2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Csajok kiderült h a keresztlányom bárányhimlős, az elmúlt két naopban velünk volt, anyukám meg éns em emlékszemh voltam e bárányhimlős.....sírok...holnap felhívom a házi dokit nézze meg a kartonomat, ha nem voltam....félek.(( azt mondják a 20. hétig jelent veszélyt...de akkor is félek nagyon:(((űű
Megyke lepihenek, pedig oylan szép esténk volt,karácsonyi vásárban voltunk.
Jó éjt Kler::):):)
Majd reggel:)
Közben én már meg is fürödtem..elfáradtam a nap végfére. Bújok is az ágyba, és nézem a tv-t, amig el nem alszom!
Jó éjt mindenkinek!
Puszi a pocakokra! :-)
Köszönjük szépen!
Puszi nektek, sok simi a pocaklakóknak! Ficánkoljanak sokat, erősödjenek azok a csontocskák! :)
Nyugodalmas szép jó éjszakát mindenkinek!
Na lányok, én megyek, mert iszonyat éhes lettem. Nem tudom, hogy a héten tudok-e még jönni, mert... hát szombaton lesz az esküvőm, és még nagyon sok intézni valónk van :)
Klári, Katica nektek kitartást holnapra!
Én Debrecenbe megyek 4D-re. Egy lánytól kaptam meg a címet, aki már volt ott, és nagyon meg volt elégedve. 8000 ft lesz, és kapunk 40prces dvd-t, és fotókat is! Ez szerintem elég jó!
Ha lesz időnk mi is megyünk vásárolgatni. nekünk még minden hiányzik...:-(
Mi még csak kettő bodyt vettünk, de remélhetőleg hétfőn meglesz a babakocsi is :)
Ha meglesz, teszek fel róla képet
Átmentem a fiammal anyósékhoz,alig tudtam elszabadulni:):)
Nekünk a babakocsi már megvan,becsomagolva várja a kis tulajdonosát:):
Mi hétfőre vásárlást terveztünk, megtaláltuk álmaink babakocsiját, de csak egyetlen darab van belőle, szeretnénk lecsapni rá :)
4D-n mi még nem voltunk, nem is tudom, mikor fogunk menni. Talán a jövőhéten...
Te hova mész 4D-re? Kapsz róla videót is meg képet is?
A nevét apa dönti el (ha el tudja egyáltalán, mert, eddig nem tudta eldönteni). Írtunk egy listát, amin három név maradt és abból választ. Azért ő, mert ha lesz tesó, és fiú lesz, neki én választottam :)
Ez a három név a Vivien, Viktória és Veronika.