2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
és mit tudsz arról ha elkezd leszállni....??? akkor még mennyi idő. vasárnap volt olyan érzésem, h vegyünk meg midnet Ádussal mert bármikor jöhet Ami....de elmúlt.
A közérzetem fura....Ami sokat mozog...nagyon sokat, csak ugy hullámzik bele a hasam...
Ugye miylen tündér, a kis feje, milyen kis formás??:)
vagyok ám, csak meglátogattam a Keresztgyerkeimet.)))
Jajj katush, már nem te vagy az első aki mondja.(((((((((((((((((((((((((((((( a helyzet az, hogy állandóan vált a formája...de azt mondják akkor mész szülni amikor a kezed ülve befér a melled és a hasad közé...nekem befér.....de se görcs, se keményedés...teljsen jól vagyok a vizesedésen kivül, amit a kezemben érzek.....
Itt vagyok:):)
Danival 18 kg híztam.(:(:(De most jobban odafigyelek mint akkor.Mondjuk szülés után rögtön lement 13 kg és 5 maradt de azt nehezen tudtam leadni:(:(
Mindjárt megnézem a frizkód:)
Olvastam, hogy volt téma a kórház, és az apás szülés is. Én nagyon szeretném, ha Lali ott lenne velem/velünk. Mennünk kell majd két alkalommal egy tanfolyamra. Ott megnézhetjük a szülőszobát, és sok mindent elmondanak! Én már nagyon kíváncsi vagyok rá! :-))
Heni! Lehet ha nagyon rossz tapasztalatod van azzal a kórházzal, akkor lehet jobb, ha másikat választasz! Emiatt ne kelljen még külön izgulnod...
Most olvastam végig, amit ma írtatok!
Katush! Nagyon sajnálom, hogy nem akarsz javulni...de lehez Noéminak van igaza, és a vas okozza az egészet! Nem próbálod meg, hogy pár napig nem eszed?? Vigyázz magadra, nagyon!!
Noémi! Szép a pocid, és a kiságy is nagyon drága! :-) Ami biztos jól fogja magát érezni benne! :-)
Kat! Gyönyörü a babátok! :-)) Gratula hozzá! :-))
Di! Szép nagy a Ti kisfiatok is! :-) Nem tudtok még nevet??
Heni! Sajnálom, hohy összevesztetek a pároddal. Remélem hamar rendeződik minden, és boldogan várhatjátok a kis Botit! :-)
Szia Moncsi!
Teszek fel képet a frizurámról! :-))
Nem gond, ha hízol, majd utánna leadod! Danival mennyit szedtél fel??
Szia Kler!Milyen lett a frizud??Nagyon ügyi vagy hogy nem híztál:):)Úgy látszik csak én hízok mint egy állat:(:((
Noémi tényleg hatalmas már a pocid:):):)
Sziasztok!!!! :-)
Csak most jutottam odáig, hogy benézzek! Úgy elrepült az idő: délelőtt mentem az eredményemért, fodrászhoz, és tanácsadásra! Minden rendben van, nem híztam 2 hét alatt! :-))
Még nem olvastam vissza, remélem Mindenki jhól van! :-)
Teljesen jó ez így sztem....muszáj pihennünk majd.
tetem fel képet a pocimról..mert sztem megint sokat nőtt...repedek is nagyon..de nem baj, csak Ami legyen rendben:)
JA!!!!!!!!!!!!!! Azta, az értelmi szintem nulla, bocsánat.(((
Nálunk is apás szülés lesz....és szeretném h ott legyen velem ami, de besz a dokival és a Nővéremmel is, h éjszaka ha elviszik egy picit az nem baj, h pihenhessek.
Noémi a Henire meg a párjára gondoltam!!Hogy ŐK ne vitázzanak:):):):)
Di tényleg szép nagy bébi!!Gratulálok:):):)
Én csütörtökön megyek igaz sima UH-ra.
Heni,úgy tudom hogy bármikor be lehet menni!!Meg kell keresni a szülésznőt és ő körbevisz mindenhol,ha szimpi akkor megkéred hogy legyen ott a szülésnél.Nagyon sok véleményt megnéztem és ha nincs is fogadott dokid akkor is odafigyelnek rátok főleg ha van szülésznőd mert ő egy percre sem hagy magadra!!
Sziasztok!
Olvastam, miről dumiztatok. Én is tartanék egy kis beszédet az I. számú Női Klinikáról, de tudom, hogy nem a kórház volt szídva, hanem a doki (fia). Én itt fogok szülni, tetszik a kórház (már amennyire egy kórház tetszhet), és szuper jó orvosom van, aranyos, kedves, mosolygós, alapos, szóval nagyon meg vagyok vele elégedve. Megkérdeztem, hogy lehet-e apás szülés és együtt leszek-e a babámmal, mindkettőre azt mondta, hogy ők ragaszkodnak hozzá, az apás szülésről dönthetünk, de ők mindig javasolják, és az első perctől kezdve együtt leszek Manóval. Szóval e is nagyon tetszik.
Nektek apás szülés lesz?
NA voltunk tegnap dokinál.
Babám kb. 1800 gramm 29+2 naposan (kis elefánt baby)
fej: 78mm
kar: 72mm
comb: 59mm
nagyon kapálózott nyujtogatta a nyelvét, és megint a kukacával hencegett.
Ma zsufolt napom volt/van
reggel építkezésre menni, háziorvos, anyám, posta, építkezés, autósbolt, közért, most értem haza. Még csak most kezdem a rendrakást.:(