2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Na megyek locsizni később jövök!
Elutazott vmi konferenciára. REméltük hogy lesz addig vmi amíg elmegy de nem , és szerencsére nem is akart indítani nem is hagytam volna.
Olyan kis husos... van is mitől, kitől. a 4,5kg meg is eszi napi 6x a 150ml.. de sebaj:)
az új tápszertől nem is bukik a lelkem:)
mi lett a régi dokiddal?
Vasárnap beszélek az új dokival hogy mikor ,de legkésőbb szerdán indítanak, 1 hetet szoktak várni max. De az is lehet hogy vasárnap benyőgi hogy akkor hétfő,vagy nem tudom, biztos azon is múlik mikor van ügyeletben. Szóval 1 hét múlva már tuti babázok.... (bár 1 hete is ezt gondoltam:))
Annyira más formák ezek a babák , remélem mi is ilyen kis husik leszünk. Persze ha ne makkor is imádni fogom de ez az igazi babaforma:))
nem is szabad. indítani nem akarnak? meddig várnak maximum?
Jah ,erre nem alapozok én sem :)
Nekem is mozgott, le se ment a hasam... utolsó nap amikor mentem a kórházba is bulizott a lelkem, ezért gondoltam, hgoy semmi nem lesz.. szerintem ez változó
:) és 4,5kg:))
kis büszkeségem. reggel evett, s most csend van:)
Most olvasom a naplód..Olyan édes kis husi Dönci hogy hihetetlen ..kis pocok... :)))
Hát örülnék neki... Bár komolyan mondom Attim meg sem áll odabent...amikor bekeményedek akkor nem is mozdul de utána úgy rugdos mintha mondaná hogy anya ez nekem nem jóóó:))
Nekem is ilyen volt az utolsó reggelem:)
Egész éjjel keményedtem legalábbis mindíg kőkeményen ébredtem fel de nem volt más úgyhogy nem is méregettem. Már 1 órája fent vagyok azóta is sokszor bekeményedek de nem mérem szerintem ezt nem kell. Majd ha érzek is valami erősebbet.
Bocsi Barbi de azért szülhetsz előttem!!!:)
Tündi ez nem semmi tényleg rátok jár a rúd ebből a szempontból...
Még jó, hogy nektek nem lett bajotok.
Mikor vettétek észre?
Sziasztok! Nincs alvás...:-( De görcsök se nagyon. Pedig bíztam ebben az éjszakában.
Tündi nem semmi... huh, én nagyon beparáznék. De nyugi, ne idegeskedj. De láttad a "fickót"? Vagy honnan tudtad hogy fickó?
Hát csajok tök ideg vagyok
Néztük a tv-t(Barátok köztöt)és bejött egy fickó a lakásba és ellopta a táskámat.Benne volt a pénztárcám amiben 10000ft volt és egy csomó kártya és bankkártyák.
Gyorsan hívtam a bankokat és letiltattam.
Még most is bele borzongok hogy leírom.
Hogy száradna le a keze az ilyen embernek.
Már volt évekkel ezelőtt hogy a garázsba törtek be onnan is elvittek egy csomó mindent.Volt hogy ellopták a kutyánkat az udvarról és most télen pedig a férjem céges autóját törték fel és abbol vittek el szerszámokat ,gépeket.Most meg ez.
Vki biztos elátkozott bennünket.
Hát ha most meg nem szülök.....
Még sírva is fakadtam.Úgy megíjedtem.
Na ez történt most este.
Zárkozzatok csajok mert ezeknél sose lehet tudni.
Jó éjszakát!
Sziasztok Csajszik! Szabina remélem elért idáig a segberugid:-)) Lementem Apáért, hogy sétáljak, aztán 2 emeletet gyalogoltam fölfele. Érdekes volt, szinte repültem a lépcsőn, annyira nem esett nehezemre. Kicsi barna folyásom még mindig van. No majd meglátjuk, kihozza-e az éjszaka Nikimet. Jó éjt lányok, és most már jöjjenek ki azok az elkésett Babók!!!:-DD
Megyek mert mindjárt hazaér Tibi... puszika reggel jövök!:)
Ma beszélgettem a szülésznővel a szoptatás-kaja témáról és azt mondta (mondták mert 2en voltak) hogy szerinte hülyeség a K betűsök meg minden egyéb, a lényeg hogy ne 5 kiló epret nyomjunk be csak 5 szemet, meg ne 3 tányér bablevest hanem felet, és ha kívánjuk a tejet nem fog 2 dl megártani se nekem se a babának. Persze ha valamiről látjuk hogy nem jó azt mellőzzük de a legritkább esetben van ilyennel gond...
nekünk ez bevált,csak arra kell ügyelni hogy elég víz legyen a kiskádban,mert ha kevés van akkor helyenként a szivacs hideg lehet...és azt nem szeeti.Egyébként MOst kezdünk jóban lenni a vízzel..
Hülye kérdés nem látják hogy ott a nagy hasad, arra hogy miért nem jön ki nem tudsz válaszolni és persze hogy minden rendben egyébként nem mászkálnál lent... :)
Nagyon ééédes főleg az a kéztartás:)))))
Olyan szivacsunk van nekünk is, ehelyett gondoltam venni olyan műanyag tartót...nektek ez bevált?
A 4D-s az teszik neki, de csak fényképen...a dvd-n már nem szereti nézni...
Nagyon várja, csak tegnap bizonytalanodott el egy kicsit...de ma este megint kérdezte tőle, hogy mikor jössz már ki.
Meg én is unom már, hogy nem tudok lépni, hogy ne szólítsanak meg itt a parkban is ezren, hogy na??? mert ugye csak a játszótéren keresztül tudok kimenni a parkból, és mindig ezer anyuka van lenn...
pukkanás után kicsit élesebb fájdalom volt,és görcsölés,mensiszerű.
Tettem fel a naplóba új képeket.
A 4D-s képek sem győzték meg? Nekem a kisebbik uhugomnál az vált be akkor látta igazán hogy mi is van.
bár szegény amióta tegnap bent volt velem UH-on és ugye mindenféle foltokat látott a képernyőn, ami elvileg kistesó...azóta nem mindig akarja, hogy itt legyen... Aztán próbáljuk neki megmagyarázi, hogy nem ilyen lesz, hanem egy szép baba, ruhában, stb...
További ajánlott fórumok: