2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
ok,megtalaltam,hjjjaaaajjj
Jó föl ment 3300-ról 4600 ra
bocsi, vaterán 6% volt (elírtam az előbb)
privibe küldtem az oldal címét....
és ott most egy darabig jutalék sincs, és feltöltési költség nem is lesz!
bksz,miert valtoztattal nevet?Mi volt a védönönél?
Nem a jutalék volt sok (teszen 4, vaterán 5%), mert az szerintem reális, és rendben is lenne! Hanem most minden aukció indításáért 5-10 ft-ot kell fizetni. Ez az én esetemben, ha az eddig jól bevált taktikámat követném akkor havi 60 ezer ft-omba kerülne! Igen jól látod hatvanezer!
Általában kb 1200 aukcióm fut, és 3 napokra indítottam mindig.
Ercsike,Csillacicc , én meg felvidéki vagyok:)))! És megnyugtatásul..engem is rengetegszer leszlovákoztak. ..
Már kezd fel menni az ára kiváncsi vagyok
Milyen új aukciós oldalra?
Olyanra ami nem fizetős? De hát nem olyan magasak ezek a díjak...
melyik az az új oldal? mi az hog feltöltsi pénz?
elvileg kizárás jár(na) érte...de az aukciós oldalnak is érdeke, hogy magasabb összegért menjen el a termék, mert magasabb a jutalék is ezáltal!!!
Hivatalosan nem lehetne, de fizikai akadálya nincsen!
Most áprilissal, amikortól a tesz és a vatera is bevezeti a feltöltési díjat sok eladó átköltözik egy új aukciós oldalra. És itt jól megcsinálták mert azonos néven nem tudsz licitálni :-))
AZ egy dolog sajnos, csak sokan megteszik. Én megbüntetném, az tuti
De ezt nem lehetne szerintem.
Amikor kiríja, hogy "kevesebb egy percnél", akkor nyomj egy stoppert és 30-40mp-nél licitálj :-)
Valóban vannak vagy beépített emberek akik felhúzzák az árat, vagy az eladó regizett több néven és felhúzza saját magának.
Most olvastam bele a márciusiak topicjába.
Olyan jó babóik vannak.Esznek alszanak a picik.Semmi nyűgösség semmi sírás.
Remélem a mieink is ilyen jó babák lesznek:))
hogyne. Nézd mindíg a nevet, hgoy ki licitál... Én is úgy vettem észre
Én ilyenkor az utolsó percben szoktam...
Meg még van amire akarok még licitálni ennél a csajnál.
meg van, hogy olyankor a saját elasó licitál még rá
Én is megyek pénteken!!!!! Tibi azt mondta hogy ha meg tudja oldani ő is akar (!!) jönni mert ha ő van a gyerekkel és valami gond lenne... :)) Szóval tuti talizunk ott, vagy előtte attól függ jön-e vagy nem apa.
Igen, jövő hét kedden kapok fizut, ezt írtam neki, úgyhogy akkor utalok. Kíváncsi vagyok mit ír vissza....
Titati egyszer mondta hogy mennyivel előtte de már elfelejtette.
Sziasztok látom beindult az élet:)
azt hogy jövő héten utalsz?
Nem érdemes nagyon sokkal a lejárat előtt licitálni szerintem, mert akkor biztosan túllicitálnak...
További ajánlott fórumok: