2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Jo reggelt lanyok!
Di, erezzetek jol magatokat! De jo nektek!
Vkler, az en derekam is szokott fajni, de ugy latom mindenkie. Akkor biztos, hogy a terhesseg miatt van, nem kell aggodni miatta.
Voltam az eredmenyekert, kepzeljetek minden rendben, meg a cukrom is. :) Sot, jobb, mint a terhesseg elott, amikor is mertek nalam nehanyszor magas vercukorszintet.
Orulok neki, mert van pl olyan nap, hogy megeszek 3 banant.
Tegnap erztem egy csomoszor a kisbabamat :) Tutira tancolt, mert nalam mindig szol a zene.
Tobbiek jol vagytok?
Szia Di,
jó utat, érezzétek jól Magatokat!!! :)
Megjegyzem: egészen picire össze tudom még magam húzni - ha esetleg vmelyik tatyóban akad egy kis hely.......
Vigyázz Magatokra!
Sziasztok CSajok!
Holnap indulás Párizs.
Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babájára!!
Jó hétvégét és jó pihit.
Puszi Nektek:)
Oksa, mindneképen írok ha ír.
Sok, de nem baj, nem lehet annyit ennem.((((
mentek valahova a 4 nap alatt? szo,baton te is melózol?
Hűha, ha már most éhes vagy elég lesz kibírni azt a 2,5 órát!
Ha jelentkezik Heni, akkor szólj már, légyszi, én is kiváncsi vagyok!
Igen biztos, írtam heninek is magán mail címére..mert már féltem őt....mi leeht.
Ma egsz nap ennék:)))) este apa melegszendvicset csinal, imádom apa szendvicsét.))) de addig még 2,5 óra:(((
Bocsi, tényleg sok a melóm..
Andic se volt ma, remélem azért jól van! :-)
Neo! Köszi a cikket! Majd elolvasom! :-)
10 + 1 tipp hátfájás ellen kismamáknak
Itt egy cikk a hátfájásról.
Ettem én is.)))) most már vagyok..jajj de aludnék egyet.
Liaandit ma fektették be, ANDI VELED VAGYUNK DRUKK DRUKKK DRUKKKKKKKKKKK!!:))
Én itt vagyok, de megyek is ebédelni! :-) Ahogy tudok jövök vissza! :-)
Én is kerestem már Henit..nem tudom mi lehet vele! :-(
merre vagytok csajok?
henike veled mi vsn, izgulok érted...
Hát igen.))) már ninc ssok....dec 1-el végzek...te meg nov 1 el:)))))
Olyan jó volt tegnap bár de. a doki, de du főztem, elmentem sétálni a Keresztfiammal, pihentem, napoztam..nagyszerű volt otthon lenni.....de majd télen bepótolom:))
Köszönöm, egy picit megnyugodtam, hogy nem csak én küzködök ezzel! :-)
Azért ne dolgozz túl sokat Noémi!
Mondom ezt én, bagoly mondja...:-)
Vlzotó, sztem gyerek függő....mekkor,a miylen aktív:))) sztem ez már végi tart, bárnekem már 1 hete kb nem fájt, d evolt h ugy féjt h majdnem bőgtem...nem tudtam menni.
Ma a hasam fáj alul...mitnha a méhem nöne...amikor lépke is, mikor ülök...remélem ez is múlik majd.
Sziasztok!
Nekem is fáj a derekam pár napja.Már a medencetágulástól lenne?Erre nem is gondoltam,a kislányommal csak az utolsó pár hétben fájt.Ez már akkor a terhesség végéig megmarad valószínűleg.
Sziasztok,
Vagyok drága, csak nem voltma bent tegnap és annyi a munkéám:((((
Nekem is szokott fájni...és nekem is Apa maszirozza, tágulsz :)))) helyezkedik a aPicikéd.)) Nagyon drukkolok neked a afp miat.
jajj di nem leehtett könnyű...örülk h végre túl vagy rajta és mindne rendben van már.
Nekem ssem volt könnyű az elmúlt pár nap...de hála istennek midnen rendben van:))
Szia!
Köszi, Di!
Ma sokakat megkérdeztem erről, azt mondták tágul a medencém, és ettől lehet! Nem hiszem, hogy becsípődés, akkor folyamatosan fájna, most pl. alig érzem..
Sziasztok!
Nekem is szokott fájni. Főleg amikor lefekszem és utánna fel kell kelnem... hát mint egy öregasszony. Nekem apa megszokta maszírozni, attól jobb:)
Amúgy ha nagyon fáj lehet akár idegbecsípődés is.
Jó reggelt!
Hogy aludtatok? Én nem olyan jól, de majd erről később!
Noémi, Drága! El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök az eredménynek, és hogy megnyugtattak! Mondtuk mi, hogy nincs semmi baj! :-) És az csak természetes, hogy drukkoltunk! :-) Majd Te is drukkolj értem! Hétfőn megjön az én eredményem is!
Jajj, Réka! Ez rosszul hangzik! De ha betartod amit az orvos mondott, biztos hamar rendbe jössz! Pihizz sokat! :-)
Kedves, Di! Örülök, hogy jobban vagy már! Te is pihenj sokat! Megmozdult! Jajj, de jó! :-) Én még nem éreztem...:-( Kitartás! Gyógyulj meg! :-)
Andic! Ugye majd elmondod, mi lett a vérvétel eredménye? De biztos minden rendben lesz veled is! :-) Szép, kényeztetésekkel teli napod legyen neked is! :-)
Szép napot kívánok Mindenkinek! :-)
Sziasztok Drágáim!
Én is itt vagyok már:)
Noémi sajnálom hogy így beparáztatnak az AFP végett.
Betegeskedőknek jobbulást!
Rólunk:
Hazajöttünk a kórházból"csak" 3 napig voltnk bent.
Kaptam 2 liter infúziót.
Nem semmi hogy milyen esetek történnek a kórházban... csak ámultam és bámultam amikor sztorizgattak a többiek.
Én nem váltam érzékennyé de azért a kórházban volt sírás rívás. NAgyon hiányzott apa.
kedden voltam Afp-n amíg vártam azt éreztem hogy belülről simogat "valaki".
Hát az én drágám is megmozdult::))
Mult hét csüt.-kön voltunk dokinál, de sajnos nem láttunk a lába közé mert a köldökzsinór közte volt. Azzal játszott a kis drága.
Pénteken indulás Párizsba úgyhogy nem leszek.
De ígérem jövő héttől újra köztetek vagyok::))
szia!
örülök, h minden oké,. és h ilyen rendik voltak veled, látod nincs baj, nem kell agódni, szép egészséges babó lakik odabent.nekem is 0,85 volt az AFP , de én is izgultam persze a genetikai uh ig.de mivel a nyaki redő vizgsálat is jó volt neked, meg most a dokinál is meg a 4D is oké volt minden , így tuti nincs baj.
Igyekszem pihengetni!
Szerintem meg feleslegesen nem kell aggódnod a pici miatt,ha netalán tán lesz vmi, akkor a genetikai uh kimutatja.Kíváncsi vagyok mit mondanak neked jövő héten!Mi is jövő héten megyünk genetikára,remélem addigra meggyógyulok!
Réha vigyazz magatokra nagyon:) gyógyulgass, a 0,85 az jó!!!
Nos nekem 0.68 volt, genetikai tanácsadás helyett vérvételre küldte ma ahol megismételték az afp-t és béta hcg-t......és bár 0.68 MOM lett megint, azt mondtk eszembe nem jusson ezért magzatvíz vételre, vagyis amiocentézisre menni, mert: nem csaka 0.68 kell nézni, hanem, hogy fiatal vagyok, egészséges, 83 kg..tehát fontos h miylen "élettenilag"va szervezetem ettől is függ a dolog. ez a genetikus doktornő (aki egy tündér) mondta ezt pl előszőr nekem.....az én testem termeli az afp-t ugye, és az én felépítésem, korom stb.....ez az eredmény telejsne jó, ő nem ajánlja még akkor sem ha 35 felett lennék, felesleges, mert a down kor kockázata: 1:9124!!!! NAGYON JÓ ARÁNY. az anyai életkor szerint: 1405. Neten az van:
A Down-kór kockázata az anyai életkor szerint (nemzetközi adatok)
Anya életkora Down-kór rizikója
25 év alatt 1:1500
25 1:1350
26 1:1300
27 1:1200
28 1:1100
29 1:1000
30 1:910
1405 azt mondták telejsne jó, főleg ha az összeségében nézik a down kort 1:9124 nagyon jó!!!! hétfőn elmegyek a genetikai tanácsadásra......de azt hiszem BOLDOG VAGYOK és köszi aki drukkolt.))