2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Elment a tv adás :(
Unatkozom kicsit és azon gondolkodom sütök egy kis palacsintát...de lehet ahoz sincs kedvem
jó lenne ha valaki megsütné helyettem :))
kedvet kaptam a hasmérésre 89cm :)
hál istennek nincs mérlegünk ugyhogy nem tudom hány kiló vagyok :)
megmértem a hasam :)85cm.
a súlyomat nem nagyon merem.
Hát ez túlzás csak idebent nincs semmi időm enni, régen nem is reggeliztem és egész napi menüm kb fél3-kor egy kifli volt, meg este még 1,mert nem volt kedvem főzni mert 8-9kor értem haza...szóval ehhez képest sokat eszem:) Hétvégén ha van időm akkor reggeltől estig termelek:)
Tegnapi mérés alapján 81 cm a hasam...vasárnap 79 volt...és nem puffadás, stb, ne mnő meg estére úgy hogy reggelre eltűnjön...
Sziasztok lányok!
Szilvi, azért látom, te vigyázol arra, mit eszel. :)))
Szia! Nem erről van szó, természetes hogy az örömöket és bánatokat egyaránt megosztják az emberek egymással! Csak a cím alapján arra következtettem, hogy az egy olyan fórum, akiknek gond volt a babával, és most sikerült, és az örömöt osztják meg egymással, mivel "BABA A POCAKBAN" a cím, és én speciel ezen döbbentem le ,hogy nem baba van a pocakokban hanem még szomorúság, meg a baj után vannak közvetlenül a lányok...
A tény a sokkoló...
Sziasztok!
Volt ám termés tegnap rendesen...
Az én hasam most kezd növögetni. A mozgást még nem érzem, szerintem ez lesz majd a karácsonyi ajándék:)))
Írtatok a baba a pocakban vetélés/missed ab. után fórumról. Akkor kezdtem olvasni, meg aztán írni oda amikor tavasszal missed ab-om volt, és ugye az ember már akkor úgy készül, hogy számolja a napokat, mikor lehet ismét próbálkozni. Aztán újabb pozitív teszt után is be-bejelntkezik az ember, leginkább biztatásul.
Én alapjáraton úgy vagyok, hogy az orvosnál mindent elfelejtek, aztán otthon jönnek a kérdések. Na ilyen sokkos helyzetben pláne. Szóval csak a kórházból hazamenet után kezd el elmélkedni az ember, hogy jó-jó, de akkor most mikor fog megjönni, milyen tünetek férnek még bele. És az tulképp nem vigasztalja meg az embert, hogy milyen gyakori, de mégis. Annyira gyakori az első harmadban, hogy nem is vizsgálják az okát. Az első harmadban kell kifejlődnie minden alapvető szervnek, és elkezdenek működni, ha baj van, akkor halhat el a terhesség. Májusi gyermekvárók ezen már túl vagyunk!!!
Aztán hogy ki mit csinál a terhes cuccokkal... én elsüllyesztettem őket az ágyneműtartó mélyére, nem volt sok, illetve a sógornőmtől kaptam, aki azt mondta, ne adjam vissza, tegyem el;)
Most minden rendben, lassacskán 3 héttel idősebben, mint a múltkor, és most kezdem elhinni, hogy tavasszal szülök:))))
És bocsánat, ha vkit ezzel a témával bántok, sokkolok. De szerintem képmutatás lenne úgy tenni, mintha ilyen nem lenne és tabuként kezelni.
Ditty örülök a jó hírnek..:)
Most már semmi akadálya a boldog kismamságnak :)
Ditty:
Jaj de jó!!!
Szreintem ezt a 3 napi alig mozgást tudd be annak, hogy feszültebb voltál az eredmény miatt! Megérzik a törpék.
Sajnos nem túl segítőkészek az emberek :-( És amíg nem látszik egyértelműen még képesek hazugsággal is megvádolni.
Lehet, hogy pénteken én is megcsinálom :-)
A sajtot szeletben rakod rá? A sonka az milyen sonka? Bocsi, biztos hülye kérdések, de ilyet még nem készítettem.