2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Mondjuk úgy megvizsgált, hogy utána rögtön éreztem, hogy valami folydogál belölem, azt mondta, hogy 2 csepp vérzés ilyenkor normális.
Itthon nézte, hogy hát ez annál sokkal több, viszont nem teljesen piros, hanem barnás piros.
:))))
Jó sok 100-as fájásaim voltak.De éjjel egy picikét görcsölgettem, nem nagyon.
Doki bácsi azt mondta 1 ujjnyi, és látja a fejemen, hogy a héten szülünk...
Mi is visszaértünk a vérvételről, csütörtökön lesz eredmény... kíváncsi leszek... :)))
Nemsokára megyünk elfekszünk, Apa tegnap este óta nem aludt semmit, úgyhogy rá fog férni.... én meg álmos vagyok :)))
Mától iszom a málnalevél teát, és nem szedek magnéziumot. Kíváncsi vagyok milyen érzéseim lesznek...
Sziasztok!
Én csak érdeklődni szeretnék,hogy tudtok e valamit Malyékról?Megszületett Lizácska?
Mert 2napja nem volt a Hoxán,és ő azért szokott... ebből gondoltam,hogy lehet kibújt Liza?!
Köszi előre is!
Ne mi csak együtt élünk.
De még ráadásul ott volt a kis könyvem meg minden orvosi papiros és az sem volt elég külön igazolás kell.
Ma megyünk meg csinálni az apasági nyilatkozatot ha most sem csinálják meg hisztizni fogok.
A múltkor nem csinálták meg mert nem volt igazolásom hogy terhes vagyok és hogy mikor lettem az normálisak???????????????,
Tegnap én is ideges lettem úristen nincs a dokim de most már nem van ott még orvos.
Ma már le nyugodtam nem idegesítem magam meg Attilát sem.
Szia,
Jól teszed!
Nekem is vasalnom kellene, de most még egész jól bírom vasalás nélkül! :))
Sziasztok jó reggelt!
Ma is jóóó sokáig lustálkodtam aztán szép lassan bekapcsoltam a gépet meg meglocsoltam kint. Úgy döntöttem hogy nem izgatom magam azton hogy elfoglaljam valami házimunkával magam inkább lustizom ha arra vágyom:))