Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

12648. Noémi 23 (válaszként erre: 12645. - 3530c3fcb5)
2009. jan. 19. 09:09

Na ádus már reggelizik..persze a kakaója tejét végig öntöttem a konyhán..szép kezdés.)))

Igen..a központi számot ha hívom azt mondta a csajszi, akkor ott kérem a szülészetet és meg lehet beszélni....na majd olyan 10 körül próbálkozom.

Nem tudom mi lehet a kezemmel,a nővérem szerint víz..és lehet, mert éjjel jön elő nagyon....reggel még fáj, aztán ahogy használom a kezem múlik...a lábam azóta nem fáj és dagad mióta jó a papucsom...ma megmérem magam kivi vagyok:((( a hétvégn azért csúszott a sütiből:(

12647. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12643. - 808b59bb6f)
2009. jan. 19. 09:07
Még hála égnek nem fogytam semmit, igaz nem is híztam... Hála égnek naponta nagyon sok folyadékot iszok, szerintem nem fogok kiszáradni, de ha érzem hogy kezdenék gyengülni azonnal megyek Vargához!!! :)))
12646. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12644. - Noémi 23)
2009. jan. 19. 09:05
jaj nem mondod, szegénykém, hát ez nem vicc télleg menj a dokihoz nehogy valami baj legyen. Még ilyet nem is hallottam... :(((
12645. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12641. - Noémi 23)
2009. jan. 19. 09:04

Édes vagy Nomi hogy aggódsz!!! Igen ha nm akar múlni felhívom én is a Vargát... :(((( Nem akajok kórházba menni:((((((Tudom a ha muszály megyek!!!

Felhívod ma a Jánost?? De JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Nah nagyon kivi vagyok mit mondanak!!! :)))))

12644. Noémi 23
2009. jan. 19. 08:57

hát ezt nem tudom..mert semmi másom nem vizes..se a lábam, se a fejem...a kezem sztem az...de pl van nem tudom megfogni a vizes flakont ugy fáj és nem tudom ökölbe szorítani kicsit félek, nehogy egy elzáródás legyen...

na elindítom Ádust dolgozni aztán jövök..meg ma főzők, meg vasalok.

12643. 808b59bb6f
2009. jan. 19. 08:54

Ugy latom, mindenkinek osszejottek itt a dolgok! KAtus, inkabb menj a dokihoz, mert igy ki fogsz szaradni, ha mindig hanysz!

Noemi, mi van a kezeddel? Vizes?

12642. Noémi 23
2009. jan. 19. 08:47
Kitartás Andic, nagyon ügyesen kezeled a dolgokat, és minden hamar rendbe jön:)
12641. Noémi 23
2009. jan. 19. 08:46

jajj szép reggelt kismamik, mekkora itt a sürgés forgás.))))))))))))))

Én továbbra is szuperül alszok, ár most éjjel keltem egyszer f2 kor pisilni..de aztán aludtam f9-ig....néha apa horkolására kapott egyet a hátára de azon kívül tudtam aludni:)))

Katush...hívd a Vargát...ne jó eza hányás...bár ne adja isten befektet infúzióra...de sok ez a hányás Életem....én csla féltelek nagyon..

Moncsi, jajj nagyon izgultunk....sztem nekem is anno a doki 1700 helyett 1300 akart mondnai az korekketebb súly....szép Tündérke lehet:)))

Tanchee nagyon drukk, h a találj dokit.

Jajj Katush ma felhívom a jánost és a szülészeten megkérdezem mikor mehetünk be..állítólag így is lehet...egy ismerős mondta, meg h ha tudjuk kérjük a 9-es szobát az 3 ágyas, de van bent fürdő....és szülésznő ne fogadjunk m mind tündér:)

Nekem csak egy bajom van....a kezem..nem tudom behajlítani...ha így megy tovább én is hívom a Vargát..mert a vérnyomás elvileg jó, sót min eszek...a lábam nem vizes...de a kezemmel vm nincs rendben.

12640. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12639. - 808b59bb6f)
2009. jan. 19. 08:43
Jesszusom, asszem nagyon le vagyok maradva!!! Mi történt a férjeddel????? Jobbulást neki!!!!
12639. 808b59bb6f
2009. jan. 19. 08:41

Jo reggelt!

Es koszonom a biztatast mindenkitol!

Hogy telt a hetvegetek?

A tegnapi napom eleg jol telt, hulyeskedtunk egy csomot a ferjemmel. Mar jobban van, igaz az egyik este belazasodott, annyira fajt a keze.

Tegnap levagtam rola a ruhajat (mert annyira bekotoztek es bevasaztak a kezet, hogy nem lehetett leoltoztetni) szepen megfurosztottem, hat az volt a legviccesebb!

Az egyik kezen 2 ujja szabadon van, igy nagy nehezen tud enni, na meg szivoszallal inni. A tobbi dologhoz segitsegre szorul, de hat ez van.

Ma delutan nem dolgozom, megyek a nogyogyaszhoz, lathatom ma a kisbabamat :), utana meg a korhazba a ferjemhez. Holnap mutik, de remelem csak az egyik kezet, mert a masik "csak" el van torve.

Szep napot mindenkinek!

Szep napot mindenkinek!

12638. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12636. - Lukasikmoncsi)
2009. jan. 19. 08:27
Köszönöm szépen nagyon aranyos vagy... Még nem mondtam a dokinak, majd a 36. héten kell mennem, ha addig sűrűbben fogok hányni akkor felhívom telefonon, és kérek egy előbbi időpontot... :((((
12637. 3530c3fcb5
2009. jan. 19. 08:25
Jaj és el is felejtettem mondani, még ért egy kis baleset is!! NAgyon csúnyán elvágtam reggel az újjam. :((( Ójjjajjj ömlött belőle a vér. Apa ugrott nyomta rá a konyharuhát, hogy kicsit elálljon, és be tudja kötni... Már kicsit elállt a vérzés, de ha nem múlik, vagy csúnyább lesz, megyünk orvoshoz!! :(((
2009. jan. 19. 08:24

Na gyorsan elmosogattam:)

Annyira sajnálom Katus hogy ilyen sokat vagy rosszul!!Annyira rossz lehet.Doki nem mondott semmit hogy mitől lehet??Vagy még nem is mondtad neki?

12635. 3530c3fcb5
2009. jan. 19. 08:10

Szia Moncsi!!

Húúú igen Te sem unatkoztál akkor hétvégén!! Örülök, hogy Dorkával is minden rendben van!! :)))

12634. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12615. - Noémi 23)
2009. jan. 19. 08:05
Sajnos egyre jobban sűrűsödnek a hányások nálam. Tegnap 3-nál megálltam... Remélem nem fog teljesen legyengíteni a szülésre. De tuti 36. héten mennünk kell a doki bácsihoz, és fogom neki mondani ezt a sok hányást is!
2009. jan. 19. 08:01

Szia Katus!

Akkor neked is zsúfolt napjaid voltak:):):)Én mondjuk nem is bánom,gyorsabban telik az idő,meg eleget vagyok egyedül így is,sajnos:(:(

2009. jan. 19. 07:59

Sziasztok lányok!!!

Annyira jól esik hogy izgultok értem!!!!!!!Csütörtökön elmentem dokihoz és másnap elküldött vér és vizeletvizsgálatra,úgyhogy nem jöttem haza hanem anyuéknál aludtam.Nekik sajnos nincs net és nem tudtam jönni.Aztán pénteken is ott aludtam,szombaton a párom nagymamájának és a nagynénjének volt a szülinapja és ott voltunk.Jó kis buli volt,karaoké meg minden.Vasárnap a fiam uncsitesójának volt a 4.szülinapja,azt ünnepeltük.Mindent összevetve zsúfolt volt ez a 4 nap:):):)

Lényeg hogy Dorkám már 1300 grammos,a doki szerint ez pont 30 hetes terhességnek megfelelő súly.Rengeteget izeg mozog,minden rendben vele!!!!:):):

Andic nagyon sajnálom a férjedet,mihamarabbi gyógyulást kívánok neki,neked meg kitartást!!!!

Tanchee a te párodnak is jobbulást!!

Noémi biztos nagyon jó volt a koncert!!Annak pasinak nagyon jóóóó hangja van!!

Milyen cikket küldesz a Kiskegyednek????Lemaradtam:(((((

Ma már leszek rendesen:)))))

12631. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12623. - Noémi 23)
2009. jan. 19. 07:57
Nomi sok boldog szülinapot így utólag a kis kerifiadnak!! :)))
12630. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12626. - V.kler)
2009. jan. 19. 07:56
Klári sajnos ez nálam is így van az utóbbi időben, és szerintem minnél közelebb a nagy nap annál kevesebbet fogunk tudni aludni... Én is többnyire már ébren vagyok éjjel.
12629. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12625. - A7f41877f6)
2009. jan. 19. 07:55
Tanchee jó dokivadászatot nektek!!
12628. 3530c3fcb5
2009. jan. 19. 07:51

szisztok Jó reggelt mindenkinek!!

Hú ne haragudjatok hogy nem írtam, voltam fent a hétvégén, meg olvasgatam kicsit de írni nem volt időm.

Pénteken megjöt anyósom, voltunk vásárolni apa szülinapi partyjára. Szombat délelőtt elmentünk babakocsit venni, hála istennek volt olyan amilyet szerettünk volna venni. Délre megérkeztek a vendégek. Ebédre jött át a család, estére meg a barátok Kecskemétről. Jókat ettünk, ittunk, persze én csak üccsit... :))) Kircsike is élvezte a sürgést forgást, sokat fickándozott!! :)))) Nagyon örült a verdájának is!!! :)))) Esste volt jó kis pókerparty, meg hülyéskedtünk... Vasárnap délben nagynénémékhez mentünk, kaptunk egy egész zsáknyi babaruhát, úgyhogy ma szerintem egész nap rucikat válogatok!! :))))

12627. v.kler (válaszként erre: 12624. - Dudás Anikó)
2009. jan. 19. 06:26

Szia, Anikó!

Üdv köztünk! Én még nem gondolkoztam az sms-en, de szerintem akkor majd kitalálunk valamit! :-)

12626. v.kler
2009. jan. 19. 06:26

Jó reggelt!

Gondoltam, hogy nem előz meg senki, és én leszek az első! :-)

Lali elment dolgozni, és én már nem tudok aludni! Pedig éjszaka se aludtam valami jól, 1kor kimentem a wc-be, de sehogy nem tudtam viszaaludni, még 4kor ébren voltam. Remélem Pindurkám nem örökli ezt a tulajdonságom!

Ma délelőtt én sem leszek...

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! Moncsi, remélem ma már Te is jelentkezel!

Puszi!

12625. a7f41877f6
2009. jan. 18. 20:50

sziasztok

holnap nem leszek, mert "dokivadászatra" megyünk

Jó éjt mindenkinek

2009. jan. 18. 20:46

Sziasztok!Anikó vagyok és én is márciusra várom a kiscsajunkat és én már keresek valami jó sms-t a baba érkezésére,esetleg ha valaki tud valamit,szívesen fogadom!!!

Előre is köszönöm és mindenkinek nagyon jó alvást!!!

Anikó

12623. Noémi 23
2009. jan. 18. 19:47

Na, megvolt a keresztfiam szülinapja is...a torta jól sikerült amit csináltam el is fogyott.))

Én is ma reggelire túros bagyut ettem:))) a Nővéreméknél meg egy nagy szelet oroszkrém torta is lecsúszott....de a sosra figyeltem:))))

Egész kora du. snapszeroztunk anyuékkal, annyit nevettünk, olyan jó volt.:) most dolgozik Ádus, de remélem nemsokára végez és velem lesz, mert holnap már munka..és ugy elszaladt a hétvége.)

A Dávid szülinapján ott volt a nővérem barátnője, aki a Jánosba szülét 1 éve, szintén az én dokimnál...és ő is nagyon elégedett volt:) és neki sem volt fogadott szülésznője..azt mondta nagyon elégedett volt így is, és neki is azt mondták h mindegyik szülésznő ilyen tündér...és így is volt..Így döntöttem nem fogadok.

Na most küldöm el az írást a kapcsolatunkról a Kiskegyed szerkesztőjének...meg a képeket, majd írom melyik számban leszünk benne,:)

Tanchee gyógyulást a Párodnak!!!! és mindenkienk szép álmokat.

12622. v.kler
2009. jan. 18. 18:55

Na ma este sem diétás vacsi volt, pizzát csináltam! :-)

Látom, senki nem tévedt erre...

Hamar eltelt ez a hétvége is, holnap már mehet Lali is dolgozni...:-(

Én reggel megyek a dokihoz táppénzes papírért, aztán a munkahelyre. Ezzel el is fog telni a délelőtt...

Puszi Mindenkinek!!!

12621. v.kler
2009. jan. 18. 14:03

Jól telt az este, Lali jót beszélgetett a haverjával, aki nagy ritkán jön haza. Én közben pedig csináltam nekik meleg-szendvicset. Aztán irogattam, szépítgettem a naplómat! :-)

Pindurka rengeteget mozgott, főleg amikor már ágyban voltam. De aztán Lali megsimogatta, megpuszilgatta, és máris elaludt! :-)))

12620. v.kler
2009. jan. 18. 14:00

Sziasztok!

Gondoltam amíg kel a pizza tésztája, addig benézek! :-)

Most (kivételesen) jól aludtam, párszor igaz felébredtem, de vissza tudtam aludni, ami nálam nagy szó! :-))

Noémi! Egyszerre írtunk, de én utnna le is léptem...Bizony, repülnek a hetek! :-)) És nem sokára kezünkben tartjuk, akik most még a pocakukban rugdosnak! :-))

Tenchee! Jobbulást kívánok a férjednek! Holnapra reméljük jobben lesz, és szerencsével jártok Debrecenbe is! :-) Drukkolunk!!!!!!! A hóbol nekem is elegem van már, most szerencsére nem esik, de ami van, az elég lenne már...

Nebosszancs! Rossz lehetett az álom. Valahol legbelül muindenkit foglalkoztat a kérdés, ghogy vajon jó anya lesz-e? Szerintem pont az lenne a baj, ha ez nem foglalkoztatna minket! Én érzem, itt miondenki naghyon jó anyuka lesz!!! :-)))

Andic! Rátok is sokat gondolok, reméle jól bírod, csak ne hajtsd túl magad!!!

2009. jan. 18. 12:53

Sziasztok Kismamik!

Húúúú, Tanchee nagyon irigyellek a hó miatt, én nagyon szeretném, hogy itt is legyen. Milyen gagyi a tél hó nélkül, nem? :))) A férjednek mielőbbi gyógyulást, egyébként az én férjem is ilyen, mindig össze kell veszni vele ha beteg, hogy maradjon nyugton és gyógyuljon! Pasiból vannak :)))

Andic! Hogy bírod? Férjed hogy van?

Én megint elég pocsékul aludtam, pedig Vercsi végigaludta az éjszakát. És olyan rosszat álmodtam... Azt álmodtam, hogy kisfiam született (ezzel nem lenne gond) csak agyaltunk, hogy csupa rózsaszín cuccot vettünk neki. De nem ez a pláne, hanem másnapra nagykorú lett a gyerek és kijelentette, hogy rossz anyja voltam és elszökött :((( Már másodszor álmodtam ezt. Tényleg rossz anya leszek???? Olyan rossz volt, pityeregve ébredtem :(

Mindenkinek szép hétvégét! Sok-sok pocak simit és még több ficánkolást!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook