2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Lányok!
Rajtam kívül szed még valaki homeós bogyókat?
A málnalevél teát azt tudom, hogy sokan isszák...
Ádinál be indult voltak fájásaim vagyis a gép szerint mert akkor is kaptam érzéstelenítőt.
De így sokkal jobban el voltam fáradva és nehezebben épültem fel Adrikával sokkal könnyebb volt.
Aha, értem! Érdekes lehet így szülni.
Ádival hogy szültél? Adrinál már prog császáros voltál, ugye?
Ja meg aznap nem nagyon fogom a kezembe ha rendesek akkor be hozzák este már mit a műtét napján de éjszakára nem lehet velem .
Úgyhogy ebbe ez a rossz tudod hogy már nincs a pocidba még sincs nálad egy napot még ki kell bírjál nélküle.
Sziasztok!
Most keltünk fel:)
Én mostanában állandóan aludnék...és alszom is:)
De be indulhat hamarabb jöhetnek a fájások de akkor is visznek egyenesen a műtőbe de azért nem szokták meg várni most is azt mondta a doki ha van valami rögtön induljunk a klinikára.
Igen egyik nap be megyek másik nap lesz a császár reggel be öntés borotválás infuzió és utána műtő érzéstelenítenek és vágnak.
Nem indítanak.
Érdekes lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik el a nagy nap, és mikor fogod kezedben a csöppséget!
Tényleg, és előtte pl nem indulhat be Neked magától a szülés pl fájásokkal? Lehet, hogy hülye kérdés...csak annyira konkrét, szervezett az időpontod, hogy már nem is tudom mire lehet(ne) számítani Nálad :-)
A programozott császárt hogy csinálják? Bemész, altatnak vagy érzésteleníeten és vágnak? Vagy beindítják valamilyen módon a szülést??
Én most Kalinak voltam anyák napján, de már lelkileg nagyon nehezen viseltem...végig sírtam az egészet (50-ből 30 percet) :-(
Kincsőnek 7-én lesz....valahogy ki akarom húzni odáig, hogy ne hagyjam cserben. Ez lesz élete első szervezett anyák napja...készülnek programmal, nem hiányozhatok onnan.
Nem baj, ha Apuka bevállalja, és ezzel segít Anyukának. Csak magamról azt tudom, hogy engem zavarna, mert én úgy érzem, hogy ez az én dolgom (lenne), és úgy se tudnék aludni, pihenni közben. Ha valakinek ez segítség, annak csak külön jó!
Pl ha itthon Apa bármiben szeretne segíteni azt érzem, hogy nem jó, mert itthon vagyok egész nap Kincsővel, akkor a háztartás az én dolgom, és nehogy már ő csinálja meg. Úgy érzem ez az "én munkám, feladatom". Akár porszívózás, vagy fürdőpucolás vagy bármi...mert különben minek vagyok itthon.
Nem tudom érted-e.
De nem baj majd következő héten együtt leszünk öten na még ezt is meg szokni.
Minden meg változik most még furcsa már olyan kíváncsi vagyok.
Se mikor megy se mikor jön olyan furcsa ebbe bele kell szokni hogy ő már nagy és egyedül is meg van nem kellek már annyira.
Még 1-2 éve el sem tudtam volna képzelni hogy ne kísérjem ki de ebből csak én csinálok ilyen ügyet neki olyan természetes megy a többiekkel.
Én is ebben a cipőben járok :-(
Kali hétfő reggel 9kor indul táborba, de közben 8-tól ovis beiratkozás, és a mostani kis-oviba meg fél 9ig be kell érnem Kincsővel.
Szóval én se tudok integetni, pedig ilyenkor minden szülő integet :-( Péntek délután jönnek haza, akkor meg lehet, hogy épp szülök?! ;-))
De könnyen rá lehet jönni csak egyszerűbb rá fogni hogy has fájós.
Ölbe nem sír akkor biszti nem fáj a hasa.
Nekem egyre jobbak az éjszakáim. Komolyan sokkal jobban érzem magam, mint 25-35. hét között :-) Most csak a hasam mérete akadályoz néhány mozdulatnál, de amúgy tök jól alszom, újra tele vagyok energiával, nem fáj nem görcsöl sehol....TÖK JÓ :-)))
Na Apa elviszi a 2 csajt vásárolni...vettem muskátlit, csak kell még virágföld meg virágláda, megveszik, addig kisikálom a hűtőt, utána meg ültetek egyet. Alig várom.
Rám nincs hatással lehet valaki le babázik kíváncsi vagyok.
Ez a két nap olyan nehezen telik majd szerintem mindenkinek össze van pakolva a motyója az egész hát utazóból és hátizsákból áll.
Ádi megy táborba hétfőn és nem tudom ki kísérni de őt nem zavarja örül hogy a többi osztály társával mehet.
Tök érdekes, és egyik gyereknél se bírtam volna, ha Apuka sétálgat vele éjjel. Hisz ő másnap reggel megy dolgozni, nem éjszakázhat, mégha magától vállalná is.
Meg az a baj, ha 1-2x sétálgat vele éjjel az ember, akkor úgy rászokik, hogy nehéz lesz abbahagyni.
És nagyon rafináltak már ilyen picinek is a babák. Épp ezért nagyon sokszor "téves hasfájós" babák vannak.
Nálunk az előbb esett, most már süt a nap, de hideg van.
Most mondja a rádió, hogy hidegfront...:)