2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Köszi:)
Ilyen kis kreatív lettem mióta itthon vagyok. Már kész lehetne a 100 holdas pagonyom:))
én meg sem éreztem a beöntést, sőt hatása sem volt. Ne félj tőle.
Tetszett a füles, és tök jól feldobtad az étkeződet. Ügyes vagy.
én is.. meg méág egy a beöntés....
attól félek nagyon nagyon
No, de azért van fantázia, s a szülés után 8 hétig az is csak magára az aktusra vonatkozik... de ha a friss élményekből, első gyerek, sírás, nem alvás, új életből indulok ki, nem is hiszem , hog yaz első 1-2 hónapban olyan nagyon fogom kívánni a dolgokat.....
Megint ügyeskedtem:)))
jah, kész füles... és tigris is alakúl:))))
megdicsértem ma magam..
Már kezdek hozzőászokni.
meg akarom kérdezni a dokit, hog ymeddig lehet.. Bár, ahogy nő a pocim, nem lesz kényelmes egy idő múlva semmi sem:)))
Válasz a "pirulósra":
Én sem tudom mi lehet, talán a méh keményedik meg pár másodpercre. Egyébként én is ugyanezt tapasztaltom, először megijedtem hogy talán nem jó a babámnak.
A védőnő azt mondta hogy ez természetes, semmi bajt nem jelez :)
Hozzá kell szokni, hogy ilyenkor minden telejesen más
Énb megmondom őszintén féltem, hogy rossz neki, így abba kell majd hagyni még ezt az engedett kicsi jót is...
Egyébként mikortól nem ajánlatos a sex?
arra meg nem is merekgondolni, hog yilyenkor mit gondol, mi mit csinálunk...
még jó, hog ynem emlékszik majd rá:)))
Jud.a akkor örülhetsz Te is,ez jo eredmény!
Én voltam védőnő+dokinal,minden ok:)!Lányok,aki ügyeletre jár orvoshoz,titeket mindig megvizsgalnak? Mert ma engem nem akartak volna, csak ivel ma voltam először ügyeleten,ugye mert a magandokim eltörte a lapockacsontjat...kérdeztem,h vetkőzzek? És akkor visszakérdett a doki,h megvizsgaljam?Mert van vmi panasz? De aztan megvizsgalt meg aranyos volt, szóval ok volt minden, csak olyan furi,hogy nem vizsgalnak meg mamikat. 5hét mulva kell visszamennem, 32. heti uh papirral. És 140volt a baba pulzusa,aztan még azt is meghallgattuk, szóval tényleg rendes doki volt. Szóval igy volt.Ez volt.
Hello!
Terheléses eredményem OK (4,9 éhgyomorra, terheléses után6,0)
Ellenben vasat kell szednem. Pedig még májat is ettem egyszer-egyszer, pedig előtte soha.
A pirulós kérdésre: orgazmus ezzel jár alapból is, azaz méhösszehúzódással, legfeljebb eddig eszedbe se jutott ilyesmire figyelni;)))