2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Visszaértünk az nst+uh-ról.
2-3-as szinten érett a lepényem, jövő héttől már heti 2x kell mennem uh-ra, és kedden flowmetriára is.
Kb 2330 g Szonja...
Mi újság? Hogy vagytok?
Ma éjjel megszült egy másik kismama is akivel itt a neten ismerkedtem meg, (aztán vele személyesen is!) Ő Polgárdiban lakik! Úgyhogy mostmár én következem! :))
mindenképpen írj, hogy mit mondott!!! :)
puszi
Én holnap tudom meg a méhszáj állapotát!
És nekem is hasonlóak a tüneteim, enyhe menszi szerű görcsök, nyílalás a hüvelybe, de néha a olyan görcs jön, hogy hűű ha! :) De ez egy egy, és nem rendszeres!
Kiváncsi leszek holnap mit mond a doktor bácsi!
na lépek, felöltözök mert még pizsiben vagyok :) később jövök
puszi mindenkinek!!
Hát a méhszájamat nem tudom...nem vizsgált meg és nem is mondta, hogy nyitva lennék...
Uh alapján ahogy eddíg is, hozza az átlagot a baba.
Többet már nem megyek dokihoz. Szóval legközelebb csak akkor néznek, ha esemény van...vagy panaszom.
Hát azért azt nem hiszem :)
Inkább még csak gondolkodik, hogy csomagoljon, vagy maradjon :) szerintem...
Sziasztok!
Enyhén mensisen fájogat a hasam(nem rendszeres, nem görcs, csak tompa)...tegnap sokat keményedett is, ja és van enyhe hasmenésem...
Ezek lehetnek jelek ugye, hogy készülődik :)????
Ma megyek nst-re, de nálunk a fájásokat nem nézik, csak a szivecskét....
Jó reggelt!
Izácska, gyönyörű nagy baba, gratulálok nektek!!! :)
Sziasztok, jó reggelt!
Sehol senki? Hát ilyet még nem láttam...:-))
Mi még egyben, mára bejelentkeztem fodrászhoz, kicsit rendbe kell tenni a hajam. Éjjel nem volt sok alvás megint, görcsök jöttek-mentek...
Izácska! Aranyos Babód született, gratulálok!
Jó reggelt!
Én vagyok ma az első?
Izácska! Nagyon aranyos a babó, és szép nagy! :)))
Gratula mégegyszer...
simán mennék mégegyszer ha ilyen lenne:)
jó volt:)
nem, gyorsabb volt,ezért nem..
fájdalomra minden szülés fáj ez természetes..az előzők is ugyanúgy fájtak de amikor kibújik és oda teszik akkor minden elmúlik csak Ő van olyan jó érzés nekem most tették először a hasamra leirhatatlan..
És a Doki teljesítette az óhajom, hogy természetesen spontán akarok szülni (ezt még tiszta fejjel mondtam) mert amikor már fájásaim közben akkor már mondtam neki, hogy nagyon fáj legyen inkább császár..erre Ő mindjárt vége mindjárt kibújik..
Sziasztok!
Iza férje vagyok.Jól vannak mindketten.Rakok fel képeket,majd nézetek meg a "pici fiam".
Nincs már itt senki? :)
Mindenki bújik a párjához! :) Jól teszitek! Én is megyek, így hát szép éjszakát kívánok mindenkinek!
Majd holnap délelőtt jövök! Sziasztok!
Sziasztok! Pont most tettem le a telefont a szülésznőmmel beszélgettem! Annyira aranyos lebeszélte a dokival, hogy csütörtökön mennék hogy akkor lehetne e egy vizsgálat! :)
Bármikor bármivel hívhatom, nagyon kedves és segítőkész csajszi!
Jah, és a házasélet is mehet ezerrel! :))
Azért az lelombozó lehetett, mikor az 5 percesek után újra visszaállt 10 percesre :-(
Összességében nehezebbnek ítéled ezt a szülésed, mint az előzőeket?