2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!!!!
Most értem ide!
Mi újság? Hogy vagytok? Pocaklakók?
Örülök Tanchee, hogy itt vagy, még nem olvastam vissza, hogy mi volt tegnap?
Hogy mondhat ilyet????
Mint nekem a genetikán mikor emntünk az alacsony afp miatt.."nem indokolt az amio, de hogy etelejsne egészsges-e? hát, biztosat majd a szüléskor!!!!!" kössz, azóta rettegek minden nap, bár minden leletünk tökéletes!
Mi a hazahozós rucit Anyuéktól kaptunk,m azt monddta a másik két uncsija is tőle kaptam, így Ami is tőle fogja, valami rózsaszín plüst nézett állítólag..nekem van a 48-tól.....body, meg minden:)))
Aminak lesz rózsaszín is, de főleg kékes, zöldes....nem baj....nem az a lényeg!
macis zsákot a nővéremtől kaptam, nézd meg a naplóban arra gondolsz ami nekünk van fehér és macis!!
a védőnőről jut eszembe: képzeljétek meséltem ezt a cisztát a védőnőnek és mit mondott????
hogy, nem baj ettől lesz egyedi a gyerek és ő érzi a kisugárzásából, hogy jól van
azt hittem felrobbanok!!! egyedi?! inkább akkor legyen átlagos gyerek!
Örülök, hogy rendben vagy.
Nézegettem én is a tescoban a ruháhat és láttam pár aranyosat, nem is voltak drágák. Meg most árazták le a téli rucikat. Szerintem érdemes szétnézni.
Szia Ery:)
Én is egyfolytában narancsot eszem!!!A pisit mondani sem kell jön magától::)))))))Örülök hogy rendben vagytok:)
A hazajövös cucca még Dorkának sincs meg,valami fehér lesz az tuti,mert Danit is fehérben hoztuk haza.
nekünk is csak 56os és nagyobbak vannak
legfeljebb kicsit nagy lesz, bár Regi elég nagy baba
tegnap voltunk bababoltokban és láttam 44-es ruhákat, olyan picik voltak :)
én még 50-52-esnél kisebbet nem láttam eddig
Főleg a nővéremtől kaptam és az Ő barátnőjétől...aki most adott hagyjuk a 3/4 visszadjuk ugy, hogy ami nekem nem kellett,í de még jó, azt visszük a 3-as ikres ismerős családnak, akik most születtek dec-ben....
de nagyon rossz ruhákat kaptunk és főleg olyat ami Amira majd kb 1 évesen lesz jó, kb 5 szoknyácskát vettem ki belőle és egy overált...ennél az ismerősnél még van 3 zsák, tegnap már nem fért be..ma visszavisszük ami nem kell és elhozom azt átnézésre, nekem már nem kell, de az ikereknek átnézem!!!!
Nem tudok kimenni, vagy lemenni anyuhoz oylan onos eső esett...nagyon durva.((( jégpáncél minden.
De jó, hogy ennyi mindent kaptatok!
Én még csak a sógornőmtől kaptam cuccokat, na meg tesóm és anyukám vett pár új rucit.
De van aki ígért, csak még nem adta ide. Már jó lenne pedig, hogy lássam miket és mennyit ad. De nem akarom emlékeztetni rá. Szerintem úgy gondolja, hogy messze van még március. Mindegy, ha nem ad semmit, akkor is lesz elég cucca Reginek.