2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Tündi és Andi a kórházban..
a többieknek még van pici idejük..
túlhordás nincs ugye?
Pasz eddig nem volt lehet most helyezkedett be.
Szerintem is te vagy a következő.
semmiiii :( tegnap délelőtt is laáztam kicsit (15 percet) este ugyan ennyit. azon kívül h néha kicsit fáj a pocim, semmi :(
Meg tegnap felfedeztem h a köldököm alatt puha a pocim és nemtom miért. nincs tipped/tippetek?
szia néztem a naplódat nem is vészes a pocid akkora nekem is van :(
tegnap felvettem először ilyen fogyi övet..kiváncsi leszek hatásos lesz-e..
nagyon aranyosak együtt a gyerekek :)
ti is milupa start ha-s tápot esztek?
Sziasztok
Drukk Andinak :)
Szegényke...
Jól elhúzódik neki.
jó reggelt, kapom az infuziót, még nem igazán indult be. Remélem hamar találkozhatom a kiscsajjal.puszi
EZT IRTA most Andi
drukkolunk neki
Sziasztok.
Gratula minden kismamának!
Nagyon tetszik a táblázatotok nálunk a júniusiaknál mindenkinek, tudna valaki segíteni hogy lehetne ezt beszerezni?
a vége a legnehezebb türelmetlenség és tényleg nehéz is a testnek is..A babó tudja mikor kell kijönnie..
Én mindig ezt mondtam a rokonoknak na nem sokan kérdezték meg..szerencsére :)
ezek a görcsök felpuhíthatják a méhszájat..és megnyithatják és akkor plussz idővel indulsz mert kevesebb ideig kell a kórházban vajúdni..
Jó lenne....
Már be vagyok sózva, meg tojva is. Meg hát a környezetem is egyre érdeklődőbb....ami most már kicsit sok :)
akár a nap folyamán de este is folytathatja..
nemsokára te jössz..
nekem is volt ilyen a végén..
Jó reggelt mindenkinek!
Ma arra ébredtem 5-kor, hogy fáj a pocak meg a derekam. nem volt nagyon erős, de határozottan fáj.
Félálomba azt hittem meg fog jönni a mensim...
Aztán nem tudtam elaludni, még volt 2-3 ilyen, és abbamaradt.
Pedig már kezdtem azt hinni, ma lesz a nagy nap....
gyors szülést kívánok!!!!!!!!!!!!
de jó...
irok smst..
Sziasztok!
Én voltam az utsó, és én leszek az első! :)
23:45kor arra ébredtem hogy szinte az összes magzatvízem elfoly (vagyis én úgy gondoltam) mert ahogy felálltam folyt tovább! LEzuhanyoztam, és hívtam a sznőmet!
01:30-kor bent találkozunk a kórházban!
Fájások még nem igazán vannak! Görcsölgetni kezdtem most, de még nem az igazi! Szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia a szökésre (a kedvencedre szavazok)!!
Tündinek megy a drukk!
Jó éjt mindenkinek!