2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
A málnalevél teát, lelehett hüteni és úgy inni??? Mert a meleget nem kívánom, de a hideget annál inkább!!!!!
Holnaptól én is iszom és eszem a homeos dolgokat! Annyira örülök!!!
Igen van még 4 hetem, csak már nagyon türelmetlen vagyok, meg fáradt!!!!
Az éjszakáim rendre félálomban zajlanak! :(((
Megjöttem a köldökzsinór áramlás UH-ról, minden rendben...persze pont szült valaki, így egy órát vártam a dokira.
Most nem mondott pontos méreteket, csak annyit, hogy nem nagy baba, aminek nagyon örülök :-)
A feje rendben lent van, de még nem illeszkedett be, így pár napom tuti van még :-)
És ma kiderült, hogy nem csak 2.-3-án nem lesz, hanem 1-4-ig :-( DE abban maradtunk, hogy mindenképp felhívom, és akkor betelefonál a kórházban, megkérdezi ki a 2 ügyeletes, és a jobbikkal megbeszéli, hogy ő szülesszen :-))) de bízom benne, hogy nem akkor fogok szülni, és nem lesz sok dolga a dokinak :-)
Sziasztok, megjöttem! :))
Nem volt uh. majd két hét múlva! :(
De remélem addigra már megis születik a mi kis drága kislánykánk!
Mi újság?
Olvasok megint! :))
Sziasztok!
Mi is voltunk az első nst-n.
A méhösszehúzódásaim 5x elérték az 50-et egyébként 20 körül voltak. Legközelebb egy hét múlva kell mennem, és 38. héten lesz az utolsó genetikai ultrahang. Jövő héten az utolsó vérvétel, vizeletvizsgálattal....
Úgyhogy most megint besűrűsüdtek a vizsgálatok...
Sziasztok!
A front hozza a babákat rendesen...
Reggel voltam a kórházban nst-n.Olyan őrület volt...a tegnap délután szültek is még a szülőszobákban voltak mert nem volt szoba sem annyian szültek éjjel és délelőtt.
Állítólag rekordot döntöttek... Még a folyosón is vajúdtak!
Mi is a folyosón kaptunk kisszéket.
Dittyt esélyem sem volt megtalálni mert senki nem tudta megmondani merre van a nagy sürgés-forgásban.Pedig olyan jó lett volna látni..bár lehet, hogy már otthon vannak:)De ha nem, ma biztos kidobják:)))
Nekem pár napja nagyon sokat mozog a babám, de ma csúcsot dönt.Gondolom a front is közre játszik.
Főleg alul érzem, hogy mozgolódik, mintha kaparászna! Remélem most nem akar kijönni így, hogy nincs dokibácsink hétfőig!
Szia Jud.a
Szülés után 2 héttel kell mennem megint majd vérvételre, és abból mondják meg, hogy hogyan kell szednem majd a gyógyit, mert állítólag szülés után, szopiztatás alatt máshogy kell szedni.
De azért én reménykedek, hogy nem kell életem végéig szednem.Mert hallottam, hogy van olyan, hogy sajnos mindig szedni kell.
Te mit szedsz és mióta?
Sziasztok megjöttem nstről minden rendben.. De ez a front valahogy nagyon megvisel...
És megvan még az orrüreg gyull. is :(
megyek pihizek hátha segít..
Csak nem akarom hogy jöjjön még:) De nem esek kétségbe ha igen. Aztán lehet ma csak ilyenje van:)
Cherry, legalább elmúlt a fogfájás:) Nekem eddig sosem fájt most is "csak" baromi érzékeny úgyhogy nem is tudom milyen az...
Na, megyek bevásrolni....
Szombaton csinálok rétest :)
almás-mákost, meg diós-meggyest, meg káposztást, meg sajtost :))))
Szóval jó sokat :)
Meg ideje feltölteni a hűtőszekrényt pár hétre....
Pááá...
hello
nálunk ma nagy mocorgás van, a frontot érzi? viszont gyanús vihar előtti csend van a méhösszehúzódások kapcsán... A fog probléma ma reggel megoldódott, de rossz éjszakám volt. Hánytam is, csak nem tudom mitől...A fogam meg nyirbálta az idegeimet...szerintem a fogfájás a legrosszabb fájdalmak közé tartozik.
Hááát, szerintem ne aggódj.
Meg ha jönne is, már végülis jöhet...
Nálam mocorog rendületlenül.
Bár ő mindig mocorog....
Sziasztok!
Ma Máté aktív volt nst-n, ennek igazán örültem, így egyszerűbb...
Nálunk szerencsére nincs súlybecslés. Mert ez ugye becslés. Nincs az UH-n beépített mérleg vagy ilyesmi. Tehát annyit csinál a gép, hogy a mért adatok és az eltárolt kismillió adat alapján becsül egy értéket. De mivel simán lehet a gyerek nagyobb vagy kisebb fejű, vagy nagyobb-kisebb lábú, mellé tudnak nyúlni rendesen. Barátnőmnek 5 kg fölé mondták, 3 kg lett. Inkább ne ijesztgessenek.
Szia Izácska!
Nekem is alulműkődik a pajzsmirigyem. A gyógyszer jó értékekkel is maradni fog, mert pont azért jók az értékek, mert szeded a gyógyszert, ami tul.képp a meg nem terhelt hormon természetes pótlása. Ha elhagynád, megint rosszabbodnának az eredmények. Itt utána tudsz egy kicsit olvasni: www.konzilium.hu