2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Drágám olvastam a naplódat...sajnálom h ennyi bántás ér.
nem sok a 9 kg....de tudod engem bántottak a 11kg..mondjuk tudom az már több 2 kg..de én azt sem sokallottam....de nekem is azt mondták ennyi kéne h legyen a finisben...nem értettem én sem...mert ha 20 ról beszélnénk..én elégedett leszek ha a finisben 16-18 max megállnék..akkor sztem 6-8 marad és azt le lehet adni...
Az étkezés hasonló....tegnap semmi sót nem ettme, mindent só nélkül..tarhonyát, paradicsomot és piritóst ettem...ma reggelire virslit, rozskenyérrel és egy csöpp mustárt...tudom ebben van só..de kevéske...és reggel eszem, mégsem este....valami energia kell nekem és Aminak is. de. eszek amit nem éheztek, abból is keveset....és du már semmi olyat amit nem lehet.
Nehéz tudom, de együtt végig csiáljuk:)
köszi, aranyosak vagytok!
tényleg, kler! meg is kérdezem!
most a tesómat állítottuk az ügyre, ő Debrecenben lakik most, kifaggatja az összes munkatársát, hátha tud valaki segíteni.
A doki akivel beszéltem azt mondta ő nem vállal a végén és nem is ajánl senkit, mert a jobbaknak sűrű a program, a fiatalok biztos vállalnak, de ők meg tapasztalanok. Hát, köszi!
szia andic,
én nehezen aludtam el,,,de utána m a bunda...
bírod még a munkát???
Szia tanchee,
szegénykém megint jó és rossz hír egyaránt.
nagyon örülök h nem nőtt a ciszta, meglátod majd szépen felszívodik neki:))
Ilyenkor már nehéz nagyon a végén..a doki is ugy vannak vele, h nem fizetted végig a terhesgondozást, a másik, h nem ismeri az esetedet....sajnos!!!!! ez is pénz kérdés a végén. remélem találsz valakit.
Drága itt a forumon Kler nem debrecenben szül?? vagy hülye vagyok:((( Ő nem tud segíteni?
neked is szép napot:)
remélem jól sikerül az este..már nagyon várom:))) kicsit kimozdulni, szépítkezni stb:)))
A papucs jó ötlet...nekem tuti attól a vacak szar papucstól fájt annyira....de mióta elővettem ezt a pacskert annyira jó mert vannak benne masszírozó bigyók és olyan jól masszíroz ahogy lépek..nagyon jó, érezhetően jobb lett.
sziasztok
itt vagyok én is.
tegnap: nem nőtt Regi cisztája, de a dokim is azt javasolta, hogy szüljek Debrecenben.
most ott járok, hogy próbálok keresni egy dokit, aki vállal ennyire a végén. Eddig nem sikerült.
nincs tőle túl jó kedvem!
Sziasztok!
En az este ugy aludtam, mint a bunda, annyira faradt voltam. delutanig dolgoztam, utana gyorsan kivasaltam es bementem a varosba a ferjemmel csempet nezni. Utana meg egy baratnommel voltam kavezni es vasarolni. Este 10-re ertem haza, a labam es a hatam teljesen kesz volt.
Az en bokam is faszaul feldagadt tegnap este :(
Annyira faradt voltam, hogy elfelejtettem beallitani az ebresztot, de szerencsere felebredt a ferjem es o nyitott.
En meg aludhattam tovabb megint egy oraval :)
Tegnap vettem egy pizsamat es 2 haloinget tok olcson. Ezeket mar a korhazba.
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van és jól aludt. Én sajnos nem, de már egészen kezdem megszokni. :-)
Noémi, egyszer Boti is berágott rám a fokhagyma miatt és kaptam is a bordáim közé rendesen! :-) Lehet, hogy Aminak sem ízlett! Nagyon jó szórakozást nektek estére ha később nem tudnék írni!
Kitaláltam mit kérek anyuéktól szülinapomra. Egy papucsot. Ezen agyalok már hetek óta mert nem hagy békén a dologgal és semmi nem jutott eszembe. De ez tökéletes ötlet! :-)
Na megyek összedobom a lakást mire jön a nagyim. Megpróbálok még majd benézni de ha nem sikerülne akkor szép napot nektek!
Na remélem ma többen elszünk m tegnap...pl Tanchee merre lehet? meg Moncsi? Moncsi uh nem kaptunk beszámolót!
Én ma készülök az esti koncertre....a hajam már jó....a körmöm van még hátra...ma nem kell főznöm, de porszívozok...képzeljétek nem fáj a lábam, mióta a croks papucsba járok:))))
Este piritóst ettem fokhagymával, isteni volt...de bűzlök mint a fene.)
Ami este ugy rugott m még soha....az egész hasam, behorpadt tőle.
Szép idő van..lehet elsétálok a pékhez is, meg veszek egy kis gyümit....
pussz
Sziasztok Jó reggelt!
Én is azt használom, nekem azt mondta anyukám, hogy az tökéletes!!!
Én is most végeztem... Megkívántam Noémitől a tarhonyát meg a pörit úgyhogy azt csináltam magamnak vacsira, apának meg rántotthusit krumplipürével. Egész fini lett! :-) Nameg ki is takarítottam gyorsan. Azt se kell holnap.
Én folyékony Arielt használok mert elég gagyi a mosógépem és a porokkal nem mos szépen. Sőt! Inkább sehogy... De ezzel meg az a bajom, hogy útálom az illatát amit még az öblítő sem vesz el teljesen. :-( Viszont ezt vesszük olcsón és nem is rossz, szóval befogom az orrom. :-)
Holnap biztos nem leszek sokat mert jön a nagyim és főzünk kocsonyát meg segít vasalgatni stb. Szóval előre is szép napot holnapra mindenkinek! :-)
Most pedig jó éjt nektek és a törpöknek! Pusza!
Én vacsit csináltam, meg tv-ztem. Ma estére nagyon elfáradtam.
Jaa...és esik a hó!
Puszi!
Szép estét mindenkinek!
ugy eltűnt mindenki....na én meg kicsit feldobtam az adatlapomat és naplómat flashekkel:)) de még mindig senki:(
a rizskoch isteni volt, megengedtem magamnak egy kockát..elég is volt.
Szép estét mindenkinek....sok pussz
ugy eltűnt mindenki....na én meg kicsit feldobtam az adatlapomat és naplómat flashekkel:)) de még mindig senki:(
a rizskoch isteni volt, megengedtem magamnak egy kockát..elég is volt.
Szép estét mindenkienk....sok pussz
Köszi az erőt kelr,..átjött:) már sokkal jobb kedvem van:)
Sül a rizskokh is....azért abból eszek egy falit..abban nincs só:))) helyette cukor...de a súlyom érdekel a legkevésbé..
Köszi csajok tök arik vagytok:)) Már jobban vagyok, megírtam a cikket, azért nem voltam, azt mondta az újságiró 1,5 oldal, persze 5 lett.))))
Nos tarhonyát főztem, semmi soval, icipici vegetát tettem bele....elég jó lett azt ettem paradicsommal..nem volt vészes. Apának pörit csin hozá....jó sósan h kompenzáljam a tarhonya sótlanságát.
tettem a tányéromra 6 szem hust is azért...de ettem egy felet és éreztem a só izét és nem is kívántam többet, agyban dől el minden:)
Katush a talpunka súlyunk miatt fáj, állitólag a terhelés miatt...de én találtam egy papucsot itthon, croks:) és az annyira kényelmes h nem fáj már.
henike, a dokit azért nem hívom, mert a lábam nem dagad picit a kezem még húzodik, de ennyi...ha figyelek nem elsz baj sztem.
Na sütöm a rizskokhot mert félbe hagytam.
Én tomit használok és majd lenor sensitivet veszeK:)
Nincs is annál szebb látvány mint a pici ruhácskák a szárítón! :-) Mindig mikor elmentem mellette el is érzékenyültem.
Azon gondolkoztam, hogy zacsiba teszem őket amíg haza nem jövünk a kórházból, hogy ne porosodjon. Nem lesz baja vajon? Várni már én sem akartam a mosással de ha végig húzzuk az még másfél hónap neked is és nekem is...