2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Na megyek vásárolni, most keltem fel, aludtm még 2 órát az éjszakához plusszban, mostmár csinálni is kellene valamit... :)))
Találtam egyet, remélem finom lesz... :)))
passzolok... nem szoktam csinálni...
Nincs valakinek véletlenül egy jó lángos receptjeŰ? Vagy keressek a neten?
Múltkor mi ezekkel is próbálkoztunk, de sajnos semmi eredménye nem volt... na majd most holnap reggeltől beszélni fogok a fejébe :)))
Köszönöm:) Itt az segített amikor oldalra fordultam, mert addig nyugi volt és nekinyomta az orrát a méhfalnak, Tibi kérdezte is hogy mi van az orrával a gyereknek:) Meg itt böködi is a nő a pocimat... .:)
Nagyon édes, remélem holnap nekünk is mutat valamit Szonja mert múltkor nagyon elbújt! Irgumburgum... :))))
Nagyon ügyeske,ahogy produkálja magát.Mi ma is bementünk az uh..az ajtó előtt még mocorgott,de amikor nézték még az ujját sem volt hajlandó megmozdítani:)
Na csak sikerült valahogy!:)
Nagyon nagy fiú!
Olyan kis édi ahogy produkálja magát!
Jaj, nagyon édes :)
És tényleg jó husis a pofika :)
Aranyos lesz biztos nagyon ha kijön :)
Lefényképeztem a monitoron a DVD-t és FENT VANNAK AZ UH KÉPEK AZ ADATLAPOMON!:)
bizti, hogy víz ha egész nap sütit ennél akkor híznál ennyit.meg visszatart a szervezet készül a szoptatásra...
Sziasztok,megjöttem!Méhszáj zárt,szóval nem a magzatvíz szivárog.Rendesek voltak nagyon megcsinálták az uh-t is.BPD:82,5mm,AC:293mm,FL:62mm,a súlyunk pedig:2115g
Már jó nagyok vagyunk:)LÁnyok nem tudom mivan de ráálltam a mérlegre és megint többet mutat ..megint plusz 5 kg 1hónap alatt.Ez rengeteg pedig nem zabálok.....esetleg ez mind víz??Nemtudom:(
Na megyek kiteregetek meg elmosogatok...később jövök!
A nero is jó erre elviekben, de néha a programok is megbízhatatlanok...
Okés, tuti kipróbálom, csk az bosszant hogy múltkor a hülye neroval simán kivágtam a képeket.
Nagyon szívesen. Közben kipróbáltam és sikerült egy printscreen-es képet beilleszteni...szerintem menni fog vagy inkább remélem...
Aha, megvan. na ezt este letöltjük (nem szeretek egyedül pakolni a gépre mert egyszer letöltöttem valamit és tönkrevágtam a gépet vele:))) , köszi a tippet.
A word sem jó, nem tudsz valami egyszerű képszerkesztőt letölteni s azzal? Nekünk van egy az a neve hogy artweaver. Nagyon egyszerű, szerintem holnap ha nekünk is sikerül a videó akkor ezzel fogok kísérletezni...
Én meg az első héte ncsináltam egy nagytakarítást, kipakolva a sszekrényeket , stb., mondván hogy ez is meglegyen 1x. Na hát azóta minden héten megcsinálom:)
Próbáltam woldbe is , ott még jó is volt , amíg a 2. képet nem illesztettem be, mert az első ké helyén is a második jelent meg... :) Nem tudom, majd délután küzdök vele még 1-et, reggel 7 óta ezen szenvedek:)
Én meg hímezni. Készül a nagy kép, mert malacka anyunál maradt:)
Na megyek olvasni, kaptam egy fasza 1000 oldalas könyvet (A Katedrális folytatása). :))
Én régebb óta, s ezért már jöhetne a babó. sosem volt ilyen tiszta a lakás:)))
s ennyit sem főztem:))
Huh más ötletem nekem sincs.... Esetleg más programba beilleszteni a printscreen-es képet? A paint elég béna program a képszerkesztésre sajnos... :(((
Nagyon szépek, nekem külön bejön a narancsszínű betét!
:)))
De jó ezt megtenni ha van rá lehetőség , hogy ne csinálj semmit(szinte). Azt gondoltam hogy ha itthon leszek halálra fogom unni magam de nem, sőt már több mint 1 hónapja itthon vagyok fel sem tűnik, mintha 1 hete lenne:)
Könnyen beszélek mi semmihez nincs kedvem.
Egyébként én is az vagyok az elmúlt pár napban...
További ajánlott fórumok: