Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Akkor ki jön a talira??????????????????,
Nem tudom az én dokim soha nem foglalkozik a súlyommal.
Tényleg, az orromról még mindíg nem tűntek el az apró pici pattanások...mit csináljak velük?
Hát ez viccel nekem mit mondana.
De a dokim azt mondta hogy diétázzak, én meg majdnem szemberöhögtem :)
Most is vékuska vagy hol az a 12 kg????????????????
Én kakaósat eszem, az a kedvencem....
Mindenki palacsintázik én is most ettem kettőt.
Megint ettem lekvárt ég a belem bocs.
Én épp palacsintát eszem.... :)
Feltettem a képet, és megmértem a pocim is, 96 cm
én most tejberizst főzők megkivántam a palacsintát is de ahhoz nincs erőm.. :(
Sziasztok!
Mi is csináltunk pocakos képet tegnap, mindjárt felteszem. Tegnap volt előtejem egy kicsi, és 2 napja érzetem hogy Szonja csuklik a pocimban.
Most csütörtökön megyünk terhes oktatásra, pénteken meg védőnőhöz. Elvikeben most tartok 12kg plussznál, de kíváncsi leszek a védőnő mennyit mér.
Nálunk minden ok!
Aranyosak vagytok a képen a tónál! :)
Sziasztok Lányok!
MIujs veletek?
Sziasztok!Lányok rajzolnak,jövök egy keveset!
akkor az jó csak a fránya fehérje..jól van várom mit csinált veled a doki..addig ne aggódj.. már én sem aggódom szerdán nekem is megmondja a doki a véleményét..
140alatt szokott lenni.A perem is 90 alatt.Nekem mondjuk terhesség előtt se volt sose 120/80,mindíg fölötte volt.De a dokim azt mondta hogy erre még nem kell szedni gyóygszert.
Na majd meglátjuk,hogy mit mond jövő héten a doki.
kiváncsi leszek mit mond a nefrológus a fehérjére lehet kitalál valami okosat.majd ird meg mi volt. bár neked lehet akkor mástól is lehet fehérje és nem a terhességi toxémia tünete neked mennyi a vérnyomásod?
Már gondoltam rá lehet hogy még is attól amit ettem.Adott tegnap a sógornőm meggylevest.Azt ettem.
Hú halljátok olyan gyomor görcsöm volt most nem rég,azt hittem fölmarom a parkettát.Remélem nem vmi nyavaja kerülget.Még mindíg érzem a hatását.
Nincs pocis képed?
TUDOD MÁR MID LESZ?
és veled?????????
hogy vagy?????
Hát én nem tudom miért de én inkább simán szeretnék szülni.
de jó nekik,én se félek a császártól csak már legyen kint.
A ruha saját gyártmány.:)
Gratula az a lényeg hogy egészségesek.
További ajánlott fórumok: