2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Lehet ő is így gondolja.
7 óta ébren van.
Sziasztok!
Az előbb nem is köszöntem!
Én most főzök mivel Apa itthon van Szandra babát lefoglalja:) bár Ő is álmos, már alig bír mozogni de akkor is fontosabb dolga van mint az alvás!
Helló, főznöm nekem sem kell....
Kicsit pihizünk.
Petra megint nem alszik délelőtt.
Itt fereng mellettem a pokrócon.
Szenved, de az istenért nem aludna.
Sziasztok!
Botikám végre elaludt... Kőkeményen sztrájkolt de én győztem. :)
Tegnap voltunk este apával ajándékot nézni neki szülinapjára de nem találtunk semmi jót. :( Fogalmam sincs mit kéne vennünk neki. :( Este 11-ig bújtam a netet és törtem a fejem de semmi jó ötlet... :(
A torta úgy néz ki már elintézve mert anyós barátnője elég ügyes hobbi cukrász és azt mondja tud csinálni egy Verda utánzatot. Jó lenne...
A laptopomat meg úgy néz ki holnap újraéleszti a szerelő úgyhogy most mentem a menthetőt, képeket, adatokat...
Szép napot mindenkinek!
Puszi!
Kitakarítottam belül a kocsit, mert úgy nézett ki szegény, mint akinek nincs gazdája:(
Apa tegnap megmosta, gondolta majd ma meg kitakarítja! Megelőztem, biztos örülni fog:))
A kisasszony alszik, főznöm nem kell, van maradék, úgyhogy most pihi van!
sziasztok, nagyon köszönjük a köszöntéseket, kedves szavakat!
Édesek vagytok, hogy gondoltatok Ránk:)
Szülinapodra azt kívánom legyen az életed Tündérálom! Szíved egy tündérrózsa, mely nem hervad el soha! Öröm legyen szívedben, s boldog légy az életben!
Petrának nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánunk.
Levi, Andi és Tibi
Sziasztok!
PETRÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
SZIASZTOK!
PETRÁCSKÁNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!! ÉLJEN AZ ELSŐ SZÜLINAPOSUNK!!!
SOK PUSZI NEKI!!!!
Sziasztok!
Petrának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!
Nono!
Ama biztos meggyógyul most már! Kis Drága! Azért még küldjük a puszikat!! :-)
Este nem tudom, mi volt Lalámmal, de írtó nehezen aludt el, ez tőle nagyon szokatlan. Éjszaka egyszer volt fent, plusz most 6 órakor, de visszaaludt szépen. Én viszont már nem, lehúztam az ágyneműt, és már mossa is a gép! :-)
Hu..ez a töki pompos valami isteni finom! :-)) Ajánlom mindenkinek. Bár nem egy fogyókúrás étel! :-))
Jó reggelt!
PETRÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! :-)))
Sziasztok, bekukkantottam.
Gyerkőcök alszank, én is hulla fáradt vagyok.
Kicsit olvasgatok asszem, aztán lépek....
Amici azthiszem gyógyulgat, mióta letettem fel sem sírt....remélem rendbe jön:)
szép álmokat.
Sziasztok!
Most vagyunk túl egy hatalmas labda partin, jó volt, a gyerekeim fetrengtek a nevetéstől, meg én is:)
Aminak jobbulást!
Dorkának gratula az új fogacskához!
Látom mindenki töki pompost csinált:)
Sziasztok!
Na mi lesz nálunk a vacsora??? TÖKI POMPOS! :-))
Örülök, hogy sikerült, és finom lett! Egy picit féltem, hogy úgy küldtem tovább egy receptet, hogy ki sem próbáltam, na de a lényeg, hogy jó lett! :-))
Moncsi! Neked is elküldtem priviben! :-)) Nagyon ügyes Dodo! :-)) És milyen jól alszik!!! Maradjon is ez mindig így! Örülök, hogy végre van munkája a párodnak! :-))
Amának továbbra is küldjük a gyógypuszikat! :-))) Nono! te pedig próbálj egy kicsit pihenni!
Tanchee! Reginek gyors fogkibújást kívánunk! Szegényke biztos emiatt nyügös...
Andic! Örülök, hogy jól vagytok! :-) íbizony, nagyon szerencsések vagyunk, hogy egészséges gyerekeink vannak!!
Kat! Rég voltál, de örülök, hogy minden rendben van veletek! Puszi Renikének is! :-)
Krisw! Te is ritkán vagy, de gondolom Laura se sok szabadidőt engedélyez neked! :-)))
Egyébként én Lalámmal szerencsés vagyok. Csak akkor ragad hozzám, amikor álmos, vagy fáj a foga. Egyébként eljátszik magában is, pl. ha főzök beteszem a kiságyba. Ha megunja, akkor "szól. akkor jön a konyhába az etetőszékbe! :-)) Ja és persze ha idegen helyen vagyunk, akkor sosem szeret szem elől téveszteni, és kell neki egy kis idő, hogy valaki más ölbe vegye...
Megyek, mert felébredt a kis Drága! :-))