Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
okés, holnap sok dolgom lesz, de reggel jövök, aztán napközben is pihi képp
Szép álmokat mindenkinek.
Én is utálom, de azt még jobban ha más doki kukkant....fúj
Császár lesz azért fekszel be???
Jó éjt reggel nem jövök majd ha haza jöttem jelentkezem.
Nahát én mindenhova hiztam...:)
Nem szeretem és hétfőn 4.én befekszem biztos más doki is be kukkant azt meg rühellem.
Na megyek mert Apa jól megmaszirozza a talpam, 2-3 naponként szokta.Ez is állítólag beindithatja a szülést.:)
Most már jöhet babóca, dokim már visszajött a konferenciáról.
Jó éjt mindenkinek
Nekem is de nem érdekel mivel a combomra híztam ott is most nem vészes de nekem is az elsőnél repedt ki.
Remélem nem kel sokat rá várni.
Nekem is az oldalam van kirepedve, már Kírával is volt.Most kezd becsunyulni, piros, vastag.Látszik is a képeken. Ez van.
Igen Nst utána meg kell neki mutatni remélem most nem kukucskál.
Ha vékony azt észre sem fogod venni nem csúnya piros és vastag nekem a derekamon repedt a bőröm.
Holnap doki?
Én kedd reggel 7-re megyek dokihoz, mes NST-re!
Köszi, de én azért érzem és látom.
És most már a család is pufizik.
Bár most már megállt, legalábbis egyik nap kevesebb voltam pár dekával. :)
Na elköszönök.Mindenkinek jó éjszakát.
Hát lehet,mert ilyenkor gyorsabban nőnek a babák állítolag
üdv
képzeljétek, ma vettem észre, hogy most, az utolsó héten repedt meg a hasamon a bőr (stria), még nem olyan durva, de 2-3 csíkocskát találtam. Ilyen tényleg lehetséges hogy a 9 hónap alatt semmi, és most bukkannak elő? lehet attól, hogy hirtelen olyan sokat nőtt volna a babbancs? mert én ezen most nagyon meglepődtem
Szerencséd van nem híztál sokat.
Én is megyek készítem a cuccokat holnap doki ezek a kölykök megint fel pörögtek apjuk rendezi őket olyan jó nekem.
sztem nem látszik.Mondtam is a férjemnek hogy azt hittem hogy ha terhes lesze biztos jó sokat fogok hízni.De nem így lett.
Mondjuk én az elején inkább fogytam
Elmegyek fürcsizni, meg lerakom Kírácskát.Majd még bekukkantok.
Addig is jó volt dumcsizni veletek, főleg veled ercsike.Többiek leléptek.:)
Én ma reggel méretköztem és most 12kg-nál járok.
Épp mikor a ruhákat rendezgettem a szekrényben néztem hogy hát nem sok rövid nadrág fog rám jönni.
Nekem a szülés után mikor ráálltam a mérlegre, aznap -8 kg, mikor a 4. nap hazamentünk már -12 kg, rá 1 hétre még -5 kg.És ott aztán stagnált pár hónapig.Az biztos,hogy a szoptatás alatt csak ugy potyogtak a kilók, de csak 3.5 hétig tudtam szoptatni sajnos.
3 gyereknél lefogod mozogni :)
Víz gyerek nem tudom de igyis maradt még.
Két év kellet mire vissza ment.
most kíváncsi leszek de nem érdekel majd le megy ha más nem tornával.
További ajánlott fórumok: