2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap voltam dokinál, mindent rendben talált!
Hogy vagytok? Hogy bírjátok ezt az örült meleget?
Lassan de biztosan rendbe lesz a kicsi csajszi szobája!
Ma rengeteg vasalni való vár rám!
Vigyázzatok magatokra! CSodás napot kívánok minenkinek!
Szabina!
Ne izgulj nem lesz semmi gond.Azért csak megnyugtato lesz ha felhívod a szülésznőt
Jól van, a lényeg. hogy ne izgulj.
Lehet a mai a nagy napotok:)
Jó reggelt!
Hát csajok most se aludtam jól,de most meg azért mert fájt a hasam és Gergő se mocorgott.Jön a front.Na azért nem szeretném ha most születne meg.
Már reggel szóltam Gerőnek hogy tessék mocorogni.Aztán rugott egyett
Tudja valaki, hogy mikor 2 napja az a nagy hirtelen zuhi / vihar volt, milyen front volt épp?
Szerintem marad(hat) a topik neve, hisz mi idetalálunk :-))))
Én most végre jól aludtam :-) Igaz az orrom vérzett éjjel, de ezt leszámítva tök jó volt minden.
A derekam meg szerintem becsípődött, és azért fáj annyira :-( Amint valamilyen irányba mozdulok, nyilall de nagyon. Valakinek valami ötlete erre?
Szaabina!
Szerintem egyeztess telefonon a szülésznővel, nehogy gond legyen.
nem játék, ha szivárog a magzatvíz.
Nekem úgy szivárgott ráadásul, hogy nem vettem észre, annyit jártam az utolsó napon pisilni.
Majdnem antibiotikumot kaptam a vajúdóban, 8ami ugye nem semmi a bébinek) az esetleges felszálló fertőzések miatt.
Nehogy most legyen vlami baja a bébidnek.
Én mindenképp beszélnék vele.
Szia!
A szülés előtti 1-2 napban, a nagykönyv szerint lényegesen kevesebbet mozognak a pocaklakók.
Mondjuk nekem mindkét gyerkőc végig mozgott, sőt Kincső még a fájások között is :-)
Én azt hallottam hogy szülés előtt már nagyon keveset vagy egyáltalán nem mozognak a babák...
Úgyhogy lehet hogy beindult...
Sziasztok.
Most keltem, de megvolt az első éjjelem, mikor azt hittem szülni megyünk. A kezem lábam be van dagadva, zsibbadnak. hasam tök kemény. alig tudok lábra állnii, fájnak nagyon. Ma 2 dolgot kell elintézni,de apával, mert itthon van ő is.:)
Folyásom átlátszó, illatmentes, s mivel most voltam kenetet nézetni, tudom,hogy nincs semmi...Több mint valószínű, a magzatvíz szivárog. de azt szombaton erősítí meg majd a szülésznő...
Jah, s Döncikém kevesebbet mozog jóval. ez normális???
Ezt én is tapasztaltam amíg pesten laktam, hogy senki meg nem állt volna ha át akartam menni a zebrán. Gondolhatod milyen fejet vághattam amikor itt először ezt tapasztaltam hogy megállnak az emberek... :)))
Az a baj szerintem hogy pesten mindeki rohan, és nagyon sok ember önző is, így úgy gondolja minek álljon meg, hiszen neki semmi baja nem lesz ha téged elüt...