2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Szabi!
Írtam privit, mindenképp olvasd el, és próbáld meg!!!
Igen, kiváncsi vagyok ki a következő?!? :)
Én holnap estig nem szeretnék, de utána mehet...
Sziasztok, megvolt a grillezés, de nem tudok feltölteni képet, valami gáz van a géppel.
A grillezés közepén a lányom leesett a csúzdáról, azt hittem ott helyben megszülök.Komolyan úgy el kezdtem sirni, hogy majdnem rosszul lettem.
Rá 2 órára Apám esett le az ágyról, az még hagyján lett volna, de Kíra ugy elkezdett sirni, hogy megint a rosszullét kerülgetett.Ha ez így megy ma még megszülök, pedig nem szeretnék.
Zolika úgy mozog odaben, mint aki kifele készülödik.
Na ez jó hosszúra sikeredett.
Sziasztok!
Reggel 10 óta csak egyszer volt már görcs, 4-kor, de azóta semmi... Kiváncsi leszek, mikor indul be.
Sziasztok!
Nagyon sok szeretettel gratulálok a megszületett babókhoz,nagyon szépek!Sok-sok egészséget kívánok!
Többieknek meg nagyon drukkolok és hajrá!!!!
Ercsike nagy a pocikád és mennyire kint van a köldököd:)))
Szabi úgy örülnék ha tudnék okosat mondani de mindenhol csak azt olvastam hogy a baba indítja be a tejet:( REmélem javul a helyzet de ha nem akkor sincs gond mert bár az anyatej a legjobb ugyanúgy szeretgeted és megkapja az érintést, összebújást stb. tápserrel is ugyanolyan szép és egészséges baba lesz!
Csilla szép a szobátok! :) Én még ki sem próbáltam az ágyneműt az ágyba mert fájna a szívem keresném benne a babát:)))
Sziasztok!
Visszaolvasni még nem tudtam... de Juda-éknak gratulálok!!! (van egy jó informátorom) :-)
Andrea:
Ne a decihez ragaszkodj, hanem a forrázott víz menyiségéhez. A 2 evőkanálnyit 5dl-be is bőven megcsinálhatod...töményebben kapja a szervezeted...aztán meg iszol vizet ;-)
Ma több helyen voltam vásárolni, és mindenki a hasammal volt elfoglalva. Ekkora figyelmet még nem kapott korábban...nem tudom mi volt ma...
Na lépek, mert most sincs időm....vár a család.
Vigyázzatok magatokra!
Erika még nem írt! De ha időközben jön üzenet jelentkezni fogok, akár a vendégektől!!! :)))
Szép estét, és nyugodt éjszakát kívánok!!!
Nah megyek és lezuhanyozom, és lassan indulunk a vendégségben! :))
Még nem tudom mi lesz a vacsi de itt mindig degeszre eszem magam, mert finoman főz a barátnőm! :))
Akkor jóóó! :)))
Már kezdtem beparázni,hogy 4 hétig vagy lehet többig is ihatom pedig én utálom a teákat!!!! :P
Én tegnap csak délután fagyiztam! Este már nagyon rosszul voltam, nem való nekem a délelőtti, és a délutáni szieszta!
Húú tényleg 10 babánk van már!!!