2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Kin voltunk a játszón el kezdett dörögni és haza rohantunk.
Szerintem mindjárt jön a vihar.
Éljenek az elsők !!!:)
itt tök nagy köd van, csak nem a jóidőt jelzi ?:)
Kircsikém ma jön haza hurrrrrrrrááááááááááá
sziasztok lányok
Azt hiszem én elköszönök!
Szép álmokat, és nyugodt éjszakát kívánok mindenkinek!
úgy néz ki, hogy ez a tápszer Cintiben marad! Remélem hamar helyre jön!
Holnap veszünk anyatejet, igaz fagyasztottat, de nem tápit kap! A védőnő meg keres frisset, mert a mi körzetünkben nincs... :(
Szép jó estét mindenkinek!
Sehol senki? :((
Köszi a válaszokat, lányok!
Gondolom 3 gyerkőc mellett maly örül, ha pihenhet. És én gondolkodom a harmadikon...vááá...habár a fáradtság megéri, mert nincs is nagyobb csoda, mint egy baba!:)szép napot mindenkinek! Zsu
mentem felkelltem manót, több mint 4 órája evett:)
majd jövök
azt mondta hogy ált.6 hónaposan növi ki, vagy legkésőbb 1 éves korára
mondta,hogy ne ijedjek meg minden 2.babának van ez, barátnőm fiának is van, neki 3 hónaposan kisebb lett
Zotyának 3 hetesen nézték utána 6 hetesen és ugyanakkora volt, de legalább nem lett nagyobb
ritka ha megmarad felnöttkora, akkor meg lehet müteni azt mondta a dokinő
Zotyának van vesetágulata, fél évesen nézetem meg megint, állítólag addig kinővik
de jófej lehetett hogy beijeszt
8.ÁN meg csípő 9.-én meg koponya és hasi uh-ra.
Kíváncsi vagyok.
Mert a 18 hetes uh. volt mikor az a picsa agykamra tágulatot meg vese kamra tágulatot látott.
AZTÁN KI DERÜLT HOGY SEMMI MOST KIVÁNCSI VAGYOK MIT MONDANAK.
9-én csütörtökön
ti?
És így be fogja adni az oltást hogy taknyos mert Attila is szörtyög kicsit de csak reggel és köhög kicsit de azt is csak reggel.
Jó tudom még messze van ti mikor mentek oltásra?
taknyos, holnap lesz 3 hete hogy szivjuk, hol csak 1-szer egy nap, hol 3-szor, nem jön sok neki, de mikor hallom hogy torcsog, vagy felébred mert nem kap normálisan levegőt akkor szivom neki
multkor dokinéni mondta,hogy elfog mulni magától, de ha gondolom ad gyógyszert, azt meg nem akartam.
de ma lehet visszaviszem /Kírának anno 6 hetesen kezdtük el szivni, de 2 hét alatt elmult neki/
a szeme miatt is visszakéne vinnem, mert azt már 6.hete kamillázom, csepegtetem, az előbb is állt a csipa benne... már kivagyok
Attila ma egész nap aludt.
Nagyon ki van nyúlva ettől az időtől.
Nálunk ekkor már mindkét gyerkőc aludt...
(Kali még táborban)
De a muskátlikat mi is úgy kapkodtuk be az erkély széléről, nehogy lerepüljenek....
Ha teli van, azért próbáld meg széthúzni, Zotyának nem fájt
egyszer széthúztam nem jött semmi hagytam
a fürdés végén figyeltem,hogy folyik ki neki
végig mig húztam neki, röhögött :)