2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
nah, erről beszélte, csak ő még hazug is sajnos:)
Akartam már kérdezni...
Nincs kedvetek összefutni valamikor egy kávéra? valahol Bpen, mert gondolom többen lakunk itt:S
csak egy felvetés
Kitôl: tücsi8. 3. , 2008-11-21 17:57
Téma:
Üzenet: Most nézem mekkora állat vagy, a szád is ehez van méretezve.
Fogyaszthatnád mindkettőt.
akkor is ez a kedvenc... sokat mosolygok
Tényleg kulturált levelet, ha valakit érdekel elküldöm neki privibe.
Mostmá én is unom. Meg most jöttem rá, hogyennyire buta..
Ezt mondtam, a buta emberek csak ilyennel támadnak, hogy én mekkora vagyok. hát a fenekemet rakjam a szájára:)))
Köszönöm! én i-vel írtam y helyett.
Zizi, Te még mindig nem....?
ez sajnos egy abberált nő:)))
Nem tagadom, feltuttizta az agyam írtam neki anno választ.. de hogy 3 levelet kaptam tőle 13 perc környéke alatt
Zseby-beby
Ildykó10
Na a táblázat nagyjából feltöltve...amiket eddig tudtam. Akiről nincs infó még nem került fel.
Zseby és Ildoko10 pontos felhasználónevére volna szükségem, hogy fel tudjam tölteni. Ha valaki megsúgja, köszi....most nincs időm sajna visszakeresni, nyakamon a család.
Kitôl: tücsi8.3., 2008-11-21 17:48
Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ..
Üzenet: olyan magasról teszek rád,hogy...
meg egyébként is:ha nektek van igazatok,és átbasztam,akkor miért lennék ideges?
max azért mert hülye vagy te is meg ő is és beszéltek ostobságokat.
de tudod mit? legyen nektek igazatok és igen nekem ez most igy jó és átbasztam az agyát és akor még ideges se kell legyek mert megkapom a pénzt és a többi meg nem számit.
sznalmas vagy.és még buta is.Ha igazat mond akkor miért huztam fel magam és miért nem nevetek az egészen???
ostoba liba vagy :-) ugyhogy próbáld meg nem ilyen ostobára nevelni a még nálad is ostobább kölköd.
többet leszel szives nem irni, had örüljek hogy átkurtam a hazudós barátnődet.
szóval amit mondtam... értelmetlen ez a nő, azaz marha.. sajnálom azt a csöppet:)))
esküszöm, hogy jó volt felkelni:)))
erről beszéltem. HOgy amikor valaki annyira ostoba, hogy mással nem tud visszavágni:))))
Kitôl: tücsi8.3., 2008-11-21 17:57
Téma:
Üzenet: Most nézem mekkora állat vagy, a szád is ehez van méretezve.
Fogyaszthatnád mindkettőt.
most kaptam:)hát nem éééédes
Nekem a pocim növekedése picit megállt szerintem. A cicim meg egyáltalán nme nőtt, pedig nagyon rámférne :-(((
Most látom, lett tábálaztunk, hoxa írt is privit, gyorsan feltöltöm a meglévő adatokat. Szólok, ha készen van!
mit vásárolsz:)?
Várunk:)