2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Pont császározott és ki sem jött mert tolták be neki a következőt.
Fene tudja...nem tudom mit csináljak...
dokival nem is beszéltél?
Na akkor hát ha lesz vmi a koktél nélkül is
Egyébként azóta mensis görcseim vannak.
De ha már ma megpiszkálta akkor ma lenne htásos másik oldalról is "támadni"
Nem akarsz még várni egy kicsit?Egy párnapot?
hát mikor szeretnél szülni?Éjszaka vagy nappal?:))
Nikol de jó,hogy itt vagy!Segíts!
Mi a véleményed?
Van akivel abbahagyatják van akivel a biztonság kedvéért még szedetik!Nálunk is volt olyan kismama akinek szülés után 1 nappal viszaállt a vérnyomássa volt olyan akinek sajnos nem!
Sziasztok!
Voltam nst-n egyenes vonalat produkáltunk....
Mondta a szülésznő, hogy pénteken befektetnek ha addig semmi.Erre mondtam neki csináljon valamit én azt nem akarom...
Erre nézett méhszájat és jól megtágította kézzel.
Mondta , hogy ettől vérezhetek kicsit.
És igyam meg a bábakoktélt és holnap találkozunk:)
Bevásároltam a pálinkát sárgabaracklevet és a ricinusolajat.
Már csak meg kéne inni...De sok helyen azt írják, hogy 2-3 óra alatt megindíthatja a szülést...
Most igyam vagy reggel....?Hajjaj...
Szió. Én szedtem, s rögtön abba is hagyatták velem. Mérték 4 napon át jó volt:) s azt mondták, nem kell tovább
Szia!
Én szűlésznő vagyok és ugy tudom hogy szülés után még szedned kell egy-két honapig hogy biztos jo maradjon a vérnyomásod nálunk Győrben ezt így szokták a dokik de majd abba fogod hagyni szóval ez nem örök időre szól!
Sok sikert neked a továbbiakhoz!Ha bármi kérdésed lenne szívesen segítek!
Most megyünk egy kis kerti partyra! A párom haverja, hétfőn Amerikába repül, szerencsét próbálni! Úgyhogy elköszönök, szép estét mindenkinek!
Holnap jövök! Sziasztok!
Én csak Dopegyt-et szedek 2*1-et!
Akkor azért nem gondolnám, hogy nekem is tovább kellene szednem! Úgye nem!!!!! Jaajjjj hogy mindig van valami!
Szilvi!
Akkor várom az sms-t.Az én telómban is benne vagy.
Szorítok hogy történjen már vmi.
Nekem 140 fölötti volt az első értékem,de nem mindig.A perem pedig 90 fölött.Azt mondta a doki hogy a per a gázabb.Ápr.1 óta szedem a gyógyszereket.Dopegytet 4x1,Corinfart 2x1-vel.Ha szülés után 120 körüli lesz a vérnyomásom akkor a Corinfart el is hagyhatom,de a másikat szednem kell míg meg nem lesznek a vizsgálatok.
Én is akkor majd vmkor jövök:)
Hát ez jó, hogy ennyi mindent néznek...
Na hát drukkoljunk egymásnak.:-DDD Most megyek, mert elfáradtam ettől a várostól. Puszi Mindenkinek!
Na gyorsan megnéztem , a 3-as a "legöregebb" fokozat...
Itt egyébként megnézik a baba sztívében a nagy eret hogy jó-e a keringés meg a köldökzsinórnak a 3 erét , meg a magzatvízet és a lepényt. nekem az már majdnem 3-as nem tudom hogy az mit jelent hogy öregszik-e vagy mi .
Oh pedig ezt szoktak úgy tudtam. Hát ctg-re most minden nap, de vasárnap néz meg a doki akkor vizsgál és akkor csinálnak legközelebb ilyen flowmeriát is.
Nekem kb. 3 hete volt UH. Azóta nem... A dokim nem csinál ultrahangot a 37. hét után, ezért ezt nem tudom. Te mikor mész legközelebb dokihoz?
flowmetria, amikor UH-on nézik a keringést.
Nekem a magzatvízről nem mondtak semmit. Nem is tudom, mi az a flow...:-)
Jujj hát addig még bármi lehet!!!! :((( Neked nem kevesebb a magzatvíz egyébként? Nekem azt mondták flow-on hogy kevesebb tegnap óta is de ez természetes...
Na jóól kiírtam mindent reméljük egymásnak a legjobbakat estére, éjszakára!:) Délelőtt vagy valamikor jövök mert Tibi egész hétvégén itthon van annyra jóóó!:)) Akinek be van írva a száma a telcsimbe annak írok ha van valami( Tündi, Szabina pl.) ...
Sziasztok!
Megjöttem dokibácsitól. Minden változatlan, ctg jó, méhszáj zárt:-((( Bár valószínűleg nem teljesen, a doki azt mondta, "szinte zárt". Meséltem neki a tegnapi nyákdugós történetet, azt mondta, hogy igen, az lehetett. Sajna már meg is kaptam a beutalót hétfőre a klinikára, hétfőn este beadják a gélt, és kedden reggel szülünk. De remélem idáig nem jutunk el...:-((
Egyébként ma minden kismamának- mondta a szülésznőm- tökre alacsony volt a vérnyomása , meg minden baja volt az időtől, én voltam az egyetlen akinek semmi:)))
További ajánlott fórumok: