2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
A "nagy könyv szerint" legújabban,a glutén tartalmú (búza ,zab,rozs..) ételeket már 6 hónapos kortól ajánlatos kezdeni,mert,ha allergiás rá,akkor könnyebben észre lehet venni,mint amikor később kezdjük.
Egyébként én is minden gyümölcsös ételbe rizslisztet kevertem Laurának,babpiskótát sem evett még, de 9,5 hós korától eszeget kenyeret, azon kívül evett pogácsát,muffint. Múltkor kóstolta a halas spagettit is.
Pont az a baj,hogy újabban mindig azt enné,mint mi,és mindenki etetné,és most nem tudom mitől pöttyös.
Lányok!
Mikor elindultunk sétálni még olyan jó idő volt,gondolkoztam vegyek-e sapkát,aztán elkezdett esni havas eső,majd átváltott hóba!De olyan gyönyörű volt,akkora,de akkora pelyhekben esett!!! Mint a rajzfilmben. Tényleg nagyon szép látvány volt. (még apa is felhívott,hogy kamerázzam le,azt hitte itthon vagyok)
A telet viszont már nagyon unom,annyira olvad,mindenhol áll a víz,szánkózni már nem lehet,babakocsival meg elakadtam párszor.
Krisztiánék ma kergették épp a telet az oviban! Csörömpölve mentek az utcán!
Tésztát, sütiket, rizs Én is elég rég adom semmi problémánk nem volt eddig!
Cebionból napi 10cseppet kap!
Ery jó hogy Milánka jól viseli a betegséget és nem éli bele magát!
csajok, hoxa megjavította a táblázatunkat, akinek esetleg nincs meg minden adata írjon már privit légyszi.
igyekeztem mindent megmenteni, de néhány helyről hiányzik a névnap:(
Tésztát én is régóta adok neki, meg rizst is...
cebion, napi 10 csepp.
Sziasztok!
Mi ma megint csavarogtunk! Voltunk bent a munkahelyemen megint. Lalám formában volt, levett mindenkit a lábáról. Irodáról irodára mászkált, mindenhova benézett. mindenkire mosolygott. Siekrült elintézni közben az adóbevallásomat is! Kapok vissza az adóbol! :-))
Szegény Ama! Jobbulást neki, remélem "csak" egy kis megfázás...
Heni! Jobbolást Botinak is. Lehet csak viszket a füle, mert gyógyul! Nekem is ilyen volt amikor beteg voltam a fülemmel. Nehéz kérdés, hogy vidd e dokihoz. Tényleg csak telenyomják gyóyszerrel, plusz még valami mást is összeszedhet ott a sok beteg közt...
Katush! Remélem gördülékenyen megy az intézkedés, és hamar nekikezdhettek az építkezésnak..hát nem irigyellek benneteket...
Nebosszancs. Már én is adtam téztát Pindurkámnak, raktam egy keveset a főzelékébe. Nem tudom mitől lehet Vercsikének azok a pöttyök. Nem hiszem, hogy az a két kiskanál tejföl okozhatna gondot...
Krisw! Örülök, hogy jobban aludtatok! :-) Laura is pöttyös lett? Szegényke...véletlenül nem váltottál mosószert, vagy öblítőt??
Hajni! Sajnálom, hogy rosszul aludtál..lehet front. Nekem két napja fáj a fejem...Ma próbálj pihenni sokat, már amennyit Kitti enged! Örülök, hogy jól sikerült a találka, kicsit irigykedek, persze jó értelemben! :-))
Ery! Meglásd hamar meggyógyul Milánka is! :-) Ha jókedvű, nagy baj nem lehet! :-)
A barátaink kisfia kórházba került. Szegényt valami herpesz vírus támadta meg, annak is valami súlyosabb verziója. Tiszta seb a szája, lázas, nem marad meg semmi benne. Infulzióra kellett kötni..úgy sajnálom...:-(((
Na jó hosszú lettem! :-))
Szegényke, jobbulást a kis Amikának is! :(((
Mi van most mindenki beteg lesz???? Nee máááá...
Nebossz!
Kircsum már 8 hós kora óta imádja a fánkot, képes megenni belőle egy csomót, és semmi baja nem lett tőle, sőt már bolognait is evett azt is imádja. :)))
Szerintem már simán adhatsz neki. :)))))
Mi a Cebion cseppből adunk neki napi 8 cseppet, nekem azt mondta a dokim, hogy annyi cseppet kell neki adni naponta ahány kg.
Az én lányom már régóta eszik tésztát,kb.8 hós kora óta.A nagykönyv szerint nem tudom...:)
A cebionbül 10 cseppet adok Dorkának minden nap.
Jaj szegény Ami és Botika!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk, és mielőbbi gyógyulást mindkét lurkónak!
Képzeljétek, apával tegnap sütöttünk lasagne-t mára (vitt is belőle) és Vercsi is azt ebédelt, mert nem volt hajlandó megenni amit neki csináltam :( Amikor látta, hogy mit eszek mutatott rá. Kérdeztem kérsz ilyet? És bólogatott. Úgyhogy kapott belőle, bár leginkább sajtot kapott meg brokkolit (tettünk a rétegek közé brokkolit), meg kevéske tésztát.
Lányok! A nagy könyv szerint mikortól lehetne a babáknak liszttel készült dolgokat adni?
És még azt szeretném kérdezni, hogy ki hogy adja a Cebiont és mennyit egy nap?
Köszönjük az újabb köszöntéseket!
Aminak és Botinak jobbulást! Jobb, ha látja őket doki!
Moncsi, én meg holnap sütöm meg Dius fánkját! :)
Heni én azt mondom jól teszed mert a fülfájás iszonyatosan rossz dolog!!!!
Inkább nézzék meg minthogy olyan nagyon fájjon neki.
Pusza nektek
Sziasztok!!!
Kittikének boldog hófordulót:)))))))))
Botinak és Aminak is jobbulást!!!
Gyógypuszi nekik:):):)
Katus akkor most már sínen van a dolgog:)::)Szuper:):)
Dorka kétszer ébredt éjjel,3-kor meg 5-kor de vissza is aludt reggel 7-ig.
Azt hiszem jön a két foga fölül mert amikor nevet látom hogy fehérlik az ínye:)
Mai séta megvolt,Dorka több mint egy órája kinnt alszik:):)Mostanában jókat alszik kinnt!
A tetőről meg az olvadás miatt óránként egy hatalmas adag hó zúdúl le....olyan robajjal jár mintha a tető akarna beszakadni.
Apa hoz joghurtot és kipróbálom Dius 10 perces fánkját:):):)
Pusza
Mi is indulunk nemsokára a fülészetre. :(
Beszéltem a barátnőmmel és a kislányának most ugyanez van. Jobb félni úgy vagyok vele. Kíváncsi leszek mennyit ülünk majd ott... :((
Sziasztok!
Kittikének boldog hófordulót!:))
Katus örülök, hogy sikerrel jártatok!
Amikának és minden betegeskedőnek jobbulást kívánok!
Mi jól vagyunk 1-2hisztit és nyügit kivéve semmi problémánk, tegnap kapott fájdalomcsillapítót mert valószinüleg fogacska problémánk van!
Viszem Amit a dokihoz...mert pár napja megint fojjik az orra...de már köhög isd, nem merek vele így maradni a hétvégére..rendelés végére odamegyünk.
Meg bágyadtka is,,,lehet ezért volt nyügi tegnap:(
Szuper! :)
Akkor most nagy az öröm! :))
Örülök, hogy Aminak jobb napja van! :))
Fini lett a süti?
Szerintem nem viszem el mert annyira nem gáz... Nekem is mindig meggyógyult magától, nem akarom, hogy tömjék gyógyszerrel... Van sógornőmnak zselébetétes sapi és ha tré lesz elkérem. Max. hétfőn tényleg megyünk... :(
Köszönöm, megettem 2 BigMac-et úgyhogy ez a mai nap sem a fogyókúra jegyében zajlik. :)
Közben pedig megjött Boti kütyüje! :)))) Juppííí! Azt hittem nem fog ma ideérni. De már használatba is vettük. Feltettem a konyhapultra mindkét kijelzőt és nézi rajta a robotokat. :)) Remélem a kocsiban is legalább ennyire beválik majd és minimum a Tescoig eljutunk hiszti nélkül. :)
IIIgen megyünk 4-re adásvételi szerződést írni!!!! :)))))
Átadtam az üzeneted... :P
Hali csajok:)
Kittikének boldog boldog!
Heni de finit esztek, én pizzát sütök és brownie-t..vagyis a süti már kész, kivi vagyok először csináltam:)
Ma már tornáztam is...Ama lassan kel...
ma már sokkal jobb napja van:))
Heni ha sokat macerálja a füécskéjét sztem vidd el dokihoz, de persze te látod és tudod.
sok puszi
Szia!
Na elkelni látszik a lakás? Vagy már tuti a helyzet?
Én is üzennék, méghozzá azt hogy mindenki mondjon le! :)