2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
sziasztok!
tegnap voltam 12 hetes uh-n :)
minden oké, kivéve h van egy kis (3-4 mm-nyi) vérömleny (felszívódik azt mondják
pusziii mindenkinek :)
Én erről az egyről tudok. Több ismerősömnek, igaz még garanciális időn belül, de tönkremet a kereke...cserélték nekik.
Nekem is van egy PC kocsim, igaz kisebb esernyőkocsi, de ennek is szitál a kereke :-(
Na sziasztok!
Megyek Apával a gyerekért
Mindenkinek jó délutánt!
Szilvi:
PC kocsit csak akkor vegyél, ha kizárólag aszfalton, jó minőségű úton szeretnéd használni, mert a kerekei igen labilisak.
Én nem tudnék nem adni, ha megint lesz elég tejem. Számomra megérte a sok éjszakázás, plusz időtöltés, amit kizárólag a rászoruló baba miatt csináltam végig. Úgy érzem annak a másik csöppségnek is szüksége van anyatejre, és ha tudok neki "készíteni", akkor miért ne tegyem, Persze fárasztó, de akkor is nagyon jó dolog!
Nekem az egyik babám már tápszeres volt, amikor felkerestek, hogy tudnék-e adni nekik is tejet. És az első adag tejcsi után ellökte a tápszeres cumisüveget, csak az anyatejet fogadta el. Ez semmivel se öszehasonlítható érzés volt számomra.
Anbene:
nem tudom mennyire lehet gyors a gépi...vagy mennyire kell ezzel kapkodni...mondjuk ha épp begyulladni kezd a cici, nem tudom rá mernéd-e tennni a gépi szívót :-(
A kézivel is simán lehet leszívni napi 2 akár 3 litert is (tapasztalatból mondom). 500ml, vagyis fél liter simán lejön 10 perc alatt a kézivel.
Nekem is rengeteg tejem volt, ezért is tartom fontosnak a jó mellszívót. Összesen 7 pót-babám volt a 2 év alatt míg fejtem, és volt, hogy 3-an voltak párhuzamosan. Kemény volt mindegyiknek elég tejet nyújtani, de megérte, mert fantasztikus érzés adni!
Zizi:
Mellszívóból a kézit ajánlanám inkább, mert saját magad tudod szíbályozni vele a vákum erősségét és ütemét is...arról nem bezsélve, hogy sokkal kisebb a hibalahetőség...nem tud elromlani, és bárhol bármikor tudod használni.
A gépiről elég sok rosszatt hallottam, és drágák is.
Sziasztok!
Hú, de sokat írtatok....igyekszem visszaolvasni.
Nálam is azért volt fontos,hogy tudjak bárhol fejni,mert rengeteg tejem volt,ha kellett ha nem
kikellett fejni a tejemet.