2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
hát nem tudom .Én még krumplival nem is adtam édeset.
Na megyek mert Gergőnek ebéd idő van
gyümik közül a barack megy nagyon.Imádja.Olyan hisztit tud néha vágni ha elfogy a neki szánt adag hogy csak na.
Már úgy várom a karácsonyt.Kíváncsi vagyok hogy mit fog szólni a fának.
még céklát nem adtam.
Majd a banánt akarom megint megpróbálni.Hátha nem lesz már pöttyös tőle
a masnapi kakin nevetek mindig...latni,mit evett tegnap:)
a cékla volt a legmokasabb
át igen minden mást ír..és a legviccesebb hogy minden országban más adnak először, pl biztos hogy olaszok a paradicsomot az elsők között vezetik be:)
Én is karok lasan csirkét adni,lehet én is általam készített leveskocka mentes husilevesbe főzöm bele...
a husit is csak 7.től..
meg a fehérrépát...
pont, ezt akartam kérdezni :)))
A múlthéten mi is ettünk tyúk mellet... én a tyúkhúslevesből szedtem ki, répát, fehéret is meg húsit, főztem hozzá egy szem krumplit... bevágata, mint a huzat :))
Lányok... végül is a brokkolit próbálta már valaki, mert megvettem, de most néztem azt csak a 7-ik hónaptól ajánlja.
sziasztok!
Kuki:Mi is szoktuk vagyis Laci húzogatja Gergőnek fürdéskor.
Tegnap adtam Gergőnek pulyka husit.Jó pépesre össze turmixoltam répával és krumplival
esztimeszti:Boldog szülinapot
Sziasztok!!!
esztimeszti... boldog szülinapot :)))
Sziasztok
Ma van a szülinapom:))))
Halottak napján:(
Ilyenkor az öltöztetés a legrosszabb:(
Én még nem láttam fehér izét a kukiban...
Hali:)
Ja, ezt a fütyi-kérdést már tárgyaltuk. Mindenki mást mond, aztán te meg döntsd el :(
Mi dokink elején: még nem kell, 3 hónapos vizsgálaton visszahúzta, azóta szerinte minden fürdésnél kéne (amikor felpuhul) és fehér izét kitisztítani. Férjem közölte,ez az én dolgom (nem értem miért). De ő fürdet:) Szóval ha Apa nincs itthon és én fürdetem, akkor amikor eszembe jut...
Tegnap mozgalmas nap volt. Ide-oda, temető, családlátogatás. Máté elég jól bírta. Kocsiba ki-be, na ezt utálom.
Jó reggelt!
Hurrá végigaludtuk az éjszakát, 1 ébredés volt akkor is 1 p-ig volt fent amíg beraktam a cumit a szájába..
egyébként amióta kijött az alső 2 fog nem kell neki a cumi csak néha alváshoz és napközben ha nyűgi odaadom akkor rágja:)
Húzogatás: Minden doki mást mond a kórházban azt hogy húzogassuk a háziorvos hogy ne. Mind2-re volt példa ismerettségi körben, hogy műtét lett a vége v komolya gyulladás. Én nem húzogatom, csak fürdésnél amikor már elouhult a bőre mieltt kiszállunk a kádból "lehúzom" v mi de nem erőletetem tovább.