2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Na sziasztok jányok. Olvasgatom a listákat ki miket írt össze.Vannak olyan hosszú listák hogy olvasni is sok nem hát meg venni.Én azt mondtam nem írok listát de most gondolkodom kíváncsi lennék én miket írnék én így a harmadik gyerekemmel.Mert állítom nektek már annyi feleslegeset vettem már és még szerintem fogok.De most nagyon oda figyelek.Most hely szűkében is vagyunk azért is nem nagyon vettem semmit.
Sziasztok!
Végeztem!Pihi van!
muslinca!Szép nevet választottatok!
anbene!már én sem veszem készpénznek amit mondanak,majd ha kibújik!Nagyon sokszor hallom mostanában,hogy tévedtek a dokik,egyik csajnak 2szer mondták h fiú,2szer h lány! :)
Sziasztok!
Úgy tűnik van egy elég stabilnak tűnő nevünk.
Anna Róza
Persze lehet változni fog még, de azért most itt tartunk.
:) Fiú még nincs.
Ne aggódj nekem is szokott lenni,pihenj és max holnapig elmúlik!
Jó reggelt!Most jöttünk meg a közértből.Megint ki kellett jönnöm mert rosszul lettem,szédültem.Sztem pszichésen jön elő,mert a múltkor nagyon megijedtem.
Néztem a kocsi vázát tényleg masszív... Majd én is tavasszal mosom ki a Dodiét aztán eltesszük az Öcsinek.Meg tavasszal átnézek mindent kimosok mindent megvesszük még ami kell vagy barátnőmtől áthozom és kész..Neki van pihenőszéke azt is kölcsön adja meg mondta ha a párom nem csinál bölcsőt azt is pólyát is mert nem is használták/bár lehet én sem fogom..
Ja persze, mert van még 2 lánya. :))
Mármint 3x mondták, hogy lány, aztán fiú lett. :)) Nem tudom, miért kettest írtam! :))
Sziasztok lányok!
Hát, mi még nem tudjuk. Kukit nem látott, ezért valószínű, hogy kislány, de ez még nem biztos! Egy ismerősömnek 3x mondták, hogy 2, aztán fiú lett. :))
Mi ma megyünk utazóágyat venni kuponnal a Br..-ban, jan. végéig akciós. Nálunk az ágyneműgarnitúra van meg fejvédővel és baldachinnal, apa meg elkészíti a kiságyat pelekázólappal, ágyneműtartóval. A babakocsi is megvan, éppen tisztítási fázisban, a huzat kimosva, gyönyörűen újnak tűnik, a babakocsi vázat lefényképeztem, a naplómban van. Masszív kis kocsi.
111 napom van vagyis 15 hét 6nap... addigra mire bújik felkészülünk és várjuk őket.
Szilvi én is így vagyok mint te ezek az ellentétes érzelmek valamikor már de jó lenne ha itt lenne valamikor meg de nem vagyok rá felkészülve, hogy kint legyen...De szerintem hormonok dolgoznak....
Sziasztok! De sokat írtatok tegnap du óta:)
Mi lasan megyünk vasárnapi ebédre anyósékhoz, meg aztán babát nézni barátnőmhöz, tök jó lesz:) Reggel mi is lustiztunk egyet, mondtam hogy májustól ilyet sem lehet.
Olyan furi , ellentétes érzéseim vannak néha: egyszer úgy érzem hogy úristen, tényleg kész vagyok erre, el tudunk mi látni egy kisbabát? Aztán azt gondolom másnap hogy bárcsak már május lenne és kijönne...aztán meg hogy inkább 2 évig kéne babát várni és attól jobban felkészl az ember... Hülye vagyok, mi? :)
Én is megyek valamit csinálok jövök később.
Vannak halaink azt is én pucolom ki senki más de nem szabad oda adni senkinek.Meddig élnek a halak ezek ilyen túlélő halak.
Megyek is nekiállok,hamarabb végzek!
Szép vasárnapot!
még egy dög után is takarítani
Kedvem nekem sincs,csak azok az átkozott porcicák!!!
Nem érteik meg,hogy nem szeretnénk háziállatot tartani! :S :)
Hát csak össze pakolok nincs kedvem máshoz.
Bár ott tartanánk nem csak álmodunk már nagyon kíváncsi vagyok kezdek kicsit parázni.
Mai nap én is ki akarom nyalni a lakást!Főznöm nem kell,tegnap ügyeskedtem!
Én ilyet még soha nem álmodtam!
Biztos jó lehetett!És hamarosan nem csak álom lesz!
Észre sem vesszük,és már ott is leszünk!
Hurrá!Átöltöztem!Apa is felkelt közben.
Képzeljétek.Azt álmodtam,hogy megszületett a baba.És olyan édes kis pufóka volt:)
ne is mondd!
Nekem is jó lenne aktiválnom magam,de még pizsiből sem öltöztem át!
Hát nagy kihívás lehet,az biztos!
Kicsit össze kéne vakarni a lakást,borzasztó milyen lusta vagyok.
Piroskának boldog névnapot kívánok.El se tudom képzelni hogy ikreim legyenek nagyon fura lenne.
:DDDD
Nem is tudom mire célzol!
De ma van a névnapja,tehát sok boldogságot neki!
Én is kíváncsi volnék,hogy vannak,hogy viseli az ikrekkel!Olyan jó lehet neki! :)
További ajánlott fórumok: