2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok
Most értünk haza.
Látom minden rendben.
alábam az rettenetes... azt mondta a doki, hgoy ne is foglalkozzak vele.. a klumpámat alig tudom felvenni
kicsi görcsök vannak, annyi....
Te jól vagy?
Sziasztok,én nem ide tartozom csak bekukkantottam,hogy pockosodtok:)
Remélem mindenki jól van,nekem még van 2 hónapom hátra!!Mindenkinek könnyű szülést kívánok!!
Nos, pihiztem egész nap, vér az nincs, folyás maradt. 11.én kell mennem ctg-re, az utlsó elöttire. kicsit izgulok, ahogy érkezik a vége...
Szóval:
Fejvégű fekvés. Jó szívműködés. Hátsó falon fundusban tapadó lepány. Átlagos magzatvíz.
BPD: 98mm
Hc: 332mm
AC:336mm
Th 98mm
Fl: 73mm
Élénk magzatmozgás, norm. flow
becsült súly: 3300
Gr.s.: 38+3
Csinálgatok dekupázs képeket, meg apának tálcát, ha kész felrakom...
Jól van mindenki? Tündi írt, puszil mindenkit
Lányok! nektek nem szokott fájni a pocitok néha? aki tud írjon majd privibe nekem légyszi. most lépek, ledőlök kicsit mert fáj a hátam
puszi nektek!!!
Titati, ez nagyon allergiának tűnik pedig...://///
Én is Anett listáját használtam bár húztam ki belőle dolgokat és teletömtem 1 hatalmas sporttáskát....
de a szemem is viszket nagyon...és piros is. Állandóan dörzsölném...persze igyekszem megállni.
Hú, valakinek van egy komplett kórházi listája??? Még semmim nincs összepakolva, és még hiányzik is nagyon sok cuccom belőle.
Ja és AEG mosógép...
Ma már 4 adag babaruhát mostam és még sehol nem tartok.
Ma nagyon fáradtnak érzem magam, szurkál a hasam...éjjel nem aludtam jól, délelőtt pótoltam 2 órát. És olyan allergia szerű tüneteim vannak: viszket a szemem és az orrom. Az orrom ezerrel folyik is, és folyton hapcizok. Korábban soha nme voltam allergiás....nem tudom most mi ez.
Mostmár a kórházba menő táskában is benne vannak a cuccok amiket nem használok nap mint nap...
Lassan de biztosan haladok valami felé... :)))
Ahogy észlelem ma sincs nagy forgalom idefent:)
Na megyek mert minden bajom van ... (kiolvastam mindenki naplóját, pedig nem szoktam ilyet:)))