2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Örülök, hogy Ádi ilyen gyorsan jobban lett! :))) Látod a sok süti meghozta a hatását! Mondom hogy legközelebb megyek én is! :))))
De jó nektek hogy holnap mentek 4D-re. Jó kukucskálást Nektek!!! :)))
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy így aggódtaok! Köszönöm a jó tippeket!
Én ilyen dilis vagyok, hogy nem kértem segítséget. Pedig biztos egítettek volna!
Reggeliztem rendesen, úgyhogy inkábba vérnyomásommal volt szerintem a gond. De szerencsére hamar elmúlt.
Lalinak el sem merem mondani,. nem szereti, ha egyedül járkálok. Csak néha olyan jó kimozdulni...de ezek után biztos nem enged el sehova egyedül..
Kelr, igaza van Heninek, legyen a taskadban mindig valami cukor, nalam mosstanaban mandula van. Meg viz. HA erzed, hogy leesett a vercukorszinted, igy lehet stabilizalni.
Meg jo, hogy nem estel ossze!
Szia!
Szegény, biztos jól megijedtél! :( Talán csak a vérnyomásod/cukrod szórakozott egy kicsit. Nekem az egész gyerekkoromat végigkísérte az ilyen és ehhez hasonló rosszullét. Azóta mindig van nálam valami rejtett cukorka, édesség ami általában segít de ha a vérnyomásod leesik ne félj segítséget kérni mert el is ájulhatsz és megütheted magad! :SSS Egy betegápoló mutatta a legjobb módszert erre még régen, hogy le kell ülni és szólni valakinek, hogy a lehajtott fejedet nyomja óvatosan a föld felé te pedig tolod felfelé. (Magadnak is csinálhatod de az nem olyan hatásos és gyors megoldás.) Ezt kell ismételgetni és garantált a siker! :))) Remélem valamit segítettem...
Köszi a gratulát átadom neki! :) Mi is néztük a műsort de majdnem elaludtam rajta olyan uncsi volt... :( Zolinak sem volt valami jó kedve mert szegény ma is utazik bírkózni kari előtt. :(
Neked is további rosszullét mentes, szép napot kívánok! :) Vigyázz magatokra!
Na miután jól kibeszéltem magam itt egyedül, én is megyek takarítani! :-)
Néha viszzakukkantok...
Szia Heni!
Látom, Te sem fogsz unatkozni! Sok sikert a gyerkőcökhöz! :-)
Láttam tegnap a tv-bnan a sógorodat! Kapott valami díjat! Gratula neki! :-)
Neked is legyen szép napod, és htvégéd! :-)
Szia, Noémi!
Örülök, hogy jobban lett Ádus! Bár jobban tette volna, ha mégse megy dolgozni, de gondolom nem lehetett volna lebeszélni róla! :-) Lali is ilyen...
Nagyon szorgalmas vagy ma is! Azért csak óvatosan, meg ne erőltesd magad. Nekem is takarítanom kellene...
Szia, Katush!
Én is egyedül vagyok. lali elvitte az egyik ismerősünket, és a kisfiát Debrecenbe. Nekem most nem volt kedvem menni velük...
Nem is vagyok annyira ügyi! Mostanában kezdtem el tornázni, néha muszáj megmozgatni magam, de nem mindig van kedvem hozzá...:-)
Szép napot, gyógyulgassataok! :-)
Sziasztok!
Na megjöttem a vásárlásból! Egy kicsit megijjedtem...:-( Bementem az egyik boltba, ahogy beléptem éreztem, hogy elkap a rosszullét.Alig kaptam levegőt, és szédülni kezdtem. persze nem mertem szólni senkinek. Gyors megvettem amit akartam, alig tudtam kifizetni. A visszajárót sem tudtam beleteni a pénztárcába...úgy menekültem ki a levegőre. Akkor vettem észre, hogy ott hagytam, amit vettem, sőt a pénzem egy részét is...vissza..ki a boltból. Ekkor észrevettem, hogy ott hagytam a bavásárló kosaramat..vissza..ki a boltból. Aztán leültem egy padra, szakadt rólam a víz. Nem tudom ki mit gondolt rólam, reggel 8-kor, hidegben ülök a padon, és pihegek. Hamar elmúlt a roszzullét, de nagyon megijjedtem..ilyen még nem volt...:-(
Jó reggelt!
Én itt vagyok csak elindítottam a Tomit dolgozni. Ma valószínüleg kemény napom lesz. Nemsokára megyek a védőnőhöz, utána be kell mennem a Tomihoz aztán még egy kis vásárlás délután, ajándék csomagolás ezerrel. És ez még csak a délután. Boti szobáját is meg kell csinálni mert a szekrénye (ami a nappaliban van) miatt nem fog beférnia karácsonyfa és a nap megkoronázása, hogy a Tomi 4 éves unokaöccse és 10 éves unokahuga elméletileg itt alszik. Legalábbis megpróbáljuk! :) Szóval nem lesz egyszerű...
Noémi! Örömmel hallom, hogy Ádus jobban van! :) Ez szerencsére jó gyors volt de vigyázz nehogy elkapd ha lappang benne még valami.
Minden elfoglalt kismaminak pedig jó munkát, vásárlást és sütés-főzést! :)
Sziasztok Kismamik:)
Ádus meggyógyult....este 38,8 is felment rekszketett..majd megszakadt a szívem....megitattam vele kb 3 l teát és 4 takaró volt rajta...reggelre kutya baja, kifeküdte...ma megy is melózni...sztem kimerült nagyon év végére sok volt ez az év azért.
Ma kitakarítom a nappali, étkezőt és befejezem apa ajcsiját és ebédre palcsit sütök, a mosás már megy...apa ágyneműje, mert szét izzadta:)
Ma én is elleszek...aztán este pihike és holnap 4D:)))))
Ja persze alig aludtam 3 órát mert apát figyeltem jól van -e.....de hála égnek ezen is túl vagyunk:)
Mindekinek szép napot.)
Ja a bokám elég jó...figyelek ne egyek sósat....de jól vagyunk:)
Sziasztok jó reggelt mindenkinek!
Ma nagyon egyedül leszek, apa dolgozik! :(((
Tanchee jó vásárlást Nektek!!És persze jó szülinapozást!! Mi is megyünk délután apával vásárolni, ha hazajön a melóból...
Nomi: Ádusnak jobbulást!!! :(( Szegény ő is jól elkapta ezt a rohadt vírust! Vigyázz nehogy elkapd, bár látod én is elkaptam apától, óhatattlan... Hammi ilyen fincsike sütik, asszem ha legközelebb beteg leszek hozzátok költözöm... :P :))))
Lányka: Gratula a kislányodhoz! Nyugi fel a fejjel, majd megszokja apukád és nagyon fog örülni a kisunokához!!! Biztos vagyok benne megpuhul majd a szíve ahogy meglátja a kis buksiját!!!! :))))
Erycicus, ha még nem gratuláltam volna, neked is nagy gratula a kislányhoz!!! Nah bővül a lánycsapat is, de jóóóó!!!!!
Klári, de kis ügyike vagy még tudsz tornázni! Nehogy megerőltesd magad!!!!Jaj én nagyon nehezen mozgok, ha el is kezdem nyilal a pocakom, úgyhogy nem erőltetem ezt a tornát, eleget mozgok anélkül is...
Jó reggelt Kismamik!
Most volt egy kis időm benézni. Aztán elég elfoglalt leszek: vásárlás, takarítás... De mindjárt itt a karácsony! :-)
Mindsenkinek nagyon szép hétvégét, a betegeknek jobbulást kívánok!
Puszi!!
Jó éjszakát! Jó hétvégét mindenkinek!
Jobbulást a betegeknek!
Én nem leszek túl sokat. Holnap vásárlás, délután pedig szülinapozás a keresztlányommal. Vasárnap főzök, itt ebédelnek a szüleim.
De majd néha benézek.
Én ez a golyót néztem..én megprobálom ezt és majd megírom ez milyen:
50 dkg háztartási keksz, darált
10 dkg vaj
2 evőkanál kakaó
20 dkg porcukor
rum
1 csomag kókuszreszelék
meggybefőtt, s annak a leve
Elkészítés: A kekszet,cukrot,kakaót,s a szobahőmérsékletű vajat eldolgozzuk.
A rumos meggylével formálható masszát készítünk,
nedves kézzel golyókat készítünk belőle, mindegyikbe egy szem meggyet téve.
Kókuszreszelékben forgatjuk meg őket.
Fóliával takarva hűtőben megdermesztjük.
Jajj csajok a szívem szakad meg, ádusnak 38.6 a láza, még sosem volt lázas....lefürdettem, kapott ennikét, teátt, gyógyszert most alszik:((( rem reggelre jobban lesz. Minden rosszban van vm jó így holnap nem dolgozik...Holnap sütök neki palacsitát.
a kokuszgolyót már kiírtam a receptek közül, nagyon szeretem, meg is cin sztem a jövőhéten.
Lányka gratu a kislányhoz...sajnos azt tudtad Apukád neme lesz könnyű este.((( vigyázz magatokra.
Tanchee..érdekes nekem mindegy volt fiu vagy lány..Ádus szeretett volna lányt, meg talán én is arra hajlottam....de már sokan megerősítették kislány..de az emberben benn marad az a mi van ha..de már oylan fura lenne ha kiderülne kisfiu!
Nekünk a 4d-n mondták, hogy lány és sima uh-n 2szer, hogy inkább lány, de egyáltalán nem biztos.
Most elbizonytalanodtam. Mi van ha mégsem jól látták?! És ha mégis ott a kukac?!?
Persze mindegy, hogy fiú vagy lány, de mi már lányként gondolunk rá, meg ott az a sok rózsaszín cucc!!!
Lanyka, gratula a kislanyhoz! Erycicus, akkor neked is lanyod lesz?
MEg egy fel ora es letelik a munkaidom. Delben megint kitakaritottam, kovet mostam.
Nemreg ment el a ferjem tesojanak a jegyese (vele joban vagyok, csak a "volegenyevel" szoktam veszekedni.
A csajszi 1 oran keresztul szidta az anyosomat
(en csak hummogtem. Szegeny csajszi belegondolok, egy even belul mi elkoltozunk, viszont o ott fog lakni sok evig....(felujitjak majd a lakast). Mi var ra! Egy iszonyatosan trehany ferj az anyjaval egyutt :)
Jo hetveget mindenkinek!