2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
sziasztok!
gratula Kristófnak!
Noi, nagyon ügyi Ami, hihetetlen mennyit dumál, de ezt asszem már mondtam.
De jó nektek, hogy taliztok, kérünk ám képeket majd.
Petra mostanában csak dedede meg tetete meg mámámámámá....:)
Kler, sztem is így van, a lányok sokszor bátrabbak....
Nebossz, ez így van, jöhetne már a tavasz....
de már legalább nincs sötét 4 órakor:)
ez is valami....
Képzeljétek Ama fürdés után mindig amig adom rá a bodyt didereg pár napja...de olyan cuki...pedig meleg van...de olyan édesen mondja drrrrr:))
Már mondja labda :))) abda:) imád labdázni:)))
Szuper kiscsaj...és bizony itt a nyár lassan, és midnenki megy majd midnenfelé....kicsit meghal a forum:(
Mikor lesz tali??
Gratulálunk Kristófnak!! :)
Nebossz bizony, nekem is az egész napomat lefoglalja Ama...de így jó és szép sztem:))
Holnap megyünk Heniékhez:))) Éljen:)
pusza és szép álmokat.
Sziasztok!!!
Akkorát sétáltunk!!! Azért jó, hogy megvártam, hogy kicsit melegedjen az idő, olyan szépen süt a Napocska! :-))) Azért Pindurkámat jól beöltöztettem!
Moncsi! Nagyon örülök, hogy Dorcival monden rendben! :-))))) Roszz is az, amikor ilyenekn kell aggódni, de ezentúl már nem kell! :-)
Dius! Gratula Petra hősiességéét! Egyébként úgy látom, hogy sokszor a lányok bátrabbak ilyen téren. Múltkor az oltáson minden fiú sírva jött ki, a lányoknak pedig meg se kottyant! :-)))
Amúgyis, nekűnk nőknak sokkal nagyobb fájdalmakat kell kibírni, mint a pasiknak...
Nabosszancs! Édes lehet, ahogy Vercsi így játszik! :-) Igazad van, ha jön a tavasz, még kevesebbet leszünk itt, inkább irány a levegőre! :-))
Tari! Mi a baj szegény Szandrával??? Ilyen napon mi is nyügösek vagyunk, nem csak ők! Hátha kialussza magát...Te is pihenj egy kicsit! :-)
Noémi! Az nagyon jó, ha Ami a kersztgyerekeiddel nő fel! Sokat számít ez majd, amikor oviba megy, mert hozzá lesz szokva a gyerekekhez! :-))
Sziasztok!
Örülök, hogy semmi gond nincs Dorcikának:))
Nekünk sajnos ma elég rossz napunk van:(( Babuci most alszik Én meg agyilag hulla lettem:(
Húúú, látom nagyon aktívak ezek a babócák! Anyukák alig bírnak velük... :))) Nincs ma forgalom :)
Nem baj, ez így jó!
De lesz ez még gyérebb, mármint a forgalom... ha beköszönt a tavasz, aztán a nyár, szerintem senki nem lesz a lakásban, játszótérről játszótérre jár majd mindenki :)))
Az én Manóm épp alszik, az ebédje kész. Ebéd után pedig megyünk ki egy kicsit.
Hali csajok:)
Moncsi örülök, h minden rendben :))))
Nebossz Ama is így szokta.))) mindent megnéz és maga mögé dobja:)))
Ama is Adrit és Dávidot imádja nagyon..meglátja Őket és vége.....mintha a tesói lennének, szinte egész nap együtt vannak:) Főleg Dáviddal.
Megyek főzni:)
pussz
Átadom a puszikat:)::)Köszi!
Cuki lehet ahogy varázsol:):):)
Jaj de jó, én is veled örülök!
Szuper jó, puszilgasd meg babácskádat a nevemben :)
Nálunk nem a zuhanyzó a hiba, hanem a tesó hiánya, hihi :)))))))
Köszi hogy velem örültök:):):)
Igen Dius,tényleg megkönnyebbülés!!!!!
jajj, de jó örülök.
ezek a dolgok akkora terhet vesznek le az ember válláról.tudom.
én is megkönnyebültem, mikor a doki mondta, hogy szépen húzódik vissza.
csak legyünk türelmesek. azok leszünk:)
Én ma nem főztem, majd holnap!
Megyek hajat mosok, míg alszik a kisasszony!
Sziasztok!
Sztem sem gond ha ilyen időben sétáltok,csak jól be kell öltöztetni,takargatni.Most még a nap is süt:)
Megvolt az uh-vizsgálat és minden oké.Kissebb lett a ciszta és semmi gondot nem fog okozni Dorkának.Nagyon örülök:):)
Olyan jó nektek,hogy együtt tudnak fürcsizni a gyerekek!!!Sajnos nekünk csak zuhanyzónk van:(((
jajj, köszi, büszke is voltam rá.
még az utat is nagyon jól viselte.
jól vagyunk, fő, meg sül a kaja, Petra alszik.
Jól vagyunk, köszi:) És Ti?
A fürdés, az bármikor jöhet:)
Danikáért egyenesen meg van őrülve!!!!:)))
Olvastam, hogy voltatok kezelésen, Petra egy hősnő:)Kis ügyeske!
így van inkább a tavasz jönne már!
Jól vagytok?
olvastam, hogy nálatok is öröm a fürdés.
Nálunk is, imádják, sőt ha Petra meglátja Márkot, akkor még jobban örül:)
Szia!
A mi kutyánk is ilyen, ha esik a hó, még véletlen se bújik fedezékbe...:-)
Van esővédőnk, én is használo, ha fúj a szél...
Szia, Gabóca!
Mindennap kimegyünk, tényletg csak akkor nem ha nagyon esik, vagy nagyon fúj a szél.
Most már mindenképpen csak délután megyünk...
Kristóf hogy van?? Folyik még a nózija?
Sziasztok!
Nálunk esik a hó! Hülye kutya meg ül kint az udvaron,és lassan fehérre váltja fekete színét!
Kler, én is gondban lennék a helyedben.Mindig féltjük őket,de Hajninak igaza van,ha jól beöltöztetjük,kevésbé fáznak,mint mi.
Csináltam már olyat is párszor mikor hideg volt és a szél is nagyon fújt,hogy feltettem az esővédőt is a kocsira. Ha neked is van az megvédené őt a hidegtől.
Szia, Hajni!
Az a baj, hogy hosszú séta lenne. Mivel a város szélén lakunk, és mire besétálunk a központba legalább 20 perc...Várok egy kicsit, meglátom milyen lesz dél körül...