2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok, bocsi heni, de már lelépem, mire írtál:(
Köszi jól vagyunk.
Ti?
Sziasztok!
Köszi csajok:) Igen, lassan megindul:)
Tegnap előrehajolva állt meg, és úgy egyensúlyozott, Boti jutott eszembe, Heni, mikor nálatok voltunk,Boti pont így csinált!!!
Megfordítani még nem tudja ő sem a vizilovat, ha nekimegy vminek én teszem arrébb.
A kis "baleseteseknek" sok puszi!
Nagyon hideg van odakint, -12 fok, ha így marad, nem lesz séta ma:(
Sziasztok!!!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a dolog Gabóca és Noémi közt! Ebbe én már nem tudok beleszólni, és nem is akarok! Én mindkettőtöket szeretem, és a babáitok is a szivem csücskei.
Laurának és Amának sok gyógypuszi! Bizony, sok ilye lesz még!
Kat! Örülök, hogy jobban vagy! Bár az nem olyan jó, hogy bármikor visszajöhet... Tényleg nem lehet megcsinálni azt, amit itt a lányok mondtak?
Katush! Sajnálom, hogy műteni kell az apósodat! Mielőbbi felépülést neki! :-)
Hajni! Gratula Kittinek! :-) Nem sokára elindul! :-))))
Még a szopiról csak annyit: sokan csodálkoznak még rajtunk is, hogy még mindig szopizik kicsi Kincsem! Én is azt szeretném majd, ha fokozatosan Ő szokna le. És ha ez majd 1 éves kora után teszi meg, én azt sem bánom. Ha meg tudom adni, amit szeretne, én megadom. Egyébként mostanában délután már nem mindig kéri. Szinte már játéknak gondolja, mivel a cicivel a szájában vigyorog!
Lalám is olyan, mint Laura, szerinte ő sem tudna elaludni cici nélkül, az éjszakai visszaalvásról még ne is beszéljünk! Azt remélem erről is ő szokik le...
Sziasztok:))
ának már sokkal szeb a nózia:)))) Köszönjük a sok gyógypuszit:)))) hatott:)
Éjjel Ama állt az ágyba és dumált, odamentme kivettem, odabujt, szuszogott tovább...édes kincsem álmában beszélt, visszatettem és aludt...édes csillag volt.)))
kirsw szegény Kicsikéd most akkor én küldök sok gyógypuszit neki.
Sajnos lányok még sok ilyen balaeset lesz:(
Megyünk a pékségbe, sok puszi
Tegnap sajnos nekünk is volt egy kis balesetünk,aminek nyoma sajnos még ma is látható. Elcsúszott a parkettán a széknél,és beütötte a száját és az ínyét a szék lábában,ami keresztben van.
Annyira sajnáltam,egész du. bántott a dolg.Még most is véraláfutásos az ínye a foga helyén ami még nem bújt ki.Rmélem ettől nem sérült a foga!
Ami a szoptatást illeti, kb. 1éves koráig gondoltam szoptatni Laurát,nekem valahogy az a "vízválasztó",mint sok ismerősömnek. Ált.így kérdezik sokan: szopik MÉG? Ha 1 éves elmúlt,akkor meg: MÉG mindig szopik?
Bár Krisztiánnál kitolódott,mert ő 14 hónapig szopott.És igazatok,van, akkor már inkább érzelmi szemponból fontos mindkét oldalról. Szerettem volna előbb abbahagyni,de ő ragaszkodott hozzá este és éjjel. Azért volt nehéz,mert nem tudtam másként elaltani,tejet nem akarta elfogadni semmiből.(+ én sem bírom a tejet)
Aztán 1* mentünk bálba,anyukámnál aludt,és cumisüvegből ivott 1dl-t. Persze másnap én is készítettem alváshoz tejet,de nem kérte! 1 hétig sírva,dajkálva aludt el (mer ugye cicit többet nem kapott),mire 1 hét után elfogadta a tejet.Akkor szokott rá a cumisüvegre is,előtte nem is volt neki!
Véleményem:szép,akinek megadatott,hogy szoptasson, BÁRMEDDIG is, és fogadjátok el jónak,ha a baba jelez,ha már nem kéri.Annál jobb nincs,ha magától választódik el!
Sziasztok!
Ennyit már rég kellett visszaolvasnom!Tuti valamit kifelejtek!
Szép szemű Botinak boldog hófordulót! A következő a szülinap lesz!
Jó a hajad,csak szokatlan még! Igaz,eddig is csak képeken láttam.
Dius! Megnézném ahogy tornáztok Petrával!:)
Katus,sajnálom apósod,de biztosan helyrejön,ha megműtik!
Noémi! Olvastam a cikked,jól sikerült! Amának puszi az orrára!
Szia!
Gyerkőcök jól vannak?
Hajni! Nagy gratula Kittusnak! :))) Ügyes lány, csak így tovább és nemsokára szalad majd.
Noémi adj egy puszit Ami lila orrocskájára a nevemben! Én is pont ma néztem, hogy Botinak a térde olyan mint valami kommandós katonának. Tiszta kék-zöld-lila. :)
Katush köszi de ajánlott már sógornőm egy tetkóst. Neki nagyon szépen megcsinálta, közel van és árban is egész korrekt. Bár lehet mire odáig jutok dupla ennyibe fog kerülni. Ezer éve halogatom. :(
Szegény apósod! Sajnálom, hogy műteni kell! Azért jobbulást neki!
Kat sajnálom h ennyire fájt...remélem többet nem jön elő:(((( Sogorom küzd ezzel....láttam mennyire rossz lehet, bár ezt is csak azt tudja aki átéli:(
BOTIKA BOLDOG BOLDOG.
Gabó nagylelkű vagy, no komment, zárjuk le!
Köszi!!! :)
És te jobban vagy már???
Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket!
Visszaolvasok még... :))
Minden anya sajnálja a picijét ilyenkor!Vagyis majdnem minden anya:(
puszi
Szia tari:)
Képzeld mikor történt pont lehajoltam egy játékért, már csak a sírásra néztem oda...és nem volt semmije sem piros..de ugy sírt...aztán mentünk Anyósomhoz...és ott már lila volt az orra.(((( De nem féjlalja meg semmi:((( Csak ugy sajnálom:(((
puszillak