2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Persze, mindenképpen.
Jó ha van egy 10-20 db, az ágyikóba, büfire...
Én sem kezdek még el vásárolni, majd csak jövőre, vagy mikor meg tudjuk a nemét. A BABONA...
Meg nekünk is jó, h kapunk nagyon sok cuccot, fiúra lánykára,babakocsit is, kiságy van, pelenkázó asztal meg készülni fog. Ti fogtok majd használni rongypelenkát?Én nem biztos h pelusként, de büfiztetni ilyesminek veszek.
Olyannyira lefeküdtem pihenni, hogy el is aludtam:) SAjnos akármikor ágyba kerülök,nekem elég ha leteszem a fejem és alszok:(:(
De a lényeg,h megnyugodott a gyomrom.
Csak az a sok dolog ne lenne amit 5ig meg akartam csinálni:(
fúúú, én még nem merek vásárolni, de karácsony után szerintem komolyabban körülnézünk.
Még csak pár birkás cuccot néztünk ki :)
Sziasztok pocakosok!
Pár napig nem olvastalak benneteket, és szinte nem győzöm visszaolvasni (12 oldal...)Nagyon termékenyek vagytok:-)
Nálunk zajlanak az események, szokás szerint. Hétfőn a kisfiam leharapta és lenyelte a műanyag bébi villa egy fokát...Volt nagy riadalom, rohanás be a kórházba, kaki mustra, stb. De ma reggelre szerencsésen kikakilta:-))) Ha rám hallgattok nem adtok ilyesmit egy 19,5 hós csöppség kezébe!
Tegnap meg volt végre a 12 hetes uh! Jó nagyot nőtt: 6,2cm. (három hete 1,9 volt) Kalimpált, úszkált, hallgattuk a szívverését, megvan két keze, két lába orra, szeme, szája, a placenta is jó helyen van. Együtt néztük a párommal, meg Teóval, nagy élmény volt!:-))) Legközelebb sajna csak dec. 10.-én látom újra.
Zizi a "csoport összeírás" nagyon aranyos ötlet volt. Köszönjük szépen!
Szóval már többen vásároltok. Bátrak vagytok! Én Teóval sem mertem csak a 3. harmadban. Most meg ugye Teo után már egy csomó mindene megvan picurnak, így megint azt gondolom, hogy ráérek még. de amúgy tényleg nagyon jó dolog a bababoltokat böngészni!:-)
Szép napot mindenkinek!
Vigyázzatok a nehéz kajákkal!:-)
visszanéztem, most mér értelek :-)
Bocsi, csak közben ezerrel dolgozom is...
priviben elküldtem a bergon linkjét....ha mindenképp bergont szeretnél.
mire gondolsz?
Babakocsi? Interneten sokkal jobban lehet nézelődni...és sokszor olcsóbb is, mintha a boltban vennéd meg.
Döntöm magamba a szódát, de az meg büfiztet. Jajj minden bajom van.
És most nem is bírok nem feküdni, épp csak írni kelek ki az ágyból.Pihizek egy kicsit,aztán muszály takarítanom, mert pénteken jön barátom kislánya a mamájával,és tisztaságot akarok addigra.
Próbálj pár korty buborékos vizet inni, és pihenj le hátha segít!
Jobbulást!
Jajj én annyira lefáradtam, délbe fejeztem be a porszívózást, az egész házat kiporsziztam, de még van annyi dolgom.
Most ment el btom dolgozni, ebédeltünk töltött kápcsit, és most annyira ki akar jönni.:)Megettem 2 kicsit,de nem akar lenn maradni. Jajj nem akrok hányni:(
mi mindig a hordozót használtuk pihenőszéknek :-)
én is mindent használtan vettem ilyen oldalakról...vannak tényleg nagyon jók, elérhető áron.
sziasztok.. hát hamar elment a d.e....
Lesz lehet nekünk is táblázatunk, amint van valami, jelzek....