2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
A vizhajtó miatt ment le drága....ez sztem normális....hogy nincs erős azt nem tudom..lehet valami bújkál benned drága!!!
Én mára befejeztem most csomagolok, ebcsi és du. pihike....
Ne legyen rossz kedved minden rendben lesz:)
Sziasztok!
Épp csak beugrottam mert nem vagyok valami jól. :( Sőt inkább nagyon rosszul érzem magam. Már tegnap este sem voltam az igazi, lehet, hogy a vízhajtó csinál ki de állatira fáj a fejem, a gyomrom és minden csontom is. Ami a legdurvább, hogy tegnap óta leadtam 2,5kg-ot!!!!! Esküszöm! Ilyet még nem is láttam. Egész megcsinosodtam csak félek, hogy ez sem normális dolog. Menni is alig bírok annyira nincs erőm. :(((
Szóval én ma biztos nem takarítok és ti is csak módjával ám! :) Amúgy mindenkivel minden rendben?
Most volt nalam a postas, anyukam kuldott nekem egy konyvet (Kezdo szulok kezikonyve-Babaapolas). Van egy csomo hasznos dolog benne, pl hogy kell olben tartani a babat, hogy kell pelenkazni stb fenykepekkel.
Most neki is allok olvasni.
Ezt te tudod drága:)
Na kész a konyha hát csillog villog..most pihi, maradék ajcsi csomagolás és ha mard du. erős akkor megcsin a nappali és étkezőt..ha nem akkor holnap:)
A sogornom mar nem lakik velunk, amugy a ferjem occse nem akar rosszat, a szive melyen jo ember, csak mindig idegesito dolgokat csinal es nincs tekintettel senkire.
A gond az az, hogy az aposom meghalt evekkel ezelott, az anyosom meg dolgozott, igy a nagyi nevelte fel a gyerekeket, a ferjem occse (o sokkal fiatalabb) szinte egyedul nevelkedett.
Mindegy, ma is felmosom a kovet.
egyetértek
Andic, a sógornőddel is így viselkednek?
nekem sincs semmi kedvem takarítani, de muszáj (lenne)!
Eddig csak szöszmötöltem. Annyi mindent kell csinálni, nem tudom hol kezdjem! És közben mindjárt elalszom. Meg már olyan rossz hajolgatni! Reginek sem tetszik, állandóan rugdos, ha kényelmetlen pozíciót veszek fel.
Úgyhogy úgy döntöttem, most csinálok ebédet/vacsit, utána csomagolok. Ha kényelmetlen lesz az ülés, akkor kicsit takarítok, utána vissza az ajándékokhoz. Szépen komótosan!
nem könnyű neked drága.....kitartás és nemsokára külön lesztek.)))
na csin a hűtőt tovább.
Ja persze, kapalni jarok, azert faradok el minden estere. Hulye. Annyi, hogy eddig szerencsere jol birom a hazimunkat is, de nem tudom mi lesz januar-februar korul.
Nem baj, talan mar jovo telen elkoltozunk.
Tegnap ejszaka osszevesztem vele (ugy ejfel korul, mert meg olyankor kopacsolt es furt a fejunk folott), nappal persze delutan 1-ig alszik.
Az anyosom vedi (nem akar balhet minden nap a kolykevel), de mar a ferjem is kiakadt, hogy nekunk mindig csak "a turelem" marad.
Amikor meg lecsesztem, annyit mondott, hogy mit csinalok en egesz nap, talan kapalok, hogy 10-kor mar aludni akarok.
Nekem nincs takarithatnekom, de muszaj lesz. A ferjem occse a tetoteret epiti (kozben persze berohangal a hazba 100szor is a mocskos cipojevel), ugyhogy ebed utan minden nap kovet es lepcsot mosok. Ami estere ugyanolyan koszos lesz. Napok ota ez megy.
Dehat turelem......
Sziasztok!!
Úgy látszik ma mindenkinek takaríthatnékja van.Nekem is ez a program.Senki ne vigye túlzásba!!!:):):)Vigyi magatokra!!!
Megint fogdokinál voltam idén már utoljára,de kicsit félek nehogy pont a két ünnep között kezdjen el fájni mert akkor nem tudom mit csinálok!!
Katus jobbulást neked,pihengess!!Nálam is megy már a mosógép:):):)
Na megyek a dolgomra,de azért leszek:)
Igen vigyázok a nagytakarítással, cska óvatosna és ami jól esik...hát eddig az esett jól h semit nem csinaltam..marhára nincs kedvem:(((
Nekem is ez van....fáj estére, de nem jön felfelé a fájdalom, nekem inkább a talpam fáj....de most is ugy gépezek h felpakolom a lábam. estére sztem az ajcsi csomagolás miatt dagadt be, itt ültem 4 órát...és logattam. Megnézte a NŐvérem és rendben van a lábam, este apa megnyomnkodta.
Katush sajnálom h így megviselt...pihizz ma is sokat.
Reggelizek, aztán konyha és nappali takarítás.....nem vészes mert midnen héten takarítok..csak iylen hűtő stb mosás van most pluszban.
Sziasztok!! Jó reggelt Mindenkinek!
Hát csajok kicsit jobban vagyok de még elég rosszul nézek ki.
Tegnap este még hánytam is. :(( Utána elaludtam, se kép se hang.
Nekem is kéne takarítanom, már megy a mosógép is.
Remélem mindenki jól van... :)
nagytakarítás: Pont tegnap mesélte a kolléganőm, hogy ő is márciusra várta a lányát, karácsonykor akkora nagytakarítást csinált, hogy jól megerőltette magát és kinyílt a méhszája. Utána hetekig kórházban feküdt. Szerencsére minden rendben volt a picivel.
Szóval vigyázz azzal a nagytakarítással! Csak óvatosan!
Jó reggelt mindenkinek!
Ez a vizesedés tényleg nem valami jó dolog, de nem hiszem, hogy akkora baj lehetne belőle. Ha ekkora veszélyt jelent, miért nem mondták eddig egyikünknek sem?
Most már én is figyelem! Az ujjam nyoma nem marad ott, de este néha látni lehet a zokni nyomát. A lábam estére nekem is fáj mindig. A bokámtól indul a fájdalom felfelé, néha egész a csípőmig érzem. Nagyon kellemetlen, de nem újdonság. Gyerekkoromban évekig ezzel szenvedtem, a növés miatt fájt.
Mivel nem híztam 3 hét alatt egy dekát sem, szerintem nem is vizesedek.
andic, szegény! Már mióta szenvedsz ezzel a szorulással! Meddig akarsz dolgozni?
Noémi, jó napod lesz ma, úgy látom! Ne hajtsd túl magad!
Tegnap én zártam ma én nyitok: Szép reggelt Kismamik:)))
Nos a bokámról annyit, h Ádus szoktam masszirozni de azt mondta érezi már 1 hónapja, h picit vizes, nekem a bokám alapból fáj és a talpam is mióta terhes vagyok...biztos a súlyeloszlás miatt..de a bokám még látszik, zokni nem nyomja....csak kicsit terhelt a drága.)
na ma azért nyitok mert nem tom mikor leszek, ma nagytakarítás van...hütő mosás, butor ápolás stb...tegnap megvolt a fürdő így leeht kész elszek du.-ra...de amiylen ramty idő van ma is ma sem menék ugy sem sehova.
Ma kész vannak a képek....Ádus ajcsija is összeáll:)
tegnap f 10 kor oylan éhség jött rám..de nem ettme..nehéz volt de megálltam. Ugye 5-f6 uán már nem eszek.....de jobban is alszok.
sok puszi:)
Jo reggelt lanyok!
Orulok, hogy osszejott a pocak-tali es hogy jol ereztetek magatokat! En a kovetkezore sem tudnek elmenni, de talan ha nyaron osszejon egy baba-mama talalkozo, arra szivesen elmegyek. De az meg messze van.
Heni, ez a vizesedes-tema tenyleg nem jo. Nekem is azt mondta a doki, hogy hajlamos vagyok ra. (Neha bedagad a labam, a zokni meg estere bevag.)
En 12 kilonal jarok, ami delutanig 13.
Amugy nem kell fozni ketfelet, kiszedsz magadnak valamennyit es a tobbit sozod meg a vegen. Szerintem hozza lehet szokni a kevesebb sohoz.
Tegnap kiprobaltam a hashajtos olajamat, hat, meg semmi hatasa........:( De remelem estig mar nem is hajt meg, itt a munkahelyemen vicces lenne wv-re rohangalni.
Szep napot mindenkinek!
EZT TALÁLTAM:
Régebben azt tanácsolták a kismamáknak, hogy ne igyanak sokat és ne egyenek sós ételeket, ha vizesednek, de ilyen diétára semmi szükség. Sőt: az elegendő só és fehérjebevitelre mindenképpen szükség van a kiválasztás egészséges működéséhez! Végső esetben -ha nagyon zavaró az ödéma- 1-2 napos gyógyteafogyasztással kombinált burgonyadiétával enyhíthetünk a tüneteken.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tudjátok mi a durva, hogy benyontam és az én lábamon is bent marad az ujjam...apa is benyomta és az Övé is:((((
Ugyhogy erre is figyelnem kell, a Védőnő pont kérdezte vizes vagyok e mondtam én?? dehogy..aztán tessék. Ja nekem nem látszik a zoknim nyoma..csak ha benyomom...
lehet nekem is ezért nött a súlyom??? na nem idegeskedek....főleg h magammal beszélgetek itt:)
Még annyit h az meg a vesédnek nem jó ha nem iszol basszus, mert h sót ne értem..de h nem ihatsz ez annyira durva!!!
Azért féltem a vércukor terheléstől ha rossz lesz itt a kari mi lesz...mondjuk így is vigyáznom kell...de mégsem annyira.
Emlékszel heni mit beszéltünk tegnap, hogy aki hajlamos bármit tehet, mint én a repedéssel....hajlamos vagyok rá, és akkor kenhetem bármivel..sajnos örököljük az ilyesmit!
puszika
Hali csajok.
Bocsika Katush h eltűntem de vigyáznom kellett a Dávidra..aztán elkezdtem csomagolni a kari ajcsikat...olyan szépek lettek,de kevés lett a papír igy még maradt..után gyorsan rendet raktam és kisivackoltam a fűrdőt, most végeztem:(
henike drága.....a súlya most jó drága 30 hetes vagy..a vizesedást tegnap is mondtam korainak tartom...de ha betartod amit mond a doki nem elsz semmi baj és márc "együtt" szülünk drága..ne aggódd túl..tudom könnyű monndai, de hidd el ha nem aggódsz sokkal könnyebb, példám erre: aggódtam h elkezdtem hízni....mondta a védőnő ne egyek 5 után..hát az nem fog menni (pont este jön meg az étvágyam) és mégis megy....mert Amiért megy...ha éhese vagyok teát iszok.... (mondjuk nem 5, hanem f6 kor vacsizok és utána semmit) én tudom h be tudod tartani amit a doki mond és nem lesz semmi baj, rendben!!!
katushka gyógyulj meg hamar drága......
Kler, olyan jó volt tegnap látni:))) nagyon..bár élőben még jobb lett volna.
Ma Ami is mozgott...tegnap nem sokat...kiváncsi vagyok mi lesz vasárnap 4D-n.
Mindenkinek szép álmokat:)
Én mára búcsúzom, fárasztó napom volt. Megyek fürdeni, aztán bebújok az ágyba, és tv-zek, amig el nem alszom!
Szép estét mindenkinek!
Puszi!