2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Megyek,készülődöm,aztán irány Lindusért!
Szép Napot mindenkinek!
Este 8 után jövök,Tibi szolgálatos,úgyhogy hosszú éjszakám lesz! :)
Mi tavaly nyáron voltunk a veszprémi állatkertben.Tök jó az az állatkert is.Nem is gondoltam volna hogy ilyen jó.
Ott is van egy hatalmas nagy medve.
Már nem is emlékszem milyen kis állatok voltak talán földi kutyák?azok teljesen oda jönnek az emberhez.Nagyon arik voltak
Sziasztok!:o)
Tegnap megvolt a 12. heti Uh és minden ok.5cm a babó és nem látszódott kuki,nagy az esély rá,hogy kiscsaj.:o)
Remélem mindenki jól van!
Igen mi is egyesős nap után voltunk egyszer, iszonyat, meg hát olyankor kicsit büdi is.
Nem óriási, mi lassan haladva 1 óra alatt körbejárjuk(1 hatalmas nagy maci-rész van , meg külön vannak a farkasok meg ilyesmik külön részen) de gyerekeknek simán 1 délutáni program.
Mi Győrben láttunk egy macit,rendesen ült egy kövön,mint a széken,de el volt folyva,mintha be lett volna szívva! :)))))))
Sokáig néztük,vicces volt! :)
Ha jól emlékszem 20 maci van.
Szilvi linkjét nézd meg.
Mi 1x voltunk, nem volt rossz. Vannak farkasok is, lehet egy kisebbet kirándulni is. Meg etetni a medvéket..némelyik olyan murisan ül le, mint az ember, fogja 2 kézbe a répát és rágja :-)))
Fakanállal lehet mézet is adni nekik..nagyon jó fejek!
Mondjuk esős napok után nem ajánlom, mert tuti térdig ér a sár.
Pedig jó esetben mekkora élmény lehetett nekik!
:)
Ezt muszáj leírnom.
Most hívott a kolleganőm.Akit a helyemre vettek föl új koleginát ma dolgozik utoljára.Felmondott,hogy ő nem bírja ezt a munkát.Nagyon fáradt.Pedig még nem is dolgozott igazán.Meg volt neki engedve minden.Nem úgy mint nekem annak idején mikor oda kerültem.
Járt a vezetését frissíteni,mert hogy régen vezetett.Szinte csak fél napokat dolgozott mert mindíg volt vmi kínja.
Na jól megszívta a cég:)))
Itt is ramaty idő van!
Reggel még bizakodtam, 9kor indultak is Kincsőék a Veresegyházi medveotthonba külön busszal...de ahogy néztem sz@rrá áztak - már bocsánat - mert 10-től ömlik az eső :-(((
Nekem is van számlálóm ,nekem is van számlálóm!!!
Éljen Éljen
Szerencsére nem lakunk messze.
Meg ha a szél is megállna,nem lenne gond!
De nem leszek telhetetlen,eső ne legyen! :)
Sziasztok!
Jöttem egyet!Maját most raktam le. Jelentem,befigyelt a bárányhimlő!!!
Még csak 4-5 pötty,de hólyagosak,tuti az!
Szóval túl leszünk rajta!Nem is bánom...
Nálunk esik az eső! :(
VAn valahol jó idő???