2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Én most nagyon jól aludtam.Lehet azért mert tegnap nagyon elfáradtam.Még a szemem is bedagadt olyat aludtam.
lehet valami ideget talált el nem?
nekem is baromira fáj az ínyem, meg a fogaim olyan érzékenyek hidegre melegre h jajjj
Én nem:)
Fogad?
Sziasztok lányok!
Tegnap végre elhoztuk sógornőméktől az autós hordozót, kádat, és kaptunk megint egy doboznyi babaruhát. :)) Azt hiszem, most már minden megvan. :)) Volt valaki tegnap az ünnepségen?
asziszem, pláne 6 hétig hónaljig gipszelve lenni áááááááááá :( kegyetlen volt.
jól van köszi, tündéri a kis Zazi és végigalussza az écccakát :) Gábor is megfota tegnap, olyan boldog volt :) belegondolt hogy hamarosan a sajátunkat foghatja :)
Én meggyógyultam köszike
Fini az a szilánkos törés...
Vica jól van? Te meggyógyultál már rendesen?
Ugyanaz az alagzat volt nálunk is :)))
Egyszer én is leestem a lóról, de akkor én voltam a hibás, azt tudom. Azóta semmi gond, tudom mit vétettem akkor :)))
Vannak nemnormális anyukát nekem is ez a tapasztalatok az anyuka rögtön meg lát valami állatott rögtön meg akarja simogatni vagy rá ültetni a gyereket.
Én inkább kerültem mindig meg mondom én félek tőlük.
Ja de mondjuk még egy kecskétől is na mindegy.
Jó korán keltél ki kéne próbáljátok a gyerekeim ágyát olyan kényelmes nagyon jól alszom.
Sziasztok!
Engem is kidobott az ágy... :((
Ráadásul rájöttem hogy a mobilszámlámat le sem vonták februárban, pedig mindent megtettem hogy le tudják vonni, és most ezért vagyok hátralékban mert meg sem próbálták....
Most áprilisban fizethetek be kettőt... :((
Arról ne is beszéljünk, ha megálltak a lovak pillanatok alatt ezer gyerek és babakocsi alattuk!!!Ezek az anyukák nem féltik a gyereküket???Fel sem fogják, hogy ezek élőlények és nem játéklovacskák....
Na jól kimorogtam magam...
Tettem fel képet a bemutatóról!
Jó reggelt!
Ma sem megy az alvás:(
Tegnap szolnokon voltunk bemutatózni, nagyonjól sikerült.A napocska is sütött végig!!!
Jó kiborultam mikor láttam, hogy a felvonuló fogatokon kisbabák is vannak! A szervező csaj nem értette mi ezzel a problémám...
A lovak tomboltak a tömeg, zene stb. miatt, én tudom mire képesek ilyenkor.
Szerencsére ott renben lezajlott minden, de gödöllőn ahol az anyukámék voltak,és ott felborult egy fogat.Mindenkit vitt róla a mentő...