2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Csütörtöktől pedig mondja a meleget.
Most hidegfront volt
Még nem tudom! Április 08-án vizsgált meg utóljára a doki! Azóta nem találkoztunk, ill. egyszer de rá egy hétre, de akkor nem vizsgált meg! :)
Mindjárt írok is a szülésznőnek, hogy tuti bent lesz e a dokim holnap!
Nem akarja, hogy előbb jöjjön, csak azt mondta, hogy így erősödik és készül a méh a szülésre és ha elég érett a baba akkor megindíthatja.
Ha a baba nem "akarja" semmi nem történik semmi:)
Hát ezt nem tudom.
Én mondtam a múlt héten a szülésznőmnek ,hogy az a fontos,hogy ő ott legyen.
Már nyitott vagy?
Nekem egy napon nem szabad szülnöm!
15-e délutántól 16-a délutánig! :) Nem lesz a szülésznőm!
Remélem holnap találkozom a dokimmal, és megvizsgál, mert azt sem tudom hogy állok!
Hány ujjnyinál repesztenek burkot, nem tudod?
Én itt vagyok
Igen nagyon telik,bár nálam még nincsenek olyan előjelek mint nálatok.Lehet Gergő megakarja várni a dokit hogy haza jöjjön
Szia, hát borzasztó, hogy ilyeneket kell hallani! Soha nem értettem meg az ilyeneket!
Múltkor is volt, hogy debrecenben az állaltkert előtt hagyta a gyermekét egy nő! PEdig Debrecenben 2 inkubátor is van!!! Szörnyűűűűű!
Tündi nekünk is egyre közelebb! 2 hét! :))
Szia Noémi!
Megkerestelek, és elolvastam a történeted!!! Megríkattál! Gratulálok, és sok boldogságot kívánok!
Jó reggelt Lányok!
most látom h gyarapszunk? :)
Májusi már 3 van..de ilyne óriási az első :-)))
(táblázatnál kicsit most elcsúsztunk a technika ördöge miatt, de igyekszünk Hoxa segítségével korrigálni a túlhordott babák korát is)
Jó reggelt!
Izácska gratulálok! Hatalmas nagy bébid születet! Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok!
Éjjel ha felébredek, mindig azon gondolkodom ki lesz a következő szülő anya! :)) Hát tessék, itt az első májusi bébink!
Apának is mindig mesélem és mutogatom a babákat!
Ercsikének megy a drukk! :))
Az éjszakám most egész tűrhető volt, habár a fájdalmak változatlanok, jönnek mennek, és a fordulás, az kinkeserv! De csak 2 szer voltam kint pisijáraton! :))
Szép napot kívánok!