-)
Szia, Heni!
Örülök, hogy jól vagytok! A ház is biztos hamar kész lesz! :-)
Tomi utazik? :-( Biztos rossz lesz egyedül, és neki is biztos hiányozni fogtok...
Hmm..Boti, a kis zsivány! :-))) biztos félt, hogy megfázol, és vett neked egy harisnyát! :-)
:-) Köszi, Dius!
Szerencsére van még tegnapról egy kis maradék, akkor azt esszük meg! :-) Nem olyan sok, de talán elég lesz.