2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Én úgy tudom, hogy a terheléses kötelező....
Mivel ha belegondolsz a védőnőd nem terheléssesen mér...
nekem 5,3-5,7 lett,s az is jó volt...
Jó reggelt mindenkinek!
Én is a héten megyek a 24 hetes cukorterhelésre.Nekem nem kell külön elmennem az eredményért mert a doki asszisztense elviszi a magánrendelésre.Nekem sose a védőnő adja a beutalókat hanem a doki.
Én is szedem a terhes vitamint és még szoptatás alatt is fogom szedni szerintem,bár akkor már j idő lesz és lesz sok gyümi.
Sziasztok!
Én jövő hét hétfőn megyek cukorterhelésre, és akkor leszek 24 hetes.
Tegnap voltunk a győri állatkertben, nagyon élveztük apával a dolgot, persze babóca átaludta az egészet :))))
Sziasztok!
Az én védőnőm azt mondta hogy nem kell mennem terheléses cukorra, mert ő minden védőnői látogatásnál méri (megszúrja az ujjamat) és mivel azok az eredmények normálisak, ezért nem küld. Most kicsit meg vagyok ijedve hogy mindenkinek kötelező??? Én ráadásul már a 27. hétben vagyok.
Tegnap ugy fajt a hatam azt hittem megorulok!
Sem ulve, sem alva, sem az agyban nem volt jo.
Nektek nem szokott fajni?
Már értem!
Én is megyek 28 hetesen,azt a srtepteococcusos(vagy mi) kenetet veszi le,és akkor kiharcolok egy uh-ot is! :)
Ha már ott vagyok,nem bírnom kihagyni,hogy ne lássam Tündért! :)
De a legviccesebb,hogy minket elküldenek a 24 hetesre is! :S
Az teljesen jó lett,nem értem akkor miért eröltetik a másikat is....
Mármint 28 hetesen van uh:)) azt várom már nagyon.. 2.án megyek dokihoz, meg védőnőhőz, akkor kapok beutalót...
Megy az idő, de mehetne gyorsabban is:))
Érdekes, most nem bánom, hogy Öregszem:)))
28 hetesen h is van:)))
ma vagyok 26 hetes.. Boldog a nap alapból:)
Na megmondtam a főnökömnek hogy febr. 13-ig vagyok aztán helló. Sajna nincs bent,telefonban közöltam, de nem mondott semmit rá, elfogadta(mi mást tud?)...
Én szedem a vitamint még mert almán kívül nem eszek mást meg félek a buszon összeszedhető baciktól, télen szoktam vitamint szedni alapból, mindegy hogy ezt vagy másikat...
Nekem a 26-28. hét között kell cukorra mennem, érdekes, akkora mindenki túl lesz rajta rajtam kívül...
És akkor 28 hetesen mész,aztán egyszerre utána 32 hetesen? Mert akkor is kell.
Vagy azt is eltolja?
Felhivtam a vedonot es rekerdeztem azt mondta hogy a 28 heten fog adni verkepre beutalot, a regi protokol szerint gondolkodik.
Akkor szerintem beszedem a maradek vitamint es En is abahagyom. Egyebkent En mar szedem a vasat 2 honapja, mert az elso verkepem mar kimutatta a verszegenyseget.