2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Ezt az oldalt is néztem, kicsit elvetemült pl ez:
[link]
Ja igen ezt néztem... hát reméljük van motor is... Mondjuk nincsenek nagy igényeim, nem kell egy kidolgozott chopper vagy ilyesmi ( hmmm milyen jól mutatna halványkék bodyn egy chopper amin egy csontváz ül:))) )csak valami kis vagi...
Jaj dehogy ciki! :-)
Miért ne kérdezhetnék én is :-))
Nagy terepjárója van :-)
[link]
Igen, aztán írtad hogy kérdezzek újra, hát miért ne:) Ez olcsóbb egyébként mint a másik:)))) Na mindegy, látja hogy egyszerre küldtük:) Ez most ne mciki neked, ugye? :/
Én meg ebből a hozzászólásodból arra következtettem, hogy mostanában nem fogsz kérdezni, így gondoltam gyorsan megérdeklődöm :-))
Mindegy , vslskinek biztos válaszol:))) Hehehe
Aha, látom:) Nem tudtam hogy írsz:))))
ÁÁÁÁÁÁÁÁ :-)))))))))))))))))
megnéztem, hogy írtál-e, de még nem...gondoltam kivársz, és addig rákérezek....erre hirtelen ott termett a Te kérdésed is :-)))
MEGVAN MEGVAN MEGVAN , el is küldte... biztos elbénáztam tegnap:)))
Igen én is erre gondoltam :-))
itt nincs kérdés :-(
Kérdezz újra!
pont tegnap írt hogy nagyon szépek lettek.Én is remélem .Majd ha megkapom rakok fel képet róla
Köszönöm szépen megnéztem a honlapot meg írtam is neki, kíváncsi vagyok mit ír vissza, meg hogy amit te rendeltél milyen lesz...
[link]
Egyébként konkrétan ez...
Azaz... pedig elküldtem tegnap...na mindegy, most írtam akinek elküldte Tündi a címét aztán meglátjuk...
Ha TUNDIANNA valamelyik body-jánál kérdeztél, akkor ott nincs a kérdésed.
1350ért is a Tied lehet, ha megvéáros az aukció végét.
Ha az 1400-asra kattintasz, akkor AZONNAL megkapod az eladó elérhetőségét, de akkor már köteles vagy kifizetni a terméket.
Igen jól csináltad, hogy előre érdeklődtél!
(ha átment az üzid, akkor a villogó eligazítás fölött kell lenni még egy sornak, amire ha rákattintasz, megjelenik a Te üzid.
Ha átküldöd priviben melyik terméknél kérdeztél, szívesen megnézem Neked.
Nem ,hanem az a kocka vagy mi amibe üzit lehet írni... Jaj olyan bénának érzem magam, nem szeretem amikor így ki kell ismerni egy új rendszert:/// Pl. névre szóló bodk, licit nélkül 1400, aktuális ár 1350. Akkor most ha én saját névre hímeztetek akkor mi a fenét kell csinálni, licitálni ugyanúgy? És mennyiért? ... Na mindegy , először válaszoljon majd...:)
De szívesen., küldesz elérhetőséget?
azt a csaj nem kérdezed meg akinél én hímeztetek.Lehet hímez neked motort is
és ott megjelent a TE üzid?
Ha igen, alatta lesz az ő válasza...de mindenképp kapsz róla mailt.
Ne is add fel...hátha valaki bevállalja és mégis jó lesz :-)
Találtam hímzett bodyt,nem csak nevet lehet hímeztetni, lehet nem adom fel a motoros témát:))))
Aha, köszi, akkor még nem válaszolt.... beléptem oda de csak azt kínálja fel hogy írhatok üzit, mást nem...
A teszveszen az üzi a terméklapon jelenik meg (kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban), és az eladó kap egy e-mail értesítést a kérdésről. Érdemes beixelni, hogy kérsz értesítést ha valaki válaszol.
Jó nagy pocid van :)),a műtét pedig jó sz@r helyen:(
Jh, kicsi:) Hát hallod tényleg nagyon szar helyen van ez a csomó...
További ajánlott fórumok: