2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
De mivel itt mind babát várunk tegyük hozzá hogy a dolog pozitívumai feledtetik a rosszat!:)
Zizi nagyon ügyes vagy!:)
Siekrült..hiheteteln...az újszülött póninak megnyomod a kezét azt mondja hogy vigyél haza és játszunk együtt mindíg,vagy valami hasonlót...hihetetlen marketing!:)
Ez a koszorú gyönyörű lett! Igazi fenyő van rajta?
Nekünk kisteherautónk van...hátsó kerék meghajtású...szerintetek? az emelkedőn állunk meg hogy kinyissuk a kaput, és nem tudtunk elindulni:) A szomszéd tolta be az autót:)
Ok, figyellek :-)
Na látod mi már esti sétát se tudunk "csinálni" csak úgy :-( Időnként eszembe jut milyen jó volt még gyerek nélkül, csak készülve, várva rá.
Kicsi ágyban van, nagyobbik még most fürdik...
naplómba van:)
vélemények?
2 perc s fenn van:)
jah, s festegetem a díszeket is..
apával meg egyet sétálunk este
Megmutizod az adventit ami elkészült?
és sikerült pónit venned?
Szilvi, mi is bokáig járunk már, minden hófehér, és sűrűn havazik! Mi lesz még ebből reggelig? Miközben párom nyári gumival császkál :-(
Hű hát én most irigyellek!:) Lassan elfogy az egész doboz...
én az előbb szőlőt ettem. más nem megy. émelygek
Tök gáz, amunkahelyemen ettem 4kor, 3/45-kor indultam el gyalog tesc.-ba, mie odaértem sétálva(15perc) úgy megéheztem, azt hittem összesesem,ennem kellett egy szelet pizzát...most mec csokit eszem,ilyen desszertet, pedig sosem szerettem ezeket(monjuk ez olya boci, tök jó..:))Jaj, ez a hülye evés.....
Csomádon,Bp. mellett van 20 km-re.
Szegény, ez tényleg nem egyszerű!:( Megvan már az új tanár? Vagy újat vesznek fel helyetted?
Szia! Örülök hogy jól vagy!:)
Sziasztok, na hazaértem!:) Lányok, itt nálunk 5 cm hó van, nem olvad és szakad a hó! Megpróbáltam lefényképezni de sajna nem adja vissza mert sötét van nagyon.
Sziasztok!
Mi most költöztünk áprilisban, úgyhogy elég közeli infókat tudok a szocpolról.
Új lakásra teljes összeg jár, használtra csak a fele.
Ha egy gyerekre veszed fel, akkor legalább másfél szobásnak kell lennie a lakásnak, ha két gyerekre, akkor legalább két szobásnak.
Fel lehet venni előlegbe, ekkor ha egy gyerekre veszed fel, akkor 4 éved, ha kettőre, akkor 8 éved van, hogy megszülessenek a picik.
Csak az anyának kell 35 év alatt lennie.
Elfogadják a vetélést a 27. hét után, a halva születést, az örökbefogadást is gyereknek.
Csak akkor kell visszafizetni, ha egyáltalán nem próbálkoztatok gyerekkel. Ha orvosi igazolásod van arról, hogy meddő vagy, akkor nem kell visszafizetni. Ellenkező esetben vissza kell fizetni a teljes összeget kamattal együtt, amit visszamenőleg számolnak fel.
háát azt azért nem mondanám, kicsit sirtam,kicsit sirtak..most meg folytatom itthon. Azért nagy "szakitás" ez nekem.Vajon tanitok még majd valaha is magyar gyerekeket? tudjátok, Németországba költözünk hamarosan. S jó, persze,tudom, a saját Picinyemet majd tanitom,minden szépre és jóra. Mégis ezt a húszat is annyira szeretem, ogy el sem tudom mondani. Ismerem minden mozdulatukat, rájuk nézek és tudom mit akar, pedig még meg sem szólalt..Értitek,ugye?
Sziasztok! Túl vagyok. Elmondtam a szülőknek, hogy második félévtől nem leszek. Nagyon nehéz volt. De legalább túl vagyok.
Jól vagyunk,csak nem jó a gép,és unokatesóm nem siet meggyógyítani! :S :)
mi felraktuk a hétvégén:)))
viszont én ledölök egy órára, mert szét esik a fejem
Szia Maly!
Hogy vagy? Nagyon rég láttalak! Minden rendben veletek?
Tök "jó" lassan bokáig járunk a hóba, és a téligumink ott figyel anyós pincéjében :-((( Már csak hétvégén fogjuk tudni kicserélni...
További ajánlott fórumok: