2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
nem véletlen, úgy voltunk vele,h adunk Neki sanszot, ha jönni akar - hát jönni akart a Kis Drágám! :)
Hát igen... végülis nekünk se lesz nagy korkülönbség az uncsi(k) között! :)
A hugom és én köztem 10 év van...
Mikor 3-4 éves volt mindenki azt hitte hogy az én gyerekem mondanom sem kell hogy még rá is játszott és direkt anyának hívott a játszótéren...
Végül is olyanok voltunk egymásnak mint anya lánya. Hozzám mindig közelebb állt mint anyámhoz...
Örülnek! :)
Imi fiának (ő is 20) fura inkább (sztem), mert ő idáig egyke volt, most meg új baba az új mamától... :)
Én is mondtam anyukámnak hogy szüljön még egyet (43 éves még belefért volna neki is). Azt mondta hülye vagyok...
Milyen jól lett volna hogy egyidős az unokája a gyerekével:)
a gyerekeknek se rossz,ha 2-3 év van köztük!
nekem ugyan nincs testvérem, de a gyerekenél 2 év különbség van -nem mondom,h néha nem volt "nehéz"
Örülünk hogy boldog vagy!
ÉS csak ugy véletlen jött?
egyébként meg nekem is nagyon fura,h 3. ...
nem gondoltam volna,h még 1x átél(het)em ezt a gyönyörűséges dolgot!
és h így!!!
NAGYON BOLDOG VAGYOK! :D
Az elején nekem sem volt leányálom a terhesség. Nem hánytam, de folyamatosan émelyegtem. A mozgásait sem élveztem annyira az elején. Persze a tudat jó volt, de fizikailag kellemetlen volt. De most már élvezem ezt az egészet minden kellemetlenséggel együtt.
Mi 2 gyereket szeretnénk.(a férjem folyton 4ről beszél, de nem gondolja komolyan - remélem) Most úgy gondolom, az lenne a legjobb, ha egymás után jönnének és nem kellene a két gyerek között visszamennem dolgozni. Ilyen rohangálós munkát nem tudok elképzelni 2-3 éves gyerekkel. Ha meg letudjuk mind a kettőt, akkor hátha változik a meló, vagy találok nyugisabbat.
olyan, mintha első lenne - 18 és 20 évesek... :)
(Szonja már nem is lakik itthon)
Uzsokiban
(talán csak amiatt, mert a nagyok is ott születtek)
Hu.. Neked már a harmadik jön??
NEm semmi.
Én egyenlőre úgy vagyok vele hogy elég ez az egy is...
18. hétig hánytam, teljesen leamortizált ez a manó baby...
Bár apa valamelyik nap mondta hogy nekem milyen jól áll a terhesség... jöhet a második... csak annyit tudtam mondani hogy jó de nem tőlem...
nekem is elejétől fogva 1 héttel korábbi időt mondanak! :)
(a lányom 2 héttel, Áki 3-mal előbb jött)
rakok majd fel róluk is képet - nagy lovak! :D
iroda -így én is pattogok fel állandóan, nem jó ücsörögni...
most szabin vagyok, a régivel dolgozom, de ezt sokkal, de sokkal jobban élvezem!
(tulképpen ez is inkább irodai jellegű, de más)
sztem én is jan 1-től itthon tudok maradni (összejön a szabi+betegszabi+tgyás napokból)
asszem, várom már!
és tök jó lesz, mert két ünnep között se kell bemenni! :)
febr. 19.
Hát inkább túl lennék rajta akkor!
Már szeptembertől itthon vagyok. Olyan munkám van/volt, hogy egész nap kocsival rohangáltam, soha nem tudtam mikor érek haza és nem a legegészségesebb helyekre is be kellett mennem. Aug-ban elkezdett fájdogálni a hasam meg egész nap küzdöttem a hányingerrel + álmossággal, úgyhogy megbeszéltük a dokimmal, hogy jobb lesz itthon. Utána el is múlt a hasfájás pár nyugalom és pihenés után.
Egyébként most már tuti nem menne a meló. Sokszor félek vezetni, mert nem tudok oda figyelni, teljesen szétszórt vagyok. Munka közben több 100 km-t mentem naponta. Már lehet, hogy elütöttem volna valakit.
NEkem is idősebbnek mondják a méretei alapján. bár nekem szabályos volt a mens.
De a 4D-n újra kalkulálják a szülés időpontját neked mi jött ki???
26+4 idősen volt 1100 gr., akkor voltunk 4d-n. Jövő héten megyek sima uh-ra. Kíváncsi vagyok mekkora lesz!
Eddig minden uh alkalmával azt mondták, hogy idősebb lehet a méretei lapján.
Ami lehet is, mert nem volt valami szabályos a menzeszem, lehet, hogy hamarabb hoztuk össze, mint ahogy számolják:)