2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
SZIASZTOK.
Megjöttem:))
Azt mondják könnyebben elalszik ha össze van csomagolva és nem zud kalimpálni...
Ja döntöttünk sejtbank.hu
Én is kókuszpólyán gondolkozom, azt utánna plédként is lehet.
Állítólag megnyugtatja a piciket, ha be vannak csomagolva...
Bár nincs tapasztalatom....
Sziasztok!
4 oldalt klelett vissza olvasnom.Nem semmi termés.
Titati!
Nagyon vigyázz magadra!Semmi stressz!
Polya:nekünk nem lesz.
Na lassan hazaér Tibi megyek melegítek neki kaját meg minden... Regel jövök!
Remélem, Szabina, minden rendben!!!!
Szia!
Én vettem kókuszpólyát.
Sziasztok!
Ti fogtok pólyát használni az elején. Az anyu, meg anyósom azt mondja könnyeb benne tartani a picúrt. Vélemények?
Próbáld a problémákat betenni a "kis fiókba" a buksidon belül...Ha kell erőltesd magadra az evést!
Jaj nehogy baja legyen Zéténynek!Vigyázz magadra!És rá!
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon tudok jönni, a 2 kedves aukciós oldalnak köszönhetően másfél hete, non stop egész nap csak dolgozom folyamatosan, sokszor éjszakába nyúlóan, és még mindig nem látom a végét.
Mostanában minden összejött, kezd egy kissé elegem lenni....fogytam 2 kilót, és azt tartom is, nem bírok enni, és parázok a pocakom miatt, kisebbnek látom, érzem, mint eddig :-( Fő parám, hogy biztos összement a baba :-( Mostanában több toxémiás, mérgezett anyukával beszélgettem, akiknek pocakban sokat fogyott a baba, és biztos ennek a hatása :-(Szóval kissé KO vagyok.
Na mindegy, majd csak 1x ennek az időszaknak is vége lesz....csak tartanék már ott :-((((
A 30-asról nyílik a régi Cseh-magyar barátság-mai Tesvérvárosok útja ( a kastélytól az első kereszteződés jobbra ha Aszód felé mész) azzal párhuzamos utca csa fent a dombon.Nagyon szép hely rálátunk a városra!
Én szeretem gödöllőt!
A párom mindig cikiz, hogy lehet olyanokat írni ki mit főzött stb.
Ő meg folyton küldözgeti a barátainak az eladó autók képeit....Szerinem meg az a hülyeség!
De azért ha itthon van és látja, hogy írok mindig megkérdezi: mit írtál?:)) Ha melettem ül akkor meg les...